هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ امروز یه مامور داشتیم از تهران که زرتشتی هستش در حین گفتگو یکم از زرتشت برام گفت خیلی جالب بود برام الان یه دوری زدم دیدم مطالب جالب از زرتشت هست گفتم یه مقداریشو بنویسم با هم بخونیم شاید ازشون تو امضاهامون استفاده کنیم یا ازون بالاتر تو زندگیمون امروز یه چیز دیگه هم فهمیدم اونم اینکه بیخود یه ادم اینقدر معروف نمیشه، محبوب نمیشه تکیه برجای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه اماده کنی یه تصمیم گرفتم میخوام از اینجا به بعد خیلی دقیقتر روش ادمای بزرگ رو تو زندگیم اجرا کنم خدایا یاریم کن [FLASH=width=10 heigh=10] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 29 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ کسی که بر قلب خود غلبه نکرد بر هیچ چیز غالب نخواهد شد. رفتار کن با دیگران همانطوری که توقع داری که دیگران با تو رفتار کنند. آنچه را گذشته است فراموش کن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر . کسی را فریب مده تا دردمندنشوی با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی بیگناه باش تا بیم نداشته باشی سپاس دار باش تا لایق نیکی باشی راستگو باش تا استقامت داشته باشی متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی 28 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چالاک باش تا هوشیار باشی زرتشت دوستدار دین باش تا پاک و راست گردی زرتشت مطابق وجدان خود رفتار کن که بهشتی شوی.زرتشت روح خود را به خشم و کین آلوده مساز و هرگز ترشرو و بدخو مباش زرتشت در انجمن نزد مرد نادان منشین که تو را نادان ندانند. زرتشت اگر خواهی از کسی دشنام نشنوی کسی را دشنام مده. زرتشت سحر خیز باش تا کار خود را به نیکی به انجام رسانی. زرتشت اگرچه افسون مار خوب بدانی ولی دست به مار مزن تا تو را نگزد و نمیری. زرتشت با هیچکس و هیچ آیینی پیمان شکنی مکن که به تو آسیب نرسد.زرتشت مغرور و خودپسند مباش، زیرا انسان چون مشک پرباد است و اگر باد آن خالی شود چیزی باقی نمی ماند .زرتشت زندگی شما وقتی زیبا و شیرین خواهد شد، که پندارتان، کردارتان و گفتارتان نیک باشد.زرتشت 26 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ پیمان شکنی یکی از شاخه های دروغ است.زرتشت هر یک از شما باید در کردار نیک به دیگری سبقت جوید و از این رو زندگی خود را خوش و خرم سازد. زرتشت خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت انسان در گزینش خوب و بد زندگی اش آزاد است . هر زن و مردی بایستی بهترین گفتار را بشنوند و مسیر خویش را در زندگی برگزیند .زرتشت بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست . زرتشت وظیفه هر انسان در زندگی اش کار و کوشش و آبادی و پیشرفت جهان است . زرتشت هر کس باید بیاندیشد که کیست ؟ از کجا آمده است و برای چه در این جهان زندگی میکند ؟ زرتشت خداوند این جهان زیبا را برای شادی انسان در مسیر نیک آفریده است .زرتشت کسانی در زندگی سرافراز و آسوده خواهند زیست که در زندگی به ندای وجدان درونی خویش گوش فرا دهند و آن را ارج نهند . زیرا وجدان درونی همه انسانها آنها را به سوی کردار نیک رهنمایی میکند . زرتشت 20 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ انسانی که گمراهی را ببیند و او را با دانش و خرد خویش راهنمایی نکند در ردیف گناهکاران است . زرتشت انسان به هر چه که اراده کند خواهد رسید . اندیشه آدمی سازنده زندگی اوست . زرتشت بهترین زندگی دو جهان برای کسانی است که نیک بیاندیشند و پارسایی را سرلوحه زندگی خویش کنند . زرتشت همسری که برای دخترت برگزیدی به او معرفی کن ولی انتخاب نهایی را به دست خودش بسپار . زرتشت نیکی و سود خویش را در زیان دیگری مخواه.زرتشت شریف ترین دل ها دلی است که اندیشه آزار کسان در آن نباشد .زرتشت فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی.زرتشت خداوند بی نهایت است و لامكان و بی زمان اما به قدر فهم تو كوچك .زرتشت دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از آن و همیشه قسمتی از غم دیگران باش نه دلیل آن.زرتشت هنگامی که همه یکسان فکر می کنند دیگر کسی بیشتر نمی اندیشد.زرتشت راه جهان یکی است و آن راستیست .زرتشت من آینده را دوست دارم چون بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم .زرتشت آنچه را می شنوید به عقل سلیم و منش پاک و روشن بسنجید و آنگاه بپذیرید.زرتشت در دوره ای که از آن اوباش است بهتر است که اعتماد و اندیشه تان را پنهان کنید.زرتشت 19 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همیشه اشتباهات مردم را ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاوار بخشش اند بلکه تو سزاوار آرامش هستی.زرتشت انسانهایی که تنها هستند،همیشه در معرض خطر عشق اند.زرتشت عاشق عاشق شدن باش و دوست داشتن را دوست بدار از تنفر متنفر باش به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی كن و از جدایی جدا باش.زرتشت بردباری ، هنگامی خوب است كه مبدأ منزهی داشته باشد ، وگرنه در مقابل بیدادگری ، بردباری ناتوانی ، و ناتوانی مقدمه نابودی است.زرتشت اگر كسی را دوست داری، به او بگو . زیرا قلبها معمولاً با كلماتی كه ناگفته میمانند، میشكنند .زرتشت كسی كه بر نفس خود غلبه نكرد بر هیچ چیز غالب نخواهد شد.زرتشت عشق می ماند؛ انسان ها هستند که عوض می شوند .زرتشت خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت شریف ترین دلها دلی است که اندیشه ی آزار کسان درآن نباشد.زرتشت خورشید باش که اگر خواستی برکسی نتابی نتوانی .زرتشت فاش نکردن اسرار مردم دلیل کرامت و بلندی همت است.زرتشت نیكی و سود خویش را در زیان دیگران مخواه.زرتشت عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار، از تنفر متنفر باش و به مهربانی مهر بورز، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش .زرتشت 21 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ کسی که بر قلب خود غلبه نکرد بر هیچ چیز غالب نخواهد شد. رفتار کن با دیگران همانطوری که توقع داری که دیگران با تو رفتار کنند. آنچه را گذشته است فراموش کن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر . کسی را فریب مده تا دردمندنشوی با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی بیگناه باش تا بیم نداشته باشی سپاس دار باش تا لایق نیکی باشی راستگو باش تا استقامت داشته باشی متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی بیگناه باش تا بیم نداشته باشی این دوتا نمیخونه بالاخره یگانه باشیم یا بیگانه؟:JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی بیگناه باش تا بیم نداشته باشی این دوتا نمیخونه بالاخره یگانه باشیم یا بیگانه؟:JC_thinking: بیگانه نیست بیگناهه .....اشتباه خوندین فکر کنم:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بیگانه نیست بیگناهه .....اشتباه خوندین فکر کنم:icon_pf (34): مرسی سوتی دادم عیب نداره این به اون در 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ شاید اینو واسه امضام برداشتم... در انجمن نزد مرد نادان منشین که تو را نادان ندانند. زرتشت 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالبه...چند روزه دارم فکر میکنم اینو برا امضام بزارم!!!!!!!تابلوشو داداشم بهم هدیه داده!!! راه جهان یکی است و آن راستی است .زرتشت:icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همیشه اشتباهات مردم را ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاوار بخشش اند بلکه تو سزاوار آرامش هستی.زرتشت انسانهایی که تنها هستند،همیشه در معرض خطر عشق اند.زرتشت عاشق عاشق شدن باش و دوست داشتن را دوست بدار از تنفر متنفر باش به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی كن و از جدایی جدا باش.زرتشت بردباری ، هنگامی خوب است كه مبدأ منزهی داشته باشد ، وگرنه در مقابل بیدادگری ، بردباری ناتوانی ، و ناتوانی مقدمه نابودی است.زرتشت اگر كسی را دوست داری، به او بگو . زیرا قلبها معمولاً با كلماتی كه ناگفته میمانند، میشكنند .زرتشت كسی كه بر نفس خود غلبه نكرد بر هیچ چیز غالب نخواهد شد.زرتشت عشق می ماند؛ انسان ها هستند که عوض می شوند .زرتشت خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت شریف ترین دلها دلی است که اندیشه ی آزار کسان درآن نباشد.زرتشت خورشید باش که اگر خواستی برکسی نتابی نتوانی .زرتشت فاش نکردن اسرار مردم دلیل کرامت و بلندی همت است.زرتشت نیكی و سود خویش را در زیان دیگران مخواه.زرتشت عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار، از تنفر متنفر باش و به مهربانی مهر بورز، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش .زرتشت همش قشنگه ولی من این دوتا رو از بقیه بیشتر دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود هوتن جان ولی فکر نمیکنید دوره حرفهای قشنگ زدن گذشته؟ 7 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ با استاد بودن به معناي ياد گرفتن چيزي نيست، با استاد بودن به معناي مبتلا شدن است. با ديدن استادي كه بال و پر خويش را گشوده و در هوا چرخ ميزند، ناگهان بياد مياوري كه آري من هم بال و پري دارم، من هم ميتوانم در آسمان صاف و آبي به پرواز در آيم. استاد بال و پر تو را به يادت مياورد. استاد چيزي را به تو ياد نميدهد. او فقط اشتياقي را در تو بر مي انگيزد. 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اين نكته را نبايد فراموش كرد كه انگيزه اصلي دينداري، نه در طمع باغ بهشت است و نه ترس از آتش دوزخ. خاستگاه اصلي دينداري، حيرت است. حيرت را در كليسا و كنيسه و معبد نميتوان يافت. حيرت چيزيست كه در دل حساس جوانه ميزند و ميبالد و همه وجود آدمي را مي پوشاند. 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اينکه عالمي در درونمان باشد فرقي نمي کند ما فقط دنياي ماده و اشيا را ميشناسيم همه چيز را ميشناسيم الا خودمان را دنيا برايمان واقعي است پول واقعي است قدرت واقعي است ما حتي نميدانيم چه کسي هستيم آيا هر گز با خود مواجه شده ايم ؟ افکار بي شمار و و احساسات فراوان حالت متفاوت و .... ديواري به ضخامت ديوار چين را به دور خويش ساخته ايم و تمام سنگيني آن را در طول زندگي خود تحمل ميکنيم و اسرار آميز ميشويم. رمز و راز ساخته دست بشر است هستي سر زنده وشاد است. همانند يک آواز يک رقص و جشن مداوم در طول سال است.وقتي فعاليتهاي ذهني متوقف شوند وقتي آگاهي خود را در مرکز فرديت خود جمع کنيم.خواهيم ديد دري به سوي دنياي ديگر باز ميشود. روزي که در درونمان با خود تنهاشديم به خانه آمده ايم و تمام طبيعت و هستي آن را جشن ميگيرد بايد تمام جهان آن را جشن بگيرد بخشي از جهان روشن بين شده است. 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود هوتن جانولی فکر نمیکنید دوره حرفهای قشنگ زدن گذشته؟ خوب اینجا میدان سخنه حرف بد که نمیخوایم بزنیم بحث عمل هم هر کسی به خودش بستگی داره ما در راستای پندار نیک گفتار نیک و کردار نیک به نظرم حتی اگه تکراری هم باشه باز تاثیر گزاره به نظر من دوره حرفهای خوب و حکیمانه هیچ وقت تموم نمیشه همیشه بشر به این ایده ها نیاز داره و جالبه تا وقتی تو ذهن هستند و بکارشون میگیریم نتیجه مثبتشو حس میکنیم تو زندگیمون اما این جستار یه هدف دیگه هم داشت اونم اشنایی با ایده های زرتشتیان بود 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ببخشید اسپم میکنم ولی بخش ویژه گفتگوی ازاد چه فرقی با گفتگوی ازاد داره؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی بیگناه باش تا بیم نداشته باشی این دوتا نمیخونه بالاخره یگانه باشیم یا بیگانه؟:JC_thinking: بیگانه نه...بیگناه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده