رفتن به مطلب

عقاب می تواند تا 70 سال زندگی کند اگر

ارسال های توصیه شده

عقاب می تواند 70 سال زندگی کن

اما...

به 40 سالگی که می رسد چنگال های بلند و انعطاف پذیرش دیگر نمی توانند طعمه را گرفته و نگاه دارند

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه

نوک بلند و تیزش خمیده و کند می شود .

شهبال های کهن سالش بر اثر کلفت شدن پرها به سینه اش می چسبند و پرواز برای عقاب دشوار می گردد .

آنگاه عقاب می ماند و یک دو راهی :

اینکه بمیر

د و یا اینکه یک روند دردناک تغییرات را برای 150 روز تحمل کند

و این روند مستلزم آن است که به قله یک کوه پرواز کرده و آنجا بنشیند

در آنجا نوک خود را به صخره یی می کوبد تا آنجا که کنده شود

پس از آن منتظر می ماند تا نوک جدیدی به جای آن بروید ، و بعد از آن چنگالهایش را از جا در می آورد

پس از آنکه چنگال جدید رویید ، عقاب شروع به کندن پرهای کهنه اش میکند

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس از آنکه چنگال جدید رویید ، عقاب شروع به کندن پرهای کهنه اش میکند

و پس از گذشت 5 ماه عقاب پرواز تولد مجدد را انجام میدهد و مدتها زندگی خواهد کرد...برای 30 سال دیگر

چرا تغییر لازم است؟.... بسیار می شود که برای زیستن نیاز است تغییری را ایجاد کنیم...گاهی اوقات نیاز داریم از شر خاطرات و عادات کهنه و سنتهای گذشته رها شویم

براي پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابي نيرومند بيايد و از زمينت برگيرد و در آسمانهايت پرواز دهد. بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و برويد و بکوش تا اينهمه گوشت و پيه و استخوان سنگين را که چنين به زمين وفادارت کرده است، سبک کني و از خويش بزدايي، آنگاه به جاي خزيدن، خواهي پريد. در پرنده شدن خويش بکوش و اين يعني بيرون آمدن از زندانهاي اسارت .

دکتر علی شریعتی

ایا ما هم تغییر میکنیم

ایا میتونیم درد تغییر رو تحمل کنیم یانه

یا مرگ رو ترجیح میدیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلی از آدما تغییر ناپذیرن و یه جورایی مطلقن و دوست ندارن خودشون و تغییر بدن من تو دور و بریام خیلیا رو میشناسم که حتی حاظر نمیشن فلان راه رو برای بهبودی کار و اندیششون امتحان کنن چه برسه بخوان تغییر بدن

ولی خودم اگه بدونم واقعا با تغییر به تکامل نیرسم حتما این کار و میکنم و چه بسا تا الان خیلی زیاد تغییر کردم:banel_smiley_4: شقی امروز 127 درجه با شقی 8 سال پیش فرق داره (فقط درجه رو حال کن چه دقیق گفتم):ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی از آدما تغییر ناپذیرن و یه جورایی مطلقن و دوست ندارن خودشون و تغییر بدن من تو دور و بریام خیلیا رو میشناسم که حتی حاظر نمیشن فلان راه رو برای بهبودی کار و اندیششون امتحان کنن چه برسه بخوان تغییر بدن

ولی خودم اگه بدونم واقعا با تغییر به تکامل نیرسم حتما این کار و میکنم و چه بسا تا الان خیلی زیاد تغییر کردم:banel_smiley_4: شقی امروز 127 درجه با شقی 8 سال پیش فرق داره (فقط درجه رو حال کن چه دقیق گفتم):ws3:

منظورت اینه هنوز 180 نشدی ولی بعضی وقتا هم خودت باید تغییر کنی هم اطرا فیانت رو تحت تاثیر قرار بدی تا بتونی به چیزی که میخوای برسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظورت اینه هنوز 180 نشدی ولی بعضی وقتا هم خودت باید تغییر کنی هم اطرا فیانت رو تحت تاثیر قرار بدی تا بتونی به چیزی که میخوای برسی

همین 127 تاش خودش کلی وقت میگیره یه تغییر ایجاد کردن در خودمون راحت نیس مثل لباس عوض کردن شاید هر تغییر یک یا دو سالی طول بکشه ولی همین که آدم بتونه و استارتش و بزنه خودش کلی پیشرفته از قدیم گفتن آهسته رو پیوسته رو تند تند به نتیجه ای نمیرسه هر عادتی که تغییر پیدا میکنه و جاش و به عادت خوب میده حتما باید درونی بشه وگرنه عمری نخواهد داشت و زود به باد فراموشی میره:girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

عقاب کم زندگی میکند چون در اوج میماند و از زنده میخورد

ولی کلاغ زیاد عمر میکند در فرودست میماند و لاشه خوری میکند

من دوس دارم عقاب باشم نه کلاغ

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرگ نفس ، مرگ شخصيت ، مرگ هرآنچه كه درباره ي خود مي انديشيديم‘ بي درنگ دري را خواهد گشود.

گل هاي تازه شروع به شكفتن خواهند كرد، آوازهاي تازه و رقص هاي تازه در دلمان برخواهند خاست. ديگر راه نخواهيم رفت ، فقط خواهيم رقصيد‘ پرواز خواهيم كرد.

سرور چنين است، شعف چنين است... قدري شهامت میخواد.امیدوارم من هم بتونم.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

طبیعا شخصی که به اوج غایی وجودش میرسد (روشن ضمیر) نمیتواند به طور صحیح آنرا از طریق کلمات به هرکسی بیان کند. لابد او رنج و تحمل صدها زندگی از زندگی با مردم بدبخت را تحمل کرده است، زندگی با انواع و اقسام مشکلات و به طور کورمال در تاریکی راه رفتن برای پیدا کردن هیچ. و این مردم وقتی به نور رسیدند آنگاه آنرا درک میکنند. و مردم نابینایی که هیچوقت نور را ندیدند و فقط به آن باور دارند چگونه باید آنرا برای آنها توضیح داد.

در روزگار قدیم یک فیلسوف که مرد کوری بود، در خانه ای که کاملا تاریک دنبال گربه سیاهش میگشت که در آنجا نبود و آن جستجو همچنان ادامه دارد...

من همان کوری هستم که بدنبال نور میگردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...