alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ قابل توجه ادمین::w589: تا وقتی ادمین نشم اواتارم همینه ممد جون خو منم ادمین کن خو فقط واسه یه روز دلم میخواد اسمم بولد شه فقط واسه یه روز انقد ظالم نباش مگه چی میشه مگه تو دل نداری مگه خودت جوون نبودی مگه نمی دونی عاشق چی میکشه چطور میتونی منو تو این حال و روز ببینی اگه فردا مُردم چی اگه دیگه منو ندیدی چی میخوای جواب بچه هامو چی بدی به کامبیزم میگی چی به سر مامانش اوردی کبری رو کی میبره مدرسه چطور میتونی انقد سنگدل باشی خدارو خوش میاد واسه یه روز چی میشد مگه ها چی! اگه من ادمین بودم میزاشتم عسل( asal sadra) یه روز باهام ادمین شه عسل برو حال کن:shad: 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اگر مدیر بشم 1.همه ی مدیر ها رو اقا میزارم 2.محمد رو گور به گور میکردم 3.از کاربر هاب فعال برای سه ماه نفری 3 هزار تومن میگرفتم 4 برتی مدیران قسمت های سایت گزینش میزاشتم و بعد از یه دوره مدیریت از کار بر هام نظر سنجی میکنم 6 بهترین هاست رو برای کاربر ها اجاره میکردم 7 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چرا مدیرا باید آقا باشن؟!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اگر مدیر بشم1.همه ی مدیر ها رو اقا میزارم 2.محمد رو گور به گور میکردم 3.از کاربر هاب فعال برای سه ماه نفری 3 هزار تومن میگرفتم 4 برتی مدیران قسمت های سایت گزینش میزاشتم و بعد از یه دوره مدیریت از کار بر هام نظر سنجی میکنم 6 بهترین هاست رو برای کاربر ها اجاره میکردم 7 حسود:w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1.همه ی مدیر ها رو اقا میزارم یعنی اگه همه آقا باشه، مشکل حل میشه؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اگه یه سایت علمی مثه اینجا داشتم از مطالب علمی اون مجله و نشریات علمی پژوهشی چاپ میکردم و توش یه عالمه تبلیغات میذاشتم که هم پول چاپ مجله در بیاد و هم از محل پول تبلیغات درآمد کلانی به جیب میزدم. برای هر یک از کاربران و بچه های دانشگاهها و سایر اقشار آبونمان مجله و نشریه میدادم و حسابی پولدار میشدم. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چرا مدیرا باید آقا باشن؟!!!!!!!!!!! چون بهترین کار ها رو اقایون انجام میدن حسود:w00::w00: خودتی لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اگه یه سایت علمی مثه اینجا داشتم از مطالب علمی اون مجله و نشریات علمی پژوهشی چاپ میکردم و توش یه عالمه تبلیغات میذاشتم که هم پول چاپ مجله در بیاد و هم از محل پول تبلیغات درآمد کلانی به جیب میزدم. برای هر یک از کاربران و بچه های دانشگاهها و سایر اقشار آبونمان مجله و نشریه میدادم و حسابی پولدار میشدم. موفق نمیشدی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یعنی اگه همه آقا باشه، مشکل حل میشه؟؟؟:jc_thinking: اره فکر کنم حل بشه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نفهممیدم منظورت چیه؟ اگه قصد کودتا داری موافقم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نفهممیدم منظورت چیه؟اگه قصد کودتا داری موافقم شما افشین سرباز فراری نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ تاپیکه جالبی هست . ولی میشه با تبلیغاتی که از شرکتها میگیریم و بنری که در بالای سایت و یا جاهای تعیین شده میگذاریم یک کوچولو درآمدزایی کنیم . مثل تبلیغ شرکت ما که بالای سایت هست . 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ تاپیکه جالبی هست . ولی میشه با تبلیغاتی که از شرکتها میگیریم و بنری که در بالای سایت و یا جاهای تعیین شده میگذاریم یک کوچولو درآمدزایی کنیم . مثل تبلیغ شرکت ما که بالای سایت هست . همین ایران خودرو؟:icon_pf (17): من چقدر دوست دارم با تو دوست بشم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اره فکر کنم حل بشه شما افشین سرباز فراری نیستی؟ نه....اون یکی دیگس 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نه....اون یکی دیگس شبنم من هم به پی روی از دکتی احمدی نژاد تو رو توی کابینه ی مدیران میذاشتمت 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ همین ایران خودرو؟:icon_pf (17):من چقدر دوست دارم با تو دوست بشم خوب الان هم با هم دوست هستیم دیگه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوب الان هم با هم دوست هستیم دیگه پس قربون دستت یه در رادیاتور پرشیا 4 کمک فنر یه رادیاتور دو لول روغن متور ضد یخ و کلا یه پرشیا نو میشه به من بدی من اگر مدیر بشم تو رو مشاور اعظم میکنم 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ هر کی میومد پاچه خواری بش 100 امتیاز میدادم نه بابا شوخی بود ... ولی من خودم وقتی میبینم مدیرای یه سایت با کاربرا خودمونی اند از اونجا خیلی بیشتر خوشم میاد ... بعضی جاها یه ادمینایی دارند که حتی حاضر نیستند اسمشون رو بگند 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ هزینه های سایت رو چه طور تامین می کردین ؟به نظر بنده اينکه فروم بزني کار ساده اي هستش. اما نگهداشتن اون خيلي مهمه.يکي از راه هاي درآمد، همين تبليغات بالاي صفحه هستش يکي ديگه از راه هاش اينه که مدير يک سرور خريداري کنه، و يا فضا، و از فروش هاست و دامين درآمد کسب کنه و فروم رو جزو رزومه خودش قرار بده. اينجا هستش که خطي که اول نوشتم معنا پيدا ميکنه. وقتي که مشتري بدونه که اين سايت هچ وقت پايين نميره و مديرش هميشه هست، خوب اعتماد پيدا ميکنه و از مدير خريداري ميکنه (تيم فروش) يه راه ديگه ايجاد يک گروه براي انجام پروژه دانشجويان در ابتداي کار و بعد از اون کارهاي بزرگ. پروژ ه هايي مثل طراحي صفحات وب. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده