spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به گزارش خبرگزاری ايلنا، فروشگاه های ايران از فروش کارت ها و هدايای ولنتاين منع شده اند - هرچند که محبوبيت اين روز سنتی عشاق در ايران جمهوری اسلامی رو به افزايش است. خبرگزاری ايلنا همزمان با نزديک شدن روز چهاردهم فوريه [۲۵ بهمن] بخشنامه اتحاديه صنف چاپخانه داران را نقل می کند که حاوی ممنوعيت چاپ و نشر هرگونه کالای تبليغاتی به مناسبت اين روز است. اتحاديه در بخشنامه خود می گويد "چاپ و تهيه هرنوع کالای مرتبط با اين روز، اعم از انواع پستر، بروشور، جعبه و کارت های تبليغاتی با نمادهای قلب، نيم قلب، گل رٌز قرمز، و غيره، و هرگونه فعاليت مبنی بر اطلاع رسانی در مورد اين روز ممنوع است". بخشنامه هشدار می دهد " از سوی مراجع ذی صلاح با واحد های متخلف برخورد قانونی به عمل خواهد آمد". طی سه دهه گذشته جمهوری اسلامی در ايران سعی کرده است از گسترش فرهنگ غربی در ميان جمعيت غالب جوان کشور جلوگيری کند. اما روز ولنتاين در دهه گذشته در ايران بسيار معروف و محبوب شده است، و مردان و زنان جوان روز چهاردهم فوريه [۲۵ بهمن] را با ردو بدل کردن شکلات، گل، عطر، عروسک خرسی ، وهدايای ديگربرگزار می کنند. کادو فروشی ها در شهرهای بزرگ همه ساله مملو از اجناس مرتبط با روز ولنتاين است، و رستوران ها در تهران پر از مردان و زنان جوانی است که رانده وو گذاشته اند. اما اين جريان با انتقاد شديد محافظه کارانی روبروست که برای چنين مراسم و شادمانی هائی در فرهنگ اسلامی جائی نمی بينند. 20 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به کدامین ساز حضرات برقصیم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40962 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ورژن ایرانیش که مورد نداره؟؟ داره؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به کدامین ساز حضرات برقصیم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40962 خب اونم مستقیما نتیجه ایجاد محدودیتهای فکری وعملی هست البته از یه لحاظی خیلی هم خوبه 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به حال من كه فرقي نميكنه ............چه باشه چه نباشه 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اینک زمین را میستاییم؛ زمینی که ما را در بر گرفته است. ای اََهورهمَزدا ! زنان را میستاییم. زنانی را که از آن ِتو به شمار آیند و از بهترین اَشَه برخوردارند، میستاییم. اوستا - یسنا ۳۸ - بند ۱ کمتر کسی است که بداند در ایران باستان، نه چون رومیان از 3 قرن پس از میلاد- که از 20 قرن پیش از میلاد- روزی موسوم به روز عشق وجود داشته است. جالب است بدانید که این روز در تقویم جدید ایرانی دقیقا مصادف است با ۲۹ بهمن، یعنی تنها ۴ روز پس از ولنتاین فرنگی! این روز سپندارمذگان یا اسفندارمذگان نام داشته است. فلسفه بزرگداشت این روز به عنوان “روز عشق” به این صورت بوده است که در ایران باستان هر ماه را 30 روز حساب می کردند و علاوه بر اینکه ماه ها اسم داشتند، هریک از روزهای ماه نیز یک نام داشتند. روز پنجم سپندار مذ بوده است. سپندارمذ لقب ملی زمین یعنی گستراننده، مقدس و فروتن است. زمین نماد عشق است چون با فروتنی، تواضع و گذشت به همه عشق می ورزد. زشت و زیبا را به یک چشم می نگرد و همه را چون مادری در دامان پر مهر خود امان می دهد. به همین دلیل در فرهنگ باستان اسپندارمذگان را به عنوان نماد عشق می پنداشتند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .... .... یاد سرکار خانوم نازی_مو بخیر .... ....چون این موارد در تخصص ایشون بود .... 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به نظر من بايد هر روز ولنتاين باشه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به حال من كه فرقي نميكنه ............چه باشه چه نباشه آخیییییییییی بزار بینم کسی رو پیدا میکنم یا نه !؟ 1 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به حال من كه فرقي نميكنه ............چه باشه چه نباشه یعنی چی؟ .... خرت از پل گذشته یعنی؟ .... به نظر من بايد هر روز ولنتاين باشه یه دفعه تقویم رو به نام بزنید خلاص کنید مارو .... 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ یعنی چی؟ .... خرت از پل گذشته یعنی؟ .... یه دفعه تقویم رو به نام بزنید خلاص کنید مارو .... نه بابا كدوم خر كدوم پل ماهنوز اندر خم يه كوچه ايم يعني كسي رو ندارم كه براش بخرم كسي هم ندارم كه برام بخره :icon_pf (34): آخیییییییییی بزار بینم کسی رو پیدا میکنم یا نه !؟ دستت طلا اما يه توجه كوچيكي به امضام و متن پرو فايلم كن متوجه ميشي:w00: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه بابا كدوم خر كدوم پل ماهنوز اندر خم يه كوچه ايم يعني كسي رو ندارم كه براش بخرم كسي هم ندارم كه برام بخره :icon_pf (34): دستت طلا اما يه توجه كوچيكي به امضام و متن پرو فايلم كن متوجه ميشي:w00: خب کارم سخت تر شد 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ یه دفعه تقویم رو به نام بزنید خلاص کنید مارو .... مگه بده!!!!! 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خب کارم سخت تر شد حالا تو تلاش كن شايد تونستي :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه بابا كدوم خر كدوم پل ماهنوز اندر خم يه كوچه ايم يعني كسي رو ندارم كه براش بخرم كسي هم ندارم كه برام بخره :icon_pf (34): پس خوش به حالت ، فکر و خیال نداری راحتی .... مگه بده!!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به گزارش خبرگزاری ايلنا، فروشگاه های ايران از فروش کارت ها و هدايای ولنتاين منع شده اند - هرچند که محبوبيت اين روز سنتی عشاق در ايران جمهوری اسلامی رو به افزايش است.خبرگزاری ايلنا همزمان با نزديک شدن روز چهاردهم فوريه [۲۵ بهمن] بخشنامه اتحاديه صنف چاپخانه داران را نقل می کند که حاوی ممنوعيت چاپ و نشر هرگونه کالای تبليغاتی به مناسبت اين روز است. اتحاديه در بخشنامه خود می گويد "چاپ و تهيه هرنوع کالای مرتبط با اين روز، اعم از انواع پستر، بروشور، جعبه و کارت های تبليغاتی با نمادهای قلب، نيم قلب، گل رٌز قرمز، و غيره، و هرگونه فعاليت مبنی بر اطلاع رسانی در مورد اين روز ممنوع است". بخشنامه هشدار می دهد " از سوی مراجع ذی صلاح با واحد های متخلف برخورد قانونی به عمل خواهد آمد". طی سه دهه گذشته جمهوری اسلامی در ايران سعی کرده است از گسترش فرهنگ غربی در ميان جمعيت غالب جوان کشور جلوگيری کند. اما روز ولنتاين در دهه گذشته در ايران بسيار معروف و محبوب شده است، و مردان و زنان جوان روز چهاردهم فوريه [۲۵ بهمن] را با ردو بدل کردن شکلات، گل، عطر، عروسک خرسی ، وهدايای ديگربرگزار می کنند. کادو فروشی ها در شهرهای بزرگ همه ساله مملو از اجناس مرتبط با روز ولنتاين است، و رستوران ها در تهران پر از مردان و زنان جوانی است که رانده وو گذاشته اند. اما اين جريان با انتقاد شديد محافظه کارانی روبروست که برای چنين مراسم و شادمانی هائی در فرهنگ اسلامی جائی نمی بينند. جریانات عشقی در صدر اسلام کم نبوده انشاالله از بین اونا یکیشو انتخاب میکنن میشه روز ولنتاین اسمشم اسلامی میکنیم مثلا یوم الصدیقه 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ جریانات عشقی در صدر اسلام کم نبوده انشاالله از بین اونا یکیشو انتخاب میکنن میشه روز ولنتایناسمشم اسلامی میکنیم مثلا یوم الصدیقه این ترم درس تاریخ سرد اسلام داشتیم سخت ترین درس ترمم بود .... از ستاره آریایی بپرسی واست میگه....... استاده قسمت راز دلدادگی خدیجه رو حذف کرد :4chsmu1: فکر کنم بد آموزی داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ این ترم درس تاریخ سرد اسلام داشتیم سخت ترین درس ترمم بود .... از ستاره آریایی بپرسی واست میگه....... استاده قسمت راز دلدادگی خدیجه رو حذف کرد :4chsmu1: فکر کنم بد آموزی داشته باشه ولی من بیست گرفتم تاریخ اسلامو ............... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ولی من بیست گرفتم تاریخ اسلامو ............... تا حالا واسه یه درس عمومی مجبورت کردن کنفرانس بدی !!!!!!؟ هر جلسه چند نفر رو بیارن بیرون و مثل دبستان ازت درس بپرسن !!!!!؟ یا میان ترم تاریخ دادی !!!!!!!!؟ یا هر ماه یه کوئیز !!!!!!!؟ تا حالا تهدید شدی که هر جلسه غیبت یه نمره کم میشه !!!!!!!؟ درسای عمومی معدلم رو آوردن پایین 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به حال من كه فرقي نميكنه ............چه باشه چه نباشه می خوای من یکی از کاد.و هام رو بدم به تو و تو برام شام درست کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ تا حالا واسه یه درس عمومی مجبورت کردن کنفرانس بدی !!!!!!؟ هر جلسه چند نفر رو بیارن بیرون و مثل دبستان ازت درس بپرسن !!!!!؟ یا میان ترم تاریخ دادی !!!!!!!!؟ یا هر ماه یه کوئیز !!!!!!!؟ تا حالا تهدید شدی که هر جلسه غیبت یه نمره کم میشه !!!!!!!؟ درسای عمومی معدلم رو آوردن پایین والا درسای عمومی خیلی راحت بودن به نظرم من که همیشه بیست و نوزده میگرفتم کنفرانسشم راحته میری هرچی دلت خواست میگی نمره میگیری مثل روزنامه میمونه نه فرمولی نه چیزی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده