شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هاااااااااا خانوم های محترم تل میدم کادوی والنتاین میگیرم دی 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ولی من بیست گرفتم تاریخ اسلامو ............... نمره بیست تو بخاطر این بود که راز دلدادگی خدیجه رو حذف نکرده بودن و استعدادت شکوفا شد 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نمره بیست تو بخاطر این بود که راز دلدادگی خدیجه رو حذف نکرده بودن و استعدادت شکوفا شد خدیجه ای خدیجه .................. خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هاااااااااا خانوم های محترم تل میدم کادوی والنتاین میگیرم دی یه وقت زیادیت نشه:w00: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خدیجه ای خدیجه ..................خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... قبلنا شقایق بود نه خدیجه ورژنش چه زود عوض شد 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خدیجه ای خدیجه ..................خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ تا حالا واسه یه درس عمومی مجبورت کردن کنفرانس بدی !!!!!!؟ هر جلسه چند نفر رو بیارن بیرون و مثل دبستان ازت درس بپرسن !!!!!؟ یا میان ترم تاریخ دادی !!!!!!!!؟ یا هر ماه یه کوئیز !!!!!!!؟ تا حالا تهدید شدی که هر جلسه غیبت یه نمره کم میشه !!!!!!!؟ درسای عمومی معدلم رو آوردن پایین اره بابا زمان ما هم هر جلسه غيبيت يك نمره كم تحقيق كه جاي خود داره باور كن من درس تخصصي 17 ميبردم درس عمومي با هزارتا ضرب و زور 12 ميشدم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حالا یه سوال دیگه میشه برای روز والنتاین برای دوست دخترم چادر ملی بخرم به نظرتون خوشش میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ قبلنا شقایق بود نه خدیجه ورژنش چه زود عوض شد خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اه یه تاپیک با حال هم نیست برای داغون کردن ایشششششش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه :w888::w888: خب حالا اینقدر از خودت تعریف نکن ایششش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حالا این رو جدی میگم خانوم های عزیز دوست دارین براتون روز والنتاین شوهرتون یا دوست پسرتون چی بخره؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ :w888::w888:خب حالا اینقدر از خودت تعریف نکن ایششش من چیکاره ام اون زمونا که من نبودم من الان هستم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه ببخشید الان مزنه ی کاریتون چی هستش ؟ اون زمان خدیجه بوده الان چی هستش؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ والا درسای عمومی خیلی راحت بودن به نظرم من که همیشه بیست و نوزده میگرفتم کنفرانسشم راحته میری هرچی دلت خواست میگی نمره میگیری مثل روزنامه میمونه نه فرمولی نه چیزی نه بابا یه قسمت از کتاب رو مشخص میکنه ...... بعد هر کلمه ای هم اونجا باشه باید بری در موردش تحقیق کنی . چون میپرسه جلسه ی اول اسم منو خوند واسه هفته بعدی ... منم یه نیگاه کردم و مثل مرد رفتم ... هر چی ازم میپرسید میگفتم به من چه تو کتاب نیس:4chsmu1: آخرشم با هم دعوامون شد ... کم آورد گفت برو بشین . ترسید اغتشاش راه بندازم یه جوری بچه ها رو سوال پیچ میکرد که یاد دبستان افتادم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ببخشید الان مزنه ی کاریتون چی هستش ؟اون زمان خدیجه بوده الان چی هستش؟ استغفرالله 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه بابا یه قسمت از کتاب رو مشخص میکنه ...... بعد هر کلمه ای هم اونجا باشه باید بری در موردش تحقیق کنی . چون میپرسه جلسه ی اول اسم منو خوند واسه هفته بعدی ... منم یه نیگاه کردم و مثل مرد رفتم ... هر چی ازم میپرسید میگفتم به من چه تو کتاب نیس:4chsmu1: آخرشم با هم دعوامون شد ... کم آورد گفت برو بشین . ترسید اغتشاش راه بندازم یه جوری بچه ها رو سوال پیچ میکرد که یاد دبستان افتادم:icon_razz: ای کاش همکلاستون بودم ............تو مگه قهوه تلخ نمیبینی ........یکمی از بلوتوث یاد بگیر 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ای کاش همکلاستون بودم ............تو مگه قهوه تلخ نمیبینی ........یکمی از بلوتوث یاد بگیر نه نمیبینم 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اره بابا زمان ما هم هر جلسه غيبيت يك نمره كم تحقيق كه جاي خود داره باور كن من درس تخصصي 17 ميبردم درس عمومي با هزارتا ضرب و زور 12 ميشدم آب که سربالا بره قرباغه درس عمومی ارائه میکنه :icon_razz::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ :w58: به خودشون ضرر می زنن کلی جنس فروخته می شه این روزا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده