Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 زنی با سر و صورت کبود و زخمی سراغ دکتر روانشناس میره .. دکتر می پرسه : چه اتفاقی افتاده؟ خانم در جواب میگه: دکتر، دیگه نمی دونم چکار کنم. هر وقت شوهرم عصبانی و ناراحت میاد خونه، منو زیر مشت و لگد له می کنه و عصبانیتش رو سر من خالی می کنه !!! دکتر گفت: خب دوای دردت پیش منه : هر وقت شوهرت عصبانی و ناراحت اومد خونه، یه فنجون چای سبز بردار و شروع کن به قرقره کردن. و این کار رو ادامه بده. دو هفته بعد،اون خانم با ظاهری سالم و سرزنده پیش دکتر برگشت !!! خانم گفت: دکتر، پیشنهادتون فوق العاده بود. هر بار شوهرم عصبانی و ناراحت اومد خونه، من شروع کردم به قرقره کردن چای و شوهرم دیگه به من کاری نداشت!!! دکتر گفت: میبینی؟! اگه جلوی زبونت رو بگیری خیلی چیزا خود به خود حل میشن ! 8
Avenger 19333 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 زنی با سر و صورت کبود و زخمی سراغ دکتر روانشناس میره ..دکتر می پرسه : چه اتفاقی افتاده؟ خانم در جواب میگه: دکتر، دیگه نمی دونم چکار کنم. هر وقت شوهرم عصبانی و ناراحت میاد خونه، منو زیر مشت و لگد له می کنه و عصبانیتش رو سر من خالی می کنه !!! دکتر گفت: خب دوای دردت پیش منه : هر وقت شوهرت عصبانی و ناراحت اومد خونه، یه فنجون چای سبز بردار و شروع کن به قرقره کردن. و این کار رو ادامه بده. دو هفته بعد،اون خانم با ظاهری سالم و سرزنده پیش دکتر برگشت !!! خانم گفت: دکتر، پیشنهادتون فوق العاده بود. هر بار شوهرم عصبانی و ناراحت اومد خونه، من شروع کردم به قرقره کردن چای و شوهرم دیگه به من کاری نداشت!!! دکتر گفت: میبینی؟! اگه جلوی زبونت رو بگیری خیلی چیزا خود به خود حل میشن ! خب خدا رو شکر یکی از خانوما اعتراف کرد ایشالا بقیشونم بیان اعتراف کنن 5
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خب خدا رو شکر یکی از خانوما اعتراف کرد ایشالا بقیشونم بیان اعتراف کنن حالا شما دیگه نیا سواستفاده نکن دیگه :viannen_38: 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 حالا شما دیگه نیا سواستفاده نکن دیگه :viannen_38: بشه این چه جمله ای که نبشتی .. :w00: پ.ن: این ممد معلوم نیس چی رفته بالای شکلکا گذاشته :icon_pf (34):) 3
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 بشه این چه جمله ای که نبشتی .. :w00: پ.ن: این ممد معلوم نیس چی رفته بالای شکلکا گذاشته :icon_pf (34):) :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خوب حالا چرا دعوام میکنی؟؟؟ 3
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! حرص نخور نمیدونم چرا همه از زنا انتظار دارن هرکی قاطی بود هرچی خواس بگه اونم جواب ندن 3
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: حرص نخور نمیدونم چرا همه از زنا انتظار دارن هرکی قاطی بود هرچی خواس بگه اونم جواب ندن بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: 3
Avenger 19333 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: :ws47: 3
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 حرص نخور تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: نميذاريد آخه. 3
ارسال های توصیه شده