رفتن به مطلب

برای رسیدن به کمال یا خود شناسی چیکار باید کرد؟

ارسال های توصیه شده

من میگم : به دل خود گوش بسپار، نه به واعظان ريايي. آن ها با قواعد اخلاق خويش براي مرغ روحت قفس ميسازند. آن ها مانع رسيدن تو به خويشتن خويشت ميشوند. اگر به خويشتن نرسي، به زندگي نرسيده اي.

آنوقت شما چی میفرمائید؟لطفا همراهی کنید تا بیشتر یاد بگیریم. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حریم هایی است که باید شکسته شود

بقول نیچه بتان اخلاق وفلسفه وسیاست باید که شکسته شوند تا خرد وخردورزی رها گردد

تا اندیشه ای بالا رود وبه خود برسیم

تجلی ازخدای بی مفهوم یا با استعاره وکنایه یا مقبول

بالاخره درهرصورتی راه کمال از این بن بست خواهد گذشت

سپاس:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تاریخ نشان داده که محدودیت ها سازنده بوده اند وپس از طی زمان نسل اول ودوم تبدیل به مشکلاتی شده اند که گریز ازانها هزینه دوبرابر دارد

کمال یک شعارهمیشگی برای تاریخ بشریت بوده کمالی وجودندارد که به ان رسید مگران که درراه ان قدم زد!

روح سابق!

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاریخ نشان داده که محدودیت ها سازنده بوده اند وپس از طی زمان نسل اول ودوم تبدیل به مشکلاتی شده اند که گریز ازانها هزینه دوبرابر دارد

کمال یک شعارهمیشگی برای تاریخ بشریت بوده کمالی وجودندارد که به ان رسید مگران که درراه ان قدم زد!

روح سابق!

دوست عزیز با همه حرفاتون بجز اون مورد که قرمز کردم موافقم. مرسی که شرکت کردی:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به نظر من نمی شه اینطوری قاطعانه یه چیزو رد کرد،من شخصا فکر می کنم که نمی شه الآن در مورد راه رسیدن نظر داد.هر کسی یه جوری خودشو پیدا میکنه .پس به تعداد آدم های جهان را خودشناسی وجود داره اما مساله مهم اینه که چه پیوندی با مسیرت برقرار کنی.باید این راهو با عشق طی کنی.حالا ممکنه یه نفر با همون قواعد محدود کننده ی اخلاقی هم بتونه به خود شناسی برسه!

در راه رسیدن به کمال نباید اینقدر مسیرو پیچیده کرد وقتی می دونی کار خوب چیه خوب همونو انجام بده!

به هر حال باید از کسایی که رسیدن هم پرسید!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...