رفتن به مطلب

اگر من مدیر سایت بشم و...

ارسال های توصیه شده

قابل توجه ادمین::w589:

تا وقتی ادمین نشم اواتارم همینه

sigpic1015_1.gif

ممد جون خو منم ادمین کن خو فقط واسه یه روز

دلم میخواد اسمم بولد شه فقط واسه یه روز انقد ظالم نباش مگه چی میشه مگه تو دل نداری مگه خودت جوون نبودی مگه نمی دونی عاشق چی میکشه چطور میتونی منو تو این حال و روز ببینی اگه فردا مُردم چی اگه دیگه منو ندیدی چی میخوای جواب بچه هامو چی بدی

به کامبیزم میگی چی به سر مامانش اوردی کبری رو کی میبره مدرسه چطور میتونی انقد سنگدل باشی خدارو خوش میاد واسه یه روز چی میشد مگه ها چی!

اگه من ادمین بودم میزاشتم عسل( asal sadra) یه روز باهام ادمین شه:ws3:

عسل برو حال کن:shad:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اگر مدیر بشم

1.همه ی مدیر ها رو اقا میزارم

2.محمد رو گور به گور میکردم

3.از کاربر هاب فعال برای سه ماه نفری 3 هزار تومن میگرفتم

4 برتی مدیران قسمت های سایت گزینش میزاشتم و بعد از یه دوره مدیریت از کار بر هام نظر سنجی میکنم

6 بهترین هاست رو برای کاربر ها اجاره میکردم

7

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اگر مدیر بشم

1.همه ی مدیر ها رو اقا میزارم

2.محمد رو گور به گور میکردم

3.از کاربر هاب فعال برای سه ماه نفری 3 هزار تومن میگرفتم

4 برتی مدیران قسمت های سایت گزینش میزاشتم و بعد از یه دوره مدیریت از کار بر هام نظر سنجی میکنم

6 بهترین هاست رو برای کاربر ها اجاره میکردم

7

حسود:w00::w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اگه یه سایت علمی مثه اینجا داشتم از مطالب علمی اون مجله و نشریات علمی پژوهشی چاپ میکردم و توش یه عالمه تبلیغات میذاشتم که هم پول چاپ مجله در بیاد و هم از محل پول تبلیغات درآمد کلانی به جیب میزدم. برای هر یک از کاربران و بچه های دانشگاهها و سایر اقشار آبونمان مجله و نشریه میدادم و حسابی پولدار میشدم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اگه یه سایت علمی مثه اینجا داشتم از مطالب علمی اون مجله و نشریات علمی پژوهشی چاپ میکردم و توش یه عالمه تبلیغات میذاشتم که هم پول چاپ مجله در بیاد و هم از محل پول تبلیغات درآمد کلانی به جیب میزدم. برای هر یک از کاربران و بچه های دانشگاهها و سایر اقشار آبونمان مجله و نشریه میدادم و حسابی پولدار میشدم.

موفق نمیشدی:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

تاپیکه جالبی هست .:ws37:

ولی میشه با تبلیغاتی که از شرکتها میگیریم و بنری که در بالای سایت و یا جاهای تعیین شده میگذاریم یک کوچولو درآمدزایی کنیم .:a030:

مثل تبلیغ شرکت ما که بالای سایت هست .:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاپیکه جالبی هست .:ws37:

ولی میشه با تبلیغاتی که از شرکتها میگیریم و بنری که در بالای سایت و یا جاهای تعیین شده میگذاریم یک کوچولو درآمدزایی کنیم .:a030:

مثل تبلیغ شرکت ما که بالای سایت هست .:w16:

همین ایران خودرو؟:icon_pf (17):

من چقدر دوست دارم با تو دوست بشم

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب الان هم با هم دوست هستیم دیگه :ws37:

پس قربون دستت یه در رادیاتور پرشیا 4 کمک فنر یه رادیاتور دو لول

روغن متور ضد یخ و کلا یه پرشیا نو میشه به من بدی:ws3:

من اگر مدیر بشم تو رو مشاور اعظم میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر کی میومد پاچه خواری بش 100 امتیاز میدادم :ws3:

نه بابا

شوخی بود ...

ولی من خودم وقتی میبینم مدیرای یه سایت با کاربرا خودمونی اند از اونجا خیلی بیشتر خوشم میاد ...

بعضی جاها یه ادمینایی دارند که حتی حاضر نیستند اسمشون رو بگند :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هزینه های سایت رو چه طور تامین می کردین ؟
به نظر بنده اينکه فروم بزني کار ساده اي هستش. اما نگهداشتن اون خيلي مهمه.

يکي از راه هاي درآمد، همين تبليغات بالاي صفحه هستش

يکي ديگه از راه هاش اينه که مدير يک سرور خريداري کنه، و يا فضا، و از فروش هاست و دامين درآمد کسب کنه و فروم رو جزو رزومه خودش قرار بده. اينجا هستش که خطي که اول نوشتم معنا پيدا ميکنه. وقتي که مشتري بدونه که اين سايت هچ وقت پايين نميره و مديرش هميشه هست، خوب اعتماد پيدا ميکنه و از مدير خريداري ميکنه (تيم فروش)

يه راه ديگه ايجاد يک گروه براي انجام پروژه دانشجويان در ابتداي کار و بعد از اون کارهاي بزرگ. پروژ ه هايي مثل طراحي صفحات وب.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...