Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عکس زیر رو ببینید و بگید ستون های این خونه چه جوری بنا شده؟ خوب فکر کن . . . . . . . . . . . . . . زود نرو پایین یکم فکر کن . . . . . . . . . . . . . . . . به این میگن حقه در زاویه عکس برداری! 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از درختاش پیدابود ولی من پروژه دیدم که دو تا رفیقام تو شمال کار کرده بودن ..... یه چیزی تو همون مایه های عکس کج بود 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از درختاش پیدابود ولی من پروژه دیدم که دو تا رفیقام تو شمال کار کرده بودن ..... یه چیزی تو همون مایه های عکس کج بود آره درختهاش تابلوئه...اگر عکسش رو داری ممنون میشم بذاری 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آره درختهاش تابلوئه...اگر عکسش رو داری ممنون میشم بذاری نه ندارم .... یه بار که کاراشون رو نشونم میدادن دیدم معمولا کسی طرح هاش رو لو نمیده اما یادمه از بیرون که نگاه میکردی هیچ دیوار صافی نمیدیدی... همش کج بود 2 لینک به دیدگاه
*sad but true* 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از درختاش پیدابود ولی من پروژه دیدم که دو تا رفیقام تو شمال کار کرده بودن ..... یه چیزی تو همون مایه های عکس کج بود اون بناهایی رو که شما دیدی معمولا نماشون به صورتیه که ادم وختی میبینه فک میکنه ساختمون کجه ...... یا اینکه آدم احساس میکنه ساختمون داره میشکنه .... . . به عکسی که گذاشتم توجه کنید(برش فرضی از ساختمون) با استفاده از کنسول میشه کاری کرد که ساختمون رو به حالت شکسته نشون داد ...... . . خط زرد کالبد اصلیه ساختمونه و سفید رویه ی ساختمون ...... که کنسول کار شده البته میشه بیشتر از این هم جسارت کرد و واقعا ساختمون رو کج نشون داد ..... اما نه تو ایران جسارت و کننده ی کارش هست و نه مصالحش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده