رفتن به مطلب

اینجا تالار گفتگوهای آزاده ؟

ارسال های توصیه شده

ده تا از آخرین تاپیکهای ارسال شده در تالار آزاد رو خوندم.

پنج تا رو بدون اینکه بشه نظر داد بستم.

پنج تای دیگه رو برای خالی نبودن عریضه چیزی گفتم. شایدم پنج تا نشد نمیدونم :ws52:

واقعا اینجا اسمش تالار گفتگوهای آزاده یا تالار آزاد؟

اگر کسی بدون آشنایی قبلی با کاربران اینجا بیاد واقعا حوصله ش مث من سر میره :icon_redface:

مث این میمونه که اکثر کاربرا اینجا همدیگه رو میشناسن و اومدن همدیگه رو ببینن برای خالی نبودن عریضه یه چیزی میگن. :ws37:

امیدوارم این تالار بهتر از اینکه هست بشه.

واقعا پتانسیلش رو داره. :ws2:

فقط نمیدونم مشکلش از کجاست؟! :ws52:

بعد بخش ویژه با بخش اصلی چه فرقی داره؟

یه بخش هم هست مطالب جالب و خواندنی... ولی خیلی از تاپیکهای بخش اصلی فقط جالب و خواندنی هست پس چرا همچین بخشی اصلا ایجاد شده؟ :ws52:

تو بخش ویژه هم تاپیکهای جالب و خواندنی به وفور پیدا میشه

یکی بگه فرق اینا با هم چیه ؟ :icon_pf (34): :ws44:

از دوستان پیشکسوت عذر میخوام نیومده اعتراض کردم :banel_smiley_52::icon_gol::icon_pf (44):

• Like 18
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

اسمتون یه کم سخته ببخشید :icon_redface:

خب بستگی داره برداشت از کلمه ی " گفتگوی آزاد" چی باشه.

یکی میاد پست اول رو می خونه بعد نظرش رو می گه. :w16:

یکی میاد می بینه نظری نداره ولی خب زشته چیزی نگه و بره ! بعد یه گلی بوته ای شکلکی چیزی می ذاره می ره!:banel_smiley_4:

یکی دیگه هم میاد کلا" موضوع بحث رو 180 درجه تغییر می ده :ws37:

یه نفر دیگه میاد می بینه...عع استارتر آشناست...می گه: به به...فلانی عجب تاپیکی زدی...خانوم بچه ها خوبن؟ مامان بابا خوبن؟ اون داداشت که برا ارشد می خوند ارشد چیکار کرد و بحث به طور کامل منحرف می شه :icon_pf (34):

اما بعضی از بحثا هست که واقعا" خوب جلو می ره و آدم لذت میبره. یادمه یه تاپیک زده بودم به این عنوان" چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید" همچین یه 100 تا پست بدون اسپم جلو رفت و بهم چسبید.:ws3:

بچه های زیادی هستن که تاپیکهای خیلی خوب می زنن که قابل بحثه و دید انسان رو تغییر می ده. مثل ایلیا- سجاد و.... ( ببخشید حضور ذهن ندارم)

به طور کل نگران نباش...عادت می کنی :w16:

• Like 13
لینک به دیدگاه

پنج تای دیگه رو برای خالی نبودن عریضه چیزی گفتم. شایدم پنج تا نشد نمیدونم :ws52:

اگر کسی بدون آشنایی قبلی با کاربران اینجا بیاد واقعا حوصله ش مث من سر میره :icon_redface:

مث این میمونه که اکثر کاربرا اینجا همدیگه رو میشناسن و اومدن همدیگه رو ببینن برای خالی نبودن عریضه یه چیزی میگن. :ws37:

یه بخش هم هست مطالب جالب و خواندنی... ولی خیلی از تاپیکهای بخش اصلی فقط جالب و خواندنی هست پس چرا همچین بخشی اصلا ایجاد شده؟ :ws52:

از دوستان پیشکسوت عذر میخوام نیومده اعتراض کردم :banel_smiley_52::icon_gol::icon_pf (44):

به انجمن خوش آمدید.

دوست عزیز , فکر نمیکنم با خوندن ده تا تاپیک بشه برای تالار نظر قطعی داد. ولی خوب شما هر موضوعی را که دوست دارید بگید تا در آن مورد هم تاپیک بزنیم. امیدوارم تاپیکهای شما رو هم بزودی ببینیم و سلیقه شما هم دستمون بیاد. موفق باشید.:icon_gol:

اووووه چقد هم شکلک زدید. :ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی به انجمن خوش اومدین در رابطه با سوال شما که چه فرقی دارند بین قسمت ویژه و قسمت معمولی باید عرض کنم تاپیکهایی که از نظر محتوا سنگین تر هستند و حتی ارزش ده بار خوندن رو هم دارند بهتره که قسمت ویژه استارت بشه و بخش مطالب جالب و خواندنی شامل داستان و خبر های جالب میشه که یکسری از دوستان به اشتباه تو قسمت آزاد ارسال میکنند و ما هم به احترام زحمتی که کشیدند چند روزی منتقل نمیکنیم تا بقیه دوستان از تاپیک استفاده کنند و خود بخش آزاد هم مخصوص سوالاتی هست که برای دوستان پیش میاد و مطرح میشه و اینجا در موردش بحث میشه و خوشبختانه از این مدل تاپیکها کم نیست شما چند صفحه رو نگاه میکردید متوجه تاپیکهایی که عرض کردم میشدید و البته امیدوارم روز بروز ارسال تاپیکهای مفید بیشتر بشه و شما هم ما رو در این امر مهم یاری کنید به امید موفقیت تالار آزاد وشما:icon_gol::girl_yes2:

• Like 10
لینک به دیدگاه

به بچه ها میگم هر کی تاپیک زد یه سوال بندازه زیرش تا بتونی توش نظر بدی چطوره:ws28::ws28::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

خب با نام کاربری قبلیت بیا و درست و بجا اعتراض کن:girl_yes2:

سلام خانم مدیر

من نام کاربری دیگه ای ندارم قبلا تو هرجایی که بودم با اسم کاربری SPRITE فعالیت میکردم برای همین نوشتم:ws3:

اون جمله هم نقل قول تحریف شده ای از امانوئل کانت بود وگرنه من اعتراضی ندارم

:banel_smiley_4:

سلام همزاد:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیز.

اسمتون یه کم سخته ببخشید :icon_redface:

خب بستگی داره برداشت از کلمه ی " گفتگوی آزاد" چی باشه.

یکی میاد پست اول رو می خونه بعد نظرش رو می گه. :w16:

یکی میاد می بینه نظری نداره ولی خب زشته چیزی نگه و بره ! بعد یه گلی بوته ای شکلکی چیزی می ذاره می ره!:banel_smiley_4:

یکی دیگه هم میاد کلا" موضوع بحث رو 180 درجه تغییر می ده :ws37:

یه نفر دیگه میاد می بینه...عع استارتر آشناست...می گه: به به...فلانی عجب تاپیکی زدی...خانوم بچه ها خوبن؟ مامان بابا خوبن؟ اون داداشت که برا ارشد می خوند ارشد چیکار کرد و بحث به طور کامل منحرف می شه :icon_pf (34):

اما بعضی از بحثا هست که واقعا" خوب جلو می ره و آدم لذت میبره. یادمه یه تاپیک زده بودم به این عنوان" چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید" همچین یه 100 تا پست بدون اسپم جلو رفت و بهم چسبید.:ws3:

بچه های زیادی هستن که تاپیکهای خیلی خوب می زنن که قابل بحثه و دید انسان رو تغییر می ده. مثل ایلیا- سجاد و.... ( ببخشید حضور ذهن ندارم)

به طور کل نگران نباش...عادت می کنی :w16:

سلام مهناز خانوم :icon_redface::icon_gol:

ممنون از جوابتون

اگر کسی نظری نداشت حتما باید گل و بوته ای چیزی بندازه؟ :ws3:

مورد دوم که گفتین فکر کنم تو اکثر تاپیکها این اتفاق بیوفته مثل همین تاپیک که خودم زدم اینم یه نمونه ش:

شقایق جان چرا زیر اسمت نزده مدیر تالار گفتگوی آزاد؟؟؟:ws52::ws52:

:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به انجمن خوش آمدید.

دوست عزیز , فکر نمیکنم با خوندن ده تا تاپیک بشه برای تالار نظر قطعی داد. ولی خوب شما هر موضوعی را که دوست دارید بگید تا در آن مورد هم تاپیک بزنیم. امیدوارم تاپیکهای شما رو هم بزودی ببینیم و سلیقه شما هم دستمون بیاد. موفق باشید.:icon_gol:

اووووه چقد هم شکلک زدید. :ws28:

ممنون غایب عزیز

کاربر ویژۀ گفتگوی آزاد

من منظورم ایراد گرفتن به شما و یا شخص خاصی نیست.

فقط برام جالب بود که از ده تا آخرین تاپیک های گفتگوهای آزاد مطلبی که بشه در موردش گفتگو کرد کمتر پیدا میشه.

نه اینکه نباشه ولی شاید یکی دو تا مطلب بودن که شاید بشه واقعا در موردش گفتگو کرد.

آخه از بیرون که کسی تازه وارد این محل میشه انتظار داره محلی برای تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن افکار متفاوت از سطوح مختلف اجتماع و تحصیلی باشه .... نه مطالبی که صرفا جهت اخبار یا مطالب جالب و خواندنی هست که اونطور که دیدم برای این موضوعات محل خاصی هم در نظر گرفته شده.

امیدوارم این موضوعی که مطرح کردم رو حمل بر بی احترامی نذارید.

صرفا جهت بحث و تبادل نظر در مورد بهبود کیفیت تالار آزاد مطرح کردم و هدف خاص دیگری ندارم.

اگر از این وضعیت راضی هستید بیش از این عرضی نیست. :icon_gol::icon_pf (44):

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگر کسی نظری نداشت حتما باید گل و بوته ای چیزی بندازه؟ :ws3:

مورد دوم که گفتین فکر کنم تو اکثر تاپیکها این اتفاق بیوفته مثل همین تاپیک که خودم زدم اینم یه نمونه ش:

:ws28:

عزیز جان , دلت رو بزرگ کن و زیادی حساس نباش. بزرگواری شرط اول دوستی های پایداره. اگه اینجوری پیش بری دوستان بهت حساس میشن و صمیمیت از بین میره. باید بخشنده و باگذشت باشی. :icon_gol: همینکه میان تو تاپیکت و میهمان تاپیکت میشن یه دنیا ارزش داره. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیز جان , دلت رو بزرگ کن و زیادی حساس نباش. بزرگواری شرط اول دوستی های پایداره. اگه اینجوری پیش بری دوستان بهت حساس میشن و صمیمیت از بین میره. باید بخشنده و باگذشت باشی. :icon_gol: همینکه میان تو تاپیکت و میهمان تاپیکت میشن یه دنیا ارزش داره. :icon_gol:

عزیز دلم من که کاری ندارم اصلن همه امشب تشریف بیارید اینجا دور هم باشیم خوش باشیم.

ولی من خودم به شخصه این رو بی احترامی میدونم که استارتر رو نادیده بگیرم و با دوستم بشینیم در مورد موضوعات شخصی خودمون صحبت کنیم.

همۀ دوستان رو سر بنده جا دارند.

هر کی خواست هر چی به هر کی بگه بیاد اینجا خودم هم ازش حمایت میکنم :w16::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به بچه ها میگم هر کی تاپیک زد یه سوال بندازه زیرش تا بتونی توش نظر بدی چطوره:ws28::ws28::ws28:

آره آره حتما :w14:

پس هر جا دیدم حوصله م داره سر میره میام سراغ شما :ws28:

لینک به دیدگاه
سلام دوست گرامی به انجمن خوش اومدین در رابطه با سوال شما که چه فرقی دارند بین قسمت ویژه و قسمت معمولی باید عرض کنم تاپیکهایی که از نظر محتوا سنگین تر هستند و حتی ارزش ده بار خوندن رو هم دارند بهتره که قسمت ویژه استارت بشه و بخش مطالب جالب و خواندنی شامل داستان و خبر های جالب میشه که یکسری از دوستان به اشتباه تو قسمت آزاد ارسال میکنند و ما هم به احترام زحمتی که کشیدند چند روزی منتقل نمیکنیم تا بقیه دوستان از تاپیک استفاده کنند و خود بخش آزاد هم مخصوص سوالاتی هست که برای دوستان پیش میاد و مطرح میشه و اینجا در موردش بحث میشه و خوشبختانه از این مدل تاپیکها کم نیست شما چند صفحه رو نگاه میکردید متوجه تاپیکهایی که عرض کردم میشدید و البته امیدوارم روز بروز ارسال تاپیکهای مفید بیشتر بشه و شما هم ما رو در این امر مهم یاری کنید به امید موفقیت تالار آزاد وشما:icon_gol::girl_yes2:

ممنون شقایق جان

این مطلب رو نمیدونستم.

من فکر میکردم تالار ویژه کنفرانسهای تخصصی و تحقیقی و عمیق مطرح میشه.

وگرنه اون مباحث در صفحۀ اصلی هم میشه مطرح بشه

البته من الان متوجه شدم با مدیر تالار مواجه هستم :banel_smiley_52::w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام خانم مدیر

من نام کاربری دیگه ای ندارم قبلا تو هرجایی که بودم با اسم کاربری SPRITE فعالیت میکردم برای همین نوشتم:ws3:

اون جمله هم نقل قول تحریف شده ای از امانوئل کانت بود وگرنه من اعتراضی ندارم

سلام همزاد:ws28:

با ما منشین وگرنه بدنام شود :ws28:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...