رفتن به مطلب

اگر من مدیر سایت بشم و...

ارسال های توصیه شده

سلام

اگر قرار باشه یک روز مدیر سایت یا ادمین سایت باشین چه کار هایی می کنین؟

به عنوان مثال:

هزینه های سایت رو چه طور تامین می کردین ؟

برای اینکه سایت ***** نشه چه تدابیر اتخاذ می کردین ؟

مدیران ارشد سایت و بخش ها رو چه طور انتخاب میکردین؟

اصلا دوست دارین سایت و فروم ها بیشتر حالت وقت گذرونی داشته باشه یا اینکه نه در کنار تفریح به شادی و خنده بگذرونیم؟

و...

و در پایان من به نوبه ی خودم جا داره از برو بچه های کادر مدیریت سایت تشکر کنم با این همه نامهربونی ها و قضاوت های نابه جای ما کار بر ها

خدا قوت:w73:

این تاپیک نه خود شیرینی هستش نه پاچه خواری و نه دست مال کشی پس منو مسخره نکنین چون خدایش زحمت میکشن :ws3:

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آی پی تو موقوف میکرد تو بغیر از ضرر واسه ادمین چیز دیگه ای نداری:w00:

:ws28:

خوب برای هزینه های سایت چی کار میکردی؟

فکر میکنی با رفتن من باشگاه بهتر میشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب برای هزینه های سایت چی کار میکردی؟

از تبلیغات گسترده تری استفاده میکردم:girl_yes2:

بالخره از جیب نباید بره :girl_yes2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از تبلیغات گسترده تری استفاده میکردم:girl_yes2:

بالخره از جیب نباید بره :girl_yes2:

یعنی چی؟

ایا به نظرت گرفتن تبلیغاتی مثل قرص های ضد بارداری نمی دونم کتاب روابط زناشویی و... رو تو سایت علمی باشه؟

ایا بهتر نیست از برو بچه هایی که عضو فعال میشن به صورت سالیانه یه مبلغ نا چیزی بگیریم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی چی؟

ایا به نظرت گرفتن تبلیغاتی مثل قرص های ضد بارداری نمی دونم کتاب روابط زناشویی و... رو تو سایت علمی باشه؟

ایا بهتر نیست از برو بچه هایی که عضو فعال میشن به صورت سالیانه یه مبلغ نا چیزی بگیریم؟

با گرفتن پول مخالفم.چون دفع میکنه کاربرا رو

بهتره کاربرا (اگه دوس دارن خودشون) کمک کنن.اما خوشبختانه الان ادمین ما پولداره:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی چی؟

تو یه سایتی این رویه بود تعداد کاربرا کم شد البته اونا از کاربرای جدید هم میگرفتن برای ثبت نام 10000 میریختن به حساب:w127:

فکر کنم جواب نده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بهتره کاربرا (اگه دوس دارن خودشون) کمک کنن.اما خوشبختانه الان ادمین ما پولداره:ws3:

اونکه البته ولی الان من در چند تا از سایت های غیر ایرانی دیدم که از کاربر هاش پول می میگیره و در ازای اون پولی که میگیره خدمات میده

و یه چیز دیگه من از پول شروع کردم تنها مسئله پول نیست ؟

چه کار هایی میکردیم که سایت بهتر و موفق تر بشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

فعلا که نیستم و قصد شدنشم ندارم....:w16:

خداییش با این همه ملت سرو کله زدن و از در صلح وارد شدن و حفظ کاربرا حوصله و مهارت میخواد!:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو یه سایتی این رویه بود تعداد کاربرا کم شد البته اونا از کاربرای جدید هم میگرفتن برای ثبت نام 10000 میریختن به حساب:w127:

10000 هزار تومن نه 1000 تومن

میدونی چقدر پول میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

اگر قرار باشه یک روز مدیر سایت یا ادمین سایت باشین چه کار هایی می کنین؟

به عنوان مثال:

هزینه های سایت رو چه طور تامین می کردین ؟

برای اینکه سایت ***** نشه چه تدابیر اتخاذ می کردین ؟

مدیران ارشد سایت و بخش ها رو چه طور انتخاب میکردین؟

اصلا دوست دارین سایت و فروم ها بیشتر حالت وقت گذرونی داشته باشه یا اینکه نه در کنار تفریح به شادی و خنده بگذرونیم؟

و...

و در پایان من به نوبه ی خودم جا داره از برو بچه های کادر مدیریت سایت تشکر کنم با این همه نامهربونی ها و قضاوت های نابه جای ما کار بر ها

خدا قوت:w73:

این تاپیک نه خود شیرینی هستش نه پاچه خواری و نه دست مال کشی پس منو مسخره نکنین چون خدایش زحمت میکشن :ws3:

اون قسمتی که قرمز کردم خیلی کلیدی بود. فرق خیلی مهمی بین وقت گذرونی و تفریح و شادی و خنده هستش. :ws3:

داری واسه آینده برنامه ریزی میکنی دیگه آره؟ :ws3:

موندم با این همه پول چیکار کنم :banel_smiley_4:

10000 تومن واسه ثبت نام :jawdrop:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اونکه البته ولی الان من در چند تا از سایت های غیر ایرانی دیدم که از کاربر هاش پول می میگیره و در ازای اون پولی که میگیره خدمات میده

و یه چیز دیگه من از پول شروع کردم تنها مسئله پول نیست ؟

چه کار هایی میکردیم که سایت بهتر و موفق تر بشه؟

به نظرم تبلیغ بیشتر و معرفی انجمن

دعوت کاربرا به فعالیت علمی بیشتر.حداقل هر نفر روزی یه پست تو تالار رشته خودش بزاره کمک میکنه به افزایش بار علمی اون تالار

البته ادمین ما فعالیت خودشو به خوبی انجام میده.بد برداشت نشه:icon_gol:

لینک به دیدگاه
به نظرم تبلیغ بیشتر و معرفی انجمن

دعوت کاربرا به فعالیت علمی بیشتر.حداقل هر نفر روزی یه پست تو تالار رشته خودش بزاره کمک میکنه به افزایش بار علمی اون تالار:icon_gol:

نگاه کن من به نوبه ی خودم وقتی دوتا مطلب علمی تو سایت می خونم حوصلم سر میره باید مثل بچه های کنار دستش بساط تفریحم هم باشه:ws3:

وگرنه زده میشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
نگاه کن من به نوبه ی خودم وقتی دوتا مطلب علمی تو سایت می خونم حوصلم سر میره باید مثل بچه های کنار دستش بساط تفریحم هم باشه:ws3:

وگرنه زده میشم

قبول دارم.من نمیگم نباشه تفریح

اما علمی بیشتر باشه.خداییش سخته هر نفر یه تاپیک علمی بزنه روزی؟ اصلا هفته ای یکی.خوبه؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون قسمتی که قرمز کردم خیلی کلیدی بود. فرق خیلی مهمی بین وقت گذرونی و تفریح و شادی و خنده هستش. :ws3:

داری واسه آینده برنامه ریزی میکنی دیگه آره؟ :ws3:

موندم با این همه پول چیکار کنم :banel_smiley_4:

10000 تومن واسه ثبت نام :jawdrop:

گفتم به زودی میام جای تو میشینم

تازه ارماندیس رو هم میکنم مشاور اعظم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
10000 هزار تومن نه 1000 تومن

میدونی چقدر پول میشه؟

سایت ست 98 تا پارسال برای ثبت نام 5000 میگرفت ولی از امسال شده 10000 هزار تومن ولی از کاربرای قدیمیش چیزی نمیگیره بخاطر همین رشد نکده و در جا زده

• Like 1
لینک به دیدگاه
قبول دارم.من نمیگم نباشه تفریح

اما علمی بیشتر باشه.خداییش سخته هر نفر یه تاپیک علمی بزنه روزی؟ اصلا هفته ای یکی.خوبه؟:ws52:

تاپیک علمی زدیم سطح سایت اومد بالا خوب ولی الان صاحب سایت محمد هستش هر زمان ارده کنه سایت رو میبنده ولی در صورتی که خود کاربر ها سایت رو راه در این سایت همیشه به روی بچه ها باز هستش

لینک به دیدگاه
سایت ست 98 تا پارسال برای ثبت نام 5000 میگرفت ولی از امسال شده 10000 هزار تومن ولی از کاربرای قدیمیش چیزی نمیگیره بخاطر همین رشد نکده و در جا زده

خوب نامرد زیاد پول میگیره چه خبره

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاپیک علمی زدیم سطح سایت اومد بالا خوب ولی الان صاحب سایت محمد هستش هر زمان ارده کنه سایت رو میبنده ولی در صورتی که خود کاربر ها سایت رو راه در این سایت همیشه به روی بچه ها باز هستش

دقیقا متوجه منظورتون نشدم

یعنی با نظر من مخالفین؟:ws52:

لینک به دیدگاه
خوب نامرد زیاد پول میگیره چه خبره

سایت تخصصی ماهواره و میکرو باکس و...

خب یه سریا علاقه دارن و ثبت نام میکنن

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...