رفتن به مطلب

از خودت انتقادکن

ارسال های توصیه شده

درود

ما همیشه در حال انتقاد از این و اون هستیم که چرا فلان شد چرا بهمان شد.بیایم این دفعه قبل اینکه از یک نفر دیگه انتقاد کنیم از خودمون انتقاد کنیم و سعی کنیم خودمون رو اصلاح کنیم ...

خوب ... اگر بخواهید از خودتون انتقاد کنید ، از رفتار ، از عادت ، از عملکرد و .... از چی خودتون انتقاد میکنید ؟؟

با سپاس از حسین عزیز

برگرفته از: سایت اسپشیال

• Like 12
لینک به دیدگاه

مهربونی بیش از اندازم واسه همه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی وقتی خودم لنگم کسی عین خیالش نیس:w74:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به سلامتيم زياد بها نميدم

ويكي ديگه بينظمي البته اين اخلاقم با اومدن يه هم اتاقي شلوغ و بينظم در حال تغيير كردنه چون وقتي ميام اتاق و ميبنم شلوغه ميفهمم كه چه اشتباه بزرگي بي نظمي .....كلا اين جمله درسته كه ادم زشتي اشتباهاتش رو موقعي ميبنه كه ديگران همون اشتباه رو مرتكب ميشن

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهربونی بیش از اندازم واسه همه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی وقتی خودم لنگم کسی عین خیالش نیس:w74:

وحید گندشو دراوردی دیگه .... بیا جواب بده ببینم .... :w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببخشیدا بنظرم اینو درست ننوشتی . خوب بود اینجوری مینوشتی:خودمان از خودمان انتقاد کنیم.

اینجوری مینوشتی شمام سهیم میشدی ولی به این صورت که نوشتی انگار خودت کنار گود نشستی.:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

يكي دو سه سال پيش تو مصاحبه استخدامي يكي از وزارتخونه ها يه كاغذ سفيد بهم داده بودن و ازم خواستن كه ويژگيهاي مثبتم رو بنويسم بعد از اينكه اون كاغذ رو ظرف 20 دقيقه كاملا" پر كردم:ws3: يه كاغذ ديگه بهم دادن و گفتن حالا از خودت انتقاد كن و ويژگيهاي منفيت رو بنويس...:icon_pf (34):بعد از بيشتر از نيمساعت يكي اومد تو اتاق و كاغذ رو ازم گرفت در حاليكه فقط يه جمله نوشته بودم.يه خورده بد قولم:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببخشیدا بنظرم اینو درست ننوشتی . خوب بود اینجوری مینوشتی:خودمان از خودمان انتقاد کنیم.

اینجوری مینوشتی شمام سهیم میشدی ولی به این صورت که نوشتی انگار خودت کنار گود نشستی.:ws28:

خواهش می کنم ، اینطوری که نوشتم * از خودت انتقاد کن * یعنی از زبان سوم

شخص حرف زدم . :banel_smiley_4:

بعدشم خودم اول نفر رفتم وسط گود ، پست دومو می گم .:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بزرگترین اشتباهم عاشقی بود ولی اگه بازم بدنیا بیام همین اشتباهو میکنم

اینو خوب اومدی :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • اضافه کردن...