saze89 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان من میخوام یه صفحه دایره ای رو توی انسیس مدل کنم این صفحه روی تکیه گاه ساده هستش و بارگذاری به صورت ممان های شعاعی دور تا دور دایره انجام شده مشکلم اینه که نمیتونم ممان گسترده شعاعی رو چه جوری باید وارد کنم و اینکه و ممان های Mr و M(teta)p رو میخوام و جابه جایی ؟ من میتونم همین صفحه رو در انسیس مدل کنم و بار متمرکز در وسط بزارم و جا به جایی و ممانهای Mx و My رو بخونم اما این یکی بارگذاری شو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید ... 1 لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یک دستگاه مختصات استوانه ای در مرکز صفحه تعریف می کنید بطوری که محور اول همان شعاع استوانه و محور سوم که راستای z است عمود بر سطح صفحه باشد. حال دستکاه مختصات تحلیلی گره های دور تا دور صفحه را به این دستگاه مختصات تغییر می دهید. حال اگر گشتاوری روی آن نقاط تعریف کنید در این دستگاه مختصات جدید تعریف خواهد شد. یعنی مولفه اول گشتاور همان راستای شعاعی خواهد بود. خروجی در این نقاط گرهی هم در این دستگاه مختصات محاسبه و نمایش داده می شود. پس مولفه اول تغییر شکل همان تغییر شکل شعاعی خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه
saze89 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ Prof.Eng, ممنون بابت توضیحات شما ظاهرا من تعریف دستگاه مختصات رو بلد نیستم ببینید طرح من به این صورته (توی عکس ها نشون دادم) توی دستگاه پیش فرض که فکر کنم کارتزین هست انجام دادم 1.مرحله اول المان رو انتخاب کردم 2.ضخامت المان رو دادم 3.متریال رو تعریف کردم 4.هندسه مدل هستش (یک دایره به مرکز مبدا و شعاع 1 متر) 5.مشخص کردن شرایط تکیه گاهی (جابه جایی در جهت های x,y,z صفرند) ادامه در پست بعدی ... لینک به دیدگاه
saze89 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ دستگاه مختصات که توش کار کردم (فکر کنم اولی یهنی کارتزین باشه) حالا از این جا باید دستگاه رو به دستگاه استوانه تغییر بدم یا از اینجا ؟ اگه از این جاست کدوم گرینه هستش ؟ فایل هم پیوست کردم. با انسیس 12.1 کار کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ در ابتدای کار این را انجام دهید: Utility Menu> WorkPlane> Change Active CS to> Global Cylindrical تمامی گره ها در دستگاه مختصات استوانه ای خواهند بود. دقت کنید که از این به بعد همه چیز از جمله نیروها، گشتاورها و شرایط مرزی هم در این دستگاه تعریف خواهند شد. متاسفانه انسیس من کار نمی کند و من نمی توانم فایل شما را باز کنم. 1 لینک به دیدگاه
saze89 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان متخصص من هنوز نتونستم این مثال رو حل کنم کمکی بکنید لطفا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده