رفتن به مطلب

خداحافظ والنتاین...

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب به من چه یکی دیگه هدیه می خره می گیره من شی کار کنم :w00:

تو باید ارشادشون کنی .... نه اینکه به مسائل مالی فکر کنی :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو باید ارشادشون کنی .... نه اینکه به مسائل مالی فکر کنی :ws3:

باوشه ارشاد می کنم!

ایدررررررررررررررررررررررر اینقد پول پای این مزخرفات نده اسلام در خطره دهه :w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه !

نمیدونم فقط در مواردی که مربوط به ارتباط انسانی باشه پیروی از غرب از طرف حاکمین ما گناه نابخشوده محسوب میشه....

این در حالیه که برنامه های تلویزیون به خصوص اخبار رسانه ملی ! کپی برابر با اصل شبکه هایی مثل cnn و bbc شده و از طرفی سیاستهای پوپولیستی برخی از آقایون دقیقا وام گرفته از سیاستهای ریچارد نیکسون هستش.....

حالا اینکه کدوم پیروی از غرب شده رو خدا میدونه !

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی جالبه !

نمیدونم فقط در مواردی که مربوط به ارتباط انسانی باشه پیروی از غرب از طرف حاکمین ما گناه نابخشوده محسوب میشه....

این در حالیه که برنامه های تلویزیون به خصوص اخبار رسانه ملی ! کپی برابر با اصل شبکه هایی مثل cnn و bbc شده و از طرفی سیاستهای پوپولیستی برخی از آقایون دقیقا وام گرفته از سیاستهای ریچارد نیکسون هستش.....

حالا اینکه کدوم پیروی از غرب شده رو خدا میدونه !

چیزی که الان دردرجه بالای اهمیت قرار گرفته بازسازی وبازنگری درعلوم انسانی واندیشه های انسانی وکنترل ذهنیت عمومی هست

به کجا چنین شتابان دنیا از ایران پرسید

به انجا که عرب نی انداخت!

• Like 3
لینک به دیدگاه

ما خودمون فرهنگهای قشنگ نا شناخته داریم....ولنتاین ایرانی همون جشن سپندارمزدگانه...چرا رو اینا نباید متمرکز بشیم.

جالبه جدیدا" مد شده همه تو خونشون درخت کریسمس می ذارن...بعد می گن این چرت و پرتای ایرانی رو باید بیخیال شد! :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جالبه جدیدا" مد شده همه تو خونون درخت کریسمس می ذارن...بعد می گن این چرت و پرتای ایرانی رو باید بیخیال شد! :w58:

واقعاً؟؟؟؟؟ :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما خودمون فرهنگهای قشنگ نا شناخته داریم....ولنتاین ایرانی همون جشن سپندارمزدگانه...چرا رو اینا نباید متمرکز بشیم.

جالبه جدیدا" مد شده همه تو خونشون درخت کریسمس می ذارن...بعد می گن این چرت و پرتای ایرانی رو باید بیخیال شد! :w58:

امسال کلی مسیج تبریک کریسمس هم برام اومد ........ آخه به ما چه !؟

ما خودمون دقیق ترین تقویم جهان رو داریم بعد بیایم کریسمس رو تبریک بگیم ...

به قوی داش اسی ما دو نوع روشنفکر داریم ... یکی غرب گرا و یکی عرب گرا :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سپندار مزگان روز بزرگداشت زنان چه ربطی به ولنتاین داره ولنتاین روز عشاق :banel_smiley_4:

من سفره هفت سین دوست دارن و درخت کریسمس هم دوست دارم حاظرم هر دوتاشو داشته :ws37:

لینک به دیدگاه
امسال کلی مسیج تبریک کریسمس هم برام اومد ........ آخه به ما چه !؟

ما خودمون دقیق ترین تقویم جهان رو داریم بعد بیایم کریسمس رو تبریک بگیم ...

به قوی داش اسی ما دو نوع روشنفکر داریم ... یکی غرب گرا و یکی عرب گرا :icon_razz:

کریسمس فقط سال نو که نیست تولد عیسی مسیح هم هست تبریکش به خاطر تولد اونه:w00:

لینک به دیدگاه
سپندار مزگان روز بزرگداشت زنان چه ربطی به ولنتاین داره ولنتاین روز عشاق :banel_smiley_4:

من سفره هفت سین دوست دارن و درخت کریسمس هم دوست دارم حاظرم هر دوتاشو داشته :ws37:

من مگه گفتم بده که هر دوتاشو دوست داشته باشیم؟:ws52:

گفتم این بده که فرهنگ خودمون رو فراموش کنیم.

یه بار دیگه جمله ی منو بخونی متوجه می شی.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:w58: :w58:

كمتر كسي است كه بداند در ايران باستان، نه چون روميان از سه قرن پس از ميلاد، كه از بيست قرن پيش از ميلاد، روزي موسوم به روز عشق وجود داشته است. جالب است بدانيد كه اين روز در تقويم جديد ايراني دقيقا مصادف است با 29 بهمن، يعني تنها 4 روز پس از والنتاين فرنگي است!

فلسفه بزرگداشتن اين روز به عنوان "روز عشق" به اين صورت بوده است كه ...

:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در روز اسفند از ماه اسفندکه برابر است با پانزدهم اسفندماه جشنی برپا می گشت که مردگیران یا مژده گیران بوده است. این جشن ویژه زنان بود و برای بزرگداشت آنان برپا می گشت. مردان برای گرامیداشت آن پیشکش داده و بخشش می کردند. زنان در آنروز فرمانروایی می کردند و مردان باید از آنان فرمان می بردند. در تاریخ گردیزی آمده است از اینروی این جشن را مردگیری می نامند که زنان با آزادی تمام می توانستند مرد زندگی خود را برگزینند.

امروز چهاردهم فوریه در بسیاری از کشورهای جهان مراسم روز ولنتاین برگزار می شود. روزی که مهرورزان و عاشقان به یکدیگر مژدگانی و هدیه می دهند. برپایه پژوهش ها و منابع تاریخی برگزاری چنین جشنی در فرهنگ ایران ریشه دارد و میان ایرانیان مرسوم بوده است. در دفتر گاهشماری و جشن های ایران باستان از هاشم رضی آمده است که در روز اسفند از ماه اسفند که برابر است با پانزدهم اسفندماه جشنی برپا می گشت که مردگیران یا مژده گیران بوده است.

این جشن ویژه زنان بود و برای بزرگداشت آنان برپا می گشت. مردان برای گرامیداشت آن پیشکش داده و بخشش می کردند. زنان در آنروز فرمانروایی می کردند و مردان باید از آنان فرمان می بردند. در تاریخ گردیزی نیز آمده است از اینروی این جشن را مردگیری می نامند که زنان با آزادی تمام می توانستند مرد زندگی خود را برگزینند. در این روز مردان از آنان فرمانبرداری می کردند و آرزوهای آنها را برآورده می ساختند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردان برای گرامیداشت آن پیشکش داده و بخشش می کردند.زنان در آنروز فرمانروایی می کردند و مردان باید از آنان فرمان می بردند.

این که خیلی خوبه ...:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کریسمس فقط سال نو که نیست تولد عیسی مسیح هم هست تبریکش به خاطر تولد اونه:w00:

شما خیلی اطلاعاتت ناقصه

شب تحویل سال با شب تولد حضرت مسیح با هم فرق دارن !!!!!!!!!!

همینجوری هر دو تاشو دوست داری !؟

شما فقط جو گیر شدی و بواسطه ی خوشحالی غربی ها میخوای خوشحالی کنی ...

سعی کن اصالتت رو حفظ کنی ... تا اینجوری رونده و مونده نشی

اگر میخوای ایرانی باشی بدون سفره هفت سین فقط برای خوشحالی نیس .... هفت سین اول نام هفت فرشته اس که هفت صفت اهورامزدا رو دارن و به احترام اونا هفت خوراکی رو که با سین شروع میشه روی سفره عید میذارن

اگه میخوای غرب زده شی بدون شب تولد حضرت مسیح 25 دسامبر

در هر صورت موفق باشی:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...