♠ Spades ♠ 45 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ :viannen_38::flowerysmile: سلام خوش اومدین لینک به دیدگاه
♠ Spades ♠ 45 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ايول دمت گرمحرف دل ما رو زدي ، به عقيده من اينجا 98% پاتوق معتاداي اينترنتيه :ws2: سلام ژوکر ما هم میشیم دور نیست اون زمان لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ممنون شقایق جاناین مطلب رو نمیدونستم. من فکر میکردم تالار ویژه کنفرانسهای تخصصی و تحقیقی و عمیق مطرح میشه. وگرنه اون مباحث در صفحۀ اصلی هم میشه مطرح بشه البته من الان متوجه شدم با مدیر تالار مواجه هستم :banel_smiley_52::w410: عزیز من تالار های تخصصی ویژه برای کنفرانس های علمی هست اینجا مخصوص مطالب عمومی و مشکلات جامعه و رفتاری و....:girl_yes2::girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ باز هم از این تاپیکا گول این تاپیک ها که برای شهرت و ... زده میشه نخورید هر کی پیشنهاد داره تو دفتر مدیر بگه 5-هرگونه نظر سازنده یا انتقاد برای پیشرفت تالار را در *** دفتر مدیریت تالار گفتگو آزاد *** درج کنید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده