Iman-Emperatour 4937 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ غروبی برای ببر میدانستم خواهی آمد /ایمان داشتم که صدای ناله هایم را خواهی شنید و باور داشتم از این اسارت فقط به دست مهربان تو نجات خواهم یافت بارها و بارها در شب های سیاه زندانم ترا صدا کردم ..گریه کردم /فریاد زدم / خروشیدم اما دریغ .... ای انسان وقتی خدا ترا از مشتی خاک و خرواری احساس آفرید گمان می برد که قلب تو سرشار تزویر است؟ می دانست همدست شیطان خواهی شد؟می دانست هیچ جانداری از بیرحمی هایت در امان نخواهد ماند؟؟ تو به خود نیز بیرحمی...ای انسان ای اشرف مخلوقات... به چه جرمی؟؟اینکه تو زبان مرا نمی فهمی.... و از دل و جان ما خبر نداری دلیل بیرحمی هایت بود؟ مرا ناخواسته از زادگاهم دور کردی / بی پرسش از من... در قفسی تنگ انداختی /رنج سفر بیهوشی های پیاپی ترس و هراس..آری همه را بجان خریدم شاید شاید در بیشه ای باز هم بیاسایم تنها و بدور از تو...// بیماری درد بر جانم نهاد رنج کشیدم هیچکس نگاهم را نفهمید اشک ریختم کسی ندیدرنجور در گوشه ای خزیدم شبها و روزها..... کجایی انسان ؟؟چرا تنهایم گذاشتی با تنی رنجور؟ این قفس نه تنها جسمم بلکه روحم را آزرده است باز هم دعا کردم ... گوزن های پاپا نوئل را دیدم ولی کدام انسان برای من هدیه خواهد داشت؟؟هدیه ی رها شدن از بند..... به حسرت پلک های تبدارم را به آسمان دوختم و باز دعا کردم تو بیایی در خواب هایم سردی دانه های برف بر تب دهانم خنکای سپیده دمان زادگاهم بود اما دریغ از برف.....دریغ از آزادی در رویاهایم من بودم و جنگل /من بودم و رهایی ومن بودم و آزاد دویدن امشب چشمهایم سنگین تر است پلک هایم را می بندم و ترا می بینم..ناجی مهربان...پیام آور صلح نواز ش دست گرم تو التهاب تمامی درد را از تنم خواهد شست قلب غمگینم با نوازش تو آرام میشود / امشب با تنی بی درد همراه تو خواهم آمد به دنیایی که هیچ انسانی اجازه ی ستم بر من نخواهد داشت مردن در غربت... سخت تاریک است ای مهربان صلح جو ..زندگی از آن انسانها مرا با خود ببر................... *** ببر سیبری ایرانی هم نسلش از این خاک منقرض شد!! :4564: (در آغاز سال نو میلادی 2011 ببر سیبری برای همیشه خوابید) :pichak29: 56 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ گوشت خوب که بخوره وبه مزاجش سازگار نباشه نتیجش همین میشه 7 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ البته این خبر ناراحت کننده بود........ ولی مسئله اینه که توی کشور ما جان انسان از ارزش فاقده چه برسه به جانداران و گربه سانان ! 19 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ کم کم نسل انسان هم منقرض میشه اینجا 6 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اين ضايعه ي دردناك رو به همسر اون مرحوم تسليت ميگم! 7 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ کم کم نسل انسان هم منقرض میشه اینجا انسان رو خوب اومدی چیزی که وجود نداره ............. 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خدا روحش رو قرین رحمت کنه و با حوریان همنشینش کنه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ منم کم کم دارم میمیرم فقط بی زحمت اگر بی کار شدیید یه فاتحه هم برا من بخونییییید 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ انسان رو خوب اومدی چیزی که وجود نداره ............. نه منظورم این بود که انسانها رو کم کم میکشن یا وادار به خودکشی یا فرار میکنن 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بحث ارزشهاست. کلی پول و هزینه کردن تا این ببرها را از روسیه بیارن ولی بی عرضگیشونو در نظر نگرفتن اینکه این حیوانات ارزشمند نیاز به نگهداری دارند نیاز به حمایت دارند...اینها رو نفهمیدند و نتیجه اش مرگ این موجود زیبا شد. :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ نه منظورم این بود که انسانها رو کم کم میکشن یا وادار به خودکشی یا فرار میکنن :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ ممنون از مطلب زیبایی که گذاشتین... واقعا غم انگیزه.....اما بقول دوستان اینجا جون آدم هم ارزش نداره!!! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ چقد بد... الان هممونو منقرض میکنن 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ میگن که بررسی های ژنتیکی نشون داده که این ببر نسلش و نژادش ربطی به ببر ایرانی نداشته و همون اول هم خیلی ها میدونستند که این در این اب و هوا ماندنی نیست . حالا کی گفته نسلش منقرض شده؟! ایناکه از روسیه اورده بودن اگه همین 2تا بودند که روس ها اونارو به ایران نمیدادند حالا برن یه 2تای دیگه بیارن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده