غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ..... ........... ............ .................. ....................... ........................... ................................ اینروزا به اندازه کاربران عضو کاربران میهمان یا همون چراغ خاموش داریم. دلیلش چی میتونه باشه؟ من تست کردم دیدم اکثریتش اعضای خودمونن. نکنه بخاطر این طرح تحول اقتصادیه که میخوان مصرف کمتر بشه ؟ فک کنم بخاطر امتحاناته. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ غایب جان هر کسی اختیار داره اعمال خودشه و هیچ اجباری نیست که آنلاین باید و یا مهمان بیاد یا نه یه جورایی صلاح مملکت خویش خسروان دانند و به من نوعی ربطی نداره که فلانی آفلاین میاد یا مهمان 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ غایب جان هر کسی اختیار داره اعمال خودشه و هیچ اجباری نیست که آنلاین باید و یا مهمان بیاد یا نهیه جورایی صلاح مملکت خویش خسروان دانند و به من نوعی ربطی نداره که فلانی آفلاین میاد یا مهمان باشه. دعوا نکن. مگه ندیدی شکلک خنده داره. همش یه خوش و بش خودمونیه. دعوا که نداریم؟ خوش بینی شرط اول زندگی جمعیه. منم با خوش بینی گفتم . دارم میگم که دلم براشون تنگ میشه. ماه که پشت ابر نمیمونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ راست میگه غایب!!!!! همه یه جوری شدن!!!!:viannen_38:(خودم بیشتر!!!!!!!!!) چند روز درست و حسابی نیومدم...بعدش که امدم یه لحظه فکر کردم باشگاه مهندساست!!!به همون اندازه برام غریب بود!!!! 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یک سوال. مثلا اگر دید منفی به قضیه نگاه کنیم.دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ باشه. دعوا نکن. مگه ندیدی شکلک خنده داره. همش یه خوش و بش خودمونیه. دعوا که نداریم؟ خوش بینی شرط اول زندگی جمعیه. منم با خوش بینی گفتم .دارم میگم که دلم براشون تنگ میشه. ماه که پشت ابر نمیمونه؟ منم دعوا ندارم غایب جان عالم و آدم میدونن من خوش بینم و جوش نمیارم ولی از لحن تمسخر آمیزت ناراحت شدم یه بار نوشتت و بخون ببین تمسخر آمیزه 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ لطفا یکی به من جواب بده.من گیج شدم. اگر دید منفی به قضیه نگاه کنیم .برای چی اینکار را میکنند؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ لطفا یکی به من جواب بده.من گیج شدم.اگر دید منفی به قضیه نگاه کنیم .برای چی اینکار را میکنند؟؟ من فکر میکنم منظور غایب اینه که یه سریا که گذاشتن رفتن الان بصورت مهمان میان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده