spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ پسری بود که همیشه عصبانی میشد و بداخلاق بود. پدرش که مردی فهیم بود روزی او را صدا زد و جعبه ای میخ به او دارد و گفت: «پسرم این میخها را بگیر هر وقت عصبانی شدی باید یکی از این میخها را به دیوار خانه بکوبی.» روز اول پسر که مرتب عصبانی میشد سی وهفت میخ به دیوار کوبید. چند هفته این وضعیت ادامه داشت. چون کوبیدن میخ به دیوار دشوار بود هر روز از تعداد میخهای کوبیده شده به دیوار کاسته میشد او یاد گرفته بود که مقداری عصبانیتش را کنترل کند. بعد از مدتی او فهمید که کنترل عصبانیت آسانتر از کوبیدن میخها بر دیوار است. مدتی گذشت و دیگر میخی به دیوار نکوبید. نزد پدرش رفت و گفت: «پدر دیگر عصبانی نمیشوم و میخی هم بر دیوار نمی کوبم.» پدر گفت: «آفرین فرزندم از این به بعد هر وقت عصبانیتت را کنترل کردی یکی از میخها را از دیوار بیرون بیاور.» روزها گذشت و بالاخره پسر همۀ میخها را از دیوار بیرون آورد. به پدرش گفت: «پدر دیگر میخی هم بر دیوار باقی نمانده است.» پدر با پسرش به کنار دیوار رفتند. پدر گفت: «پسرم! تو کار خوب انجام دادی و توانستی بر خشم و عصبانیتت پیروز شوی، اما به سوراخهای دیوار نگاه کن. دیوار دیگر مثل گذشتهاش نمیشود. وقتی تو در هنگام عصبانیت حرفهایی میزنی، عصبانیت و آن حرفها هم چنین آثاری به جای میگذارند. تو می توانی چاقویی در دل انسانی فروکنی و آن را بیرون بیاوری، اما اگر هزاران بار عذرخواهی کنی، فایدهای ندارد. آن زخم سرجایش است.» وچند نکته: 1-این پست صرفا درددلی بود تکراری وروی سخنی با هیچ کسی نبود ونداشت! کسایی که تا حالا نشناختن منو اینو باید بدونن من هرحرفی با هرکسی داشتم مستقیم با خودش مطرح میکنم پس خواهشا کسی اینو به خودش نگیره که مخاطب مستقیم واولش خود من هستم 2- همه ما انسانیم وبرحسب شرایط ذاتیمون خالی از نقص نیستیم من خودم بارها شده اشتباهی داشته ام که یا درهمان لحظه متوجه اشتباه خودم شده ام یا با تلنگری به نتیجه رسیده ام مهم اینه به این نقطه برسیم وگرنه تکرار اشتباه از روی عمد کوبیدن دوباره همان میخ ها بردل همان دیواریست که دل دوستانمان تشکیلش داده اند1 3-کنترل کردن خودمون درشرایط خاص مهمترین چیزی هست که ملزمیم تک تک ما رعایت کنیم ایا تا بحال به این فکر کردیم که شاید اگر چنددقیقه ای دیرتر واکنش نشان میدادیم چه نتیجه ای عایدمان میشدشاید اگر اعتراضمان بحق هم بود روشی دیگر باید برای مطرح کردنش لازم استشاید اصلا من اشتباه میکنم چرا کلاهی ندارم تا قاضی افکارم باشد؟ 4-دلتان شاد وروز وروزگارتان مملو از کامیابی 12 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج, سزد اگر همه دلبران دهندت باج 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ با یه خورده بتونه و رنگ درست میشه که... ولی جدی واقعا نکته بجایی بود مرسی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده