شـاهین 8068 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 هاااااااااا خانوم های محترم تل میدم کادوی والنتاین میگیرم دی 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 ولی من بیست گرفتم تاریخ اسلامو ............... نمره بیست تو بخاطر این بود که راز دلدادگی خدیجه رو حذف نکرده بودن و استعدادت شکوفا شد 3
هوتن 15061 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نمره بیست تو بخاطر این بود که راز دلدادگی خدیجه رو حذف نکرده بودن و استعدادت شکوفا شد خدیجه ای خدیجه .................. خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... 4
shaden. 18583 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 هاااااااااا خانوم های محترم تل میدم کادوی والنتاین میگیرم دی یه وقت زیادیت نشه:w00:
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 خدیجه ای خدیجه ..................خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... قبلنا شقایق بود نه خدیجه ورژنش چه زود عوض شد 2
shaden. 18583 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 خدیجه ای خدیجه ..................خدیجه درد من یکی دوتا نیست اخه درد من از بیگانه ها نیست........... :banel_smiley_4: 2
پرناز 581 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 تا حالا واسه یه درس عمومی مجبورت کردن کنفرانس بدی !!!!!!؟ هر جلسه چند نفر رو بیارن بیرون و مثل دبستان ازت درس بپرسن !!!!!؟ یا میان ترم تاریخ دادی !!!!!!!!؟ یا هر ماه یه کوئیز !!!!!!!؟ تا حالا تهدید شدی که هر جلسه غیبت یه نمره کم میشه !!!!!!!؟ درسای عمومی معدلم رو آوردن پایین اره بابا زمان ما هم هر جلسه غيبيت يك نمره كم تحقيق كه جاي خود داره باور كن من درس تخصصي 17 ميبردم درس عمومي با هزارتا ضرب و زور 12 ميشدم 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 حالا یه سوال دیگه میشه برای روز والنتاین برای دوست دخترم چادر ملی بخرم به نظرتون خوشش میاد؟ 1
هوتن 15061 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 قبلنا شقایق بود نه خدیجه ورژنش چه زود عوض شد خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه :w888::w888: خب حالا اینقدر از خودت تعریف نکن ایششش 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 حالا این رو جدی میگم خانوم های عزیز دوست دارین براتون روز والنتاین شوهرتون یا دوست پسرتون چی بخره؟ 1
هوتن 15061 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 :w888::w888:خب حالا اینقدر از خودت تعریف نکن ایششش من چیکاره ام اون زمونا که من نبودم من الان هستم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 خوب اون زمونا خدیجه بوده .............بالخره یجورایی بهم اظهار علاقه کردن دیگه ببخشید الان مزنه ی کاریتون چی هستش ؟ اون زمان خدیجه بوده الان چی هستش؟ 1
eder 13732 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 والا درسای عمومی خیلی راحت بودن به نظرم من که همیشه بیست و نوزده میگرفتم کنفرانسشم راحته میری هرچی دلت خواست میگی نمره میگیری مثل روزنامه میمونه نه فرمولی نه چیزی نه بابا یه قسمت از کتاب رو مشخص میکنه ...... بعد هر کلمه ای هم اونجا باشه باید بری در موردش تحقیق کنی . چون میپرسه جلسه ی اول اسم منو خوند واسه هفته بعدی ... منم یه نیگاه کردم و مثل مرد رفتم ... هر چی ازم میپرسید میگفتم به من چه تو کتاب نیس:4chsmu1: آخرشم با هم دعوامون شد ... کم آورد گفت برو بشین . ترسید اغتشاش راه بندازم یه جوری بچه ها رو سوال پیچ میکرد که یاد دبستان افتادم:icon_razz: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 ببخشید الان مزنه ی کاریتون چی هستش ؟اون زمان خدیجه بوده الان چی هستش؟ استغفرالله 2
هوتن 15061 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نه بابا یه قسمت از کتاب رو مشخص میکنه ...... بعد هر کلمه ای هم اونجا باشه باید بری در موردش تحقیق کنی . چون میپرسه جلسه ی اول اسم منو خوند واسه هفته بعدی ... منم یه نیگاه کردم و مثل مرد رفتم ... هر چی ازم میپرسید میگفتم به من چه تو کتاب نیس:4chsmu1: آخرشم با هم دعوامون شد ... کم آورد گفت برو بشین . ترسید اغتشاش راه بندازم یه جوری بچه ها رو سوال پیچ میکرد که یاد دبستان افتادم:icon_razz: ای کاش همکلاستون بودم ............تو مگه قهوه تلخ نمیبینی ........یکمی از بلوتوث یاد بگیر 1
eder 13732 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 ای کاش همکلاستون بودم ............تو مگه قهوه تلخ نمیبینی ........یکمی از بلوتوث یاد بگیر نه نمیبینم 1
eder 13732 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 اره بابا زمان ما هم هر جلسه غيبيت يك نمره كم تحقيق كه جاي خود داره باور كن من درس تخصصي 17 ميبردم درس عمومي با هزارتا ضرب و زور 12 ميشدم آب که سربالا بره قرباغه درس عمومی ارائه میکنه :icon_razz::icon_razz: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 :w58: به خودشون ضرر می زنن کلی جنس فروخته می شه این روزا 2
ارسال های توصیه شده