کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام من شقایق بانو رو زیاد نمیشناسم ولی چون مامانه خیلی دوسش می دارم و چون برام خیلی جالب بود که با وجود دوتا بچه و زن یک زندگی بودن اینجا حضور فعال داره و بسیار هم فعاله براش ارزش زیادی قائلم. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ مهربون .منطقی.اسپمر. باهوش.مدیری مهربان روابط عمومی خوبی داره. کلا از کاربرهایی هست که قبولش دارم.یعنی جز کاربر هایی که هرگز فراموش نمیشه. 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ شقایق مادری دلسوز ..... همسری مهربان ... مدیری مدبر .... اهل قلیون خیلی خاکیه ... با اینکه بزرگتره ماس اصلا به روی آدم نمیاره بسیار فعال ... من نمیدونم با خونه داری و 2 تا پسر:banel_smiley_52: و اون باباشون چجوری وقت میکنه بیاد اینجا شرمنده اگه کم بود ..... وسع ما در همین حده اون قلیون رو هم ترک کن بی زحمت 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ این پست رزرو می باشد -------------------------------------------- به به... خب شقایف به نظر من: هم اسم خواهر منه :girl_yes2: مدیر مدبر خانوم افتاده متین شیطون جیگر... عشق من پایه ی شیطونی فعال :shad: یه همسر مهربوووووووووووووووووووون یه مامان گل با همه گرم و صمیمیه. بووووووووووووووس عزیزم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آدم ساده اییهگاهی آدمو مجاب میکنه که خیلی دوسش داشته باشیم یه زمونی با مهرشاد خیلی شلوغ بازی در آوردیم:دی مهمترین مشخصش قانع بودنشه .....من به شخصه خیلی میخوامش خیلی به وحید هم مربوط نمیشه این قسمت :دی....آبجی بزرگمه:دی خانواده دوست .....کمی حساس ...یکم بیتربیت:دی(کاره وحیده:دی:دی)......روابط عمومیش هم خوبه آروم منطقی فعلا همینا آره روحش شاد و یادش پر رهرو باد پشت کدوم برفا مونده هنوز نیومده معلوم نیس:JC_thinking: به من میگی بی تربیت:w00: سلام من شقایق بانو رو زیاد نمیشناسم ولی چون مامانه خیلی دوسش می دارم و چون برام خیلی جالب بود که با وجود دوتا بچه و زن یک زندگی بودن اینجا حضور فعال داره و بسیار هم فعاله براش ارزش زیادی قائلم. ممنون عزیزم فدای تو:girl_blush2: مهربون .منطقی.اسپمر.باهوش.مدیری مهربان روابط عمومی خوبی داره. کلا از کاربرهایی هست که قبولش دارم.یعنی جز کاربر هایی که هرگز فراموش نمیشه. :girl_blush2: ممنون از لطفت ولی یادته یه لیوان قرار بود از اون آواتارت بهم بدی هنوز ندادی شقایق مادری دلسوز ..... همسری مهربان ... مدیری مدبر .... اهل قلیون خیلی خاکیه ... با اینکه بزرگتره ماس اصلا به روی آدم نمیاره بسیار فعال ... من نمیدونم با خونه داری و 2 تا پسر:banel_smiley_52: و اون باباشون چجوری وقت میکنه بیاد اینجا شرمنده اگه کم بود ..... وسع ما در همین حده اون قلیون رو هم ترک کن بی زحمت :w645: من خیلی وقته نکشیدم حدود 9 ماه میشه:girl_yes2: ممنون که اومدی 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ چرا اين تاپيكو بي موقع زدين....جمعه شبا كي مياد نت..........چرا من دير رسيدم:ws27: خب بگذريم اون چيزايي كه واسه من جذاب يكيشون منطقه كه خوشحالم هم شقايق و هم شوهرش منطقين.باعث ميشه ادم دوسشون داشته باشه و من حتي بيرون نت هم از اونا تعريف ميكنم. شقايق خيلي مهربون.خيلي هم خونواده دوست ......خوشبحال بچه ها و شوهرش:shad: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ چرا اين تاپيكو بي موقع زدين....جمعه شبا كي مياد نت..........چرا من دير رسيدم:ws27: خب بگذريم اون چيزايي كه واسه من جذاب يكيشون منطقه كه خوشحالم هم شقايق و هم شوهرش منطقين.باعث ميشه ادم دوسشون داشته باشه و من حتي بيرون نت هم از اونا تعريف ميكنم. شقايق خيلي مهربون.خيلي هم خونواده دوست ......خوشبحال بچه ها و شوهرش:shad: :girl_blush2::girl_blush2::aghosh: ممنون که اومدی:girl_yes2: دو تا از نقاط ضعفمم میگفتی اصلاح کنم اخلاقمو:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ :girl_blush2::girl_blush2::aghosh:ممنون که اومدی:girl_yes2: دو تا از نقاط ضعفمم میگفتی اصلاح کنم اخلاقمو:JC_thinking: خواهش ميكنم عزيزم وظيفمه.من ممنونم كه خبرم دادي:w72: به هر حال ببخشيد كه متوجه نشدم:w554: من ركم......اگه بدي ديده بودم تا حالا بهت گفته بودم و منظر باش من اگه خلاف ببينم ازت ميگمااااااا:vahidrk:..................................:girl_blush2: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ :girl_blush2::girl_blush2::aghosh:ممنون که اومدی:girl_yes2: دو تا از نقاط ضعفمم میگفتی اصلاح کنم اخلاقمو:JC_thinking: من بگم:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ خواهش ميكنم عزيزم وظيفمه.من ممنونم كه خبرم دادي:w72: به هر حال ببخشيد كه متوجه نشدم:w554: من ركم......اگه بدي ديده بودم تا حالا بهت گفته بودم و منظر باش من اگه خلاف ببينم ازت ميگمااااااا:vahidrk:..................................:girl_blush2: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::w874: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من بگم:banel_smiley_4: بگو:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ بگو:banel_smiley_52: همش منو میزنی:w74::w74: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ همش منو میزنی:w74::w74: واي.من عاشق كتك زدنم...كتك زن به شوهرش يعني عشق:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ همش منو میزنی:w74::w74: :w645: کی من؟:w00: من همش مدل خارجکیا کتک میزنم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ شقایق یه دخمل شاد مهربون فعال خوشمل و ... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ واي.من عاشق كتك زدنم...كتك زن به شوهرش يعني عشق:persiana__hahaha: آره بخصوص اگه تنبیه خارجکی هم باشه که عشق فوران میکنه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ واي.من عاشق كتك زدنم...كتك زن به شوهرش يعني عشق:persiana__hahaha: ایشالا یه شوهر کنی هر روز بزنه پای چشت کبود شه بعد قهر کنی بری خونه بابا باید اونجا هم با چوب کبودت کنه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آره بخصوص اگه تنبیه خارجکی هم باشه که عشق فوران میکنه:ws28: ایول خارجیش که عین حاله :ws47: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ شقایق یه دخمل شاد مهربون فعال خوشمل و ... :aghosh::aghosh::aghosh: فدای تو ملیسا جونم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آره بخصوص اگه تنبیه خارجکی هم باشه که عشق فوران میکنه:ws28: ایشالا یه شوهر کنی هر روز بزنه پای چشت کبود شه بعد قهر کنی بری خونه بابا باید اونجا هم با چوب کبودت کنه:ws28: كي بابام؟؟؟؟؟؟؟چنان خدمتش ميرسه كه ديگه هفت نسل بعدشم نتونن نفس بكشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده