رفتن به مطلب

شما اين نمودارو قبول داريد ايا ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

در مورد سه.کس هم همینطوره تا دو نفر با هم دوست نشن که نمیتونن ارتباط برقرار کنن.

خب دوستی شرط لازم رابطه هست ولی تو خیلی از موارد کافی نمیتونه باشه . . .(همون ف...بادی و این حرفا!) :ws52:

ولی مهم اینه که تعریف دو دوست با دو عاشق خیلی فرق میکنه.

ولی تعریف دو عاشق با دو دوست فرق زیادی نداره به نظر من . . . (البته فرق داره ولی به نظر من زیاد بی ربط نمیتونه باشه . . .)

من خودم به دو نوع عشق اعتقاد دارم:

عاشقی قبل از دوستی که یک نوع هیجان آنی میتونه باشه

عاشقی بعد از دوستی که بخاطر شناخت عمیق حاصل شده

مورد اول که خب عشق نیست . . . همون هیجان آنی و هوسه . .

ولی مورد دوم فکر کنم تا حدی به نظر من نزدیک تره ! یعنی بازم دوستی میشه زیر مجموعه ی رابطه ی عاطفی و عشقی و عشق و رابطه ی 3ک-س بعد از اون ، دوستی رو هم تحت پوشش قرار میده . . . :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم دوست ها باید چیزهای مشترک داشته باشن. بر اساس این مشترکات یه رابطه دوستی شکل میگیره و با گذشت زمان ریشه دار تر میشه..هرچی این ریشه عمیقتر بشه احساس بیشتری هم پیدا میشه....

جنس این احساس با عشق فرق میکنه..

البته من دوست خیلی صمیمی تو دنیای واقعی(بیرون نت) ندارم..نمیتونم نظر خیلی کارشناسی بدم. :icon_redface:

آره خب . . . همینه که میگی ولی اونی که قرمزش کردم رو میشه به نظر خودم ربط داد که عشق بوجود بیاد ، اون احساس هم میشه زیر مجموعه ی عشق!! ( :-&) :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب دوستی شرط لازم رابطه هست ولی تو خیلی از موارد کافی نمیتونه باشه . . .(همون ف...بادی و این حرفا!) :ws52:

ولی تعریف دو عاشق با دو دوست فرق زیادی نداره به نظر من . . . (البته فرق داره ولی به نظر من زیاد بی ربط نمیتونه باشه . . .)

مورد اول که خب عشق نیست . . . همون هیجان آنی و هوسه . .

ولی مورد دوم فکر کنم تا حدی به نظر من نزدیک تره ! یعنی بازم دوستی میشه زیر مجموعه ی رابطه ی عاطفی و عشقی و عشق و رابطه ی 3ک-س بعد از اون ، دوستی رو هم تحت پوشش قرار میده . . . :ws52:

برای همینه که میگم حلقۀ دوستی بیس دو حلقۀ دیگه ست :ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا چرا اصرار داری یکی زیرمجموعه اون یکی باشه؟

همون طور که احساس یه زن یا یه مرد به همسرش با احساسی که اون آدم به بچه اش داره رو نمیشه تو یه دسته قرار داد این دو تا رو هم به نظرم باید از هم جدا دونست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای همینه که میگم حلقۀ دوستی بیس دو حلقۀ دیگه ست :ws31:

آخه من متوجه نمیشم وقتی این بیس بعد از ازدواج ، تحت پوشش رابطه ی عاشقانه قرار میگیره برا چی توو اوون نمودار جزء جدا از اون دو رابطه ، انتخاب شده!:ws52:

حالا چرا اصرار داری یکی زیرمجموعه اون یکی باشه؟

چون نمیخوام کاممو خاموش کنم برم درس بخونم! :icon_pf (34):

همون طور که احساس یه زن یا یه مرد به همسرش با احساسی که اون آدم به بچه اش داره رو نمیشه تو یه دسته قرار داد این دو تا رو هم به نظرم باید از هم جدا دونست.

حتی بعد از ازدواج!؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه من متوجه نمیشم وقتی این بیس بعد از ازدواج ، تحت پوشش رابطه ی عاشقانه قرار میگیره برا چی توو اوون نمودار جزء جدا از اون دو رابطه ، انتخاب شده!:ws52:

چون نمیخوام کاممو خاموش کنم برم درس بخونم! :icon_pf (34):

حتی بعد از ازدواج!؟ :ws52:

ببین عزیزم از دید من منظور این از عشق اینجا از اون عشق های سوزان و لیلی و مجنونی بوده

دوستها که با هم رابطه عشقی آتشین ندارن معمولا :w58:

اینم امکانش هست که زن و شوهر ها هم بعد از ازدواج عشق خیلی تند نداشته باشن.

لینک به دیدگاه
این خوبه

بده به نطرت؟

نمي دونم چون خوب بد هر كاري رو محيط و شرايط تعين ميكنه و همه چي نسبيه

اما گفتم كه خيلي روابط دوستانه هست كه هر دو طرف فقط براي برطرف كردن نياز هاشون كه يكي از اونها همون دايره بالايي سمت راستيه با هم دوست ميشن هيچ عشق انچناني هم في مابين نيست

گاهي آدم ميتونه از يكي از اين دايره ها به دايره بعدي و بعدي برسه و گاهي هم كه معمولا" اين گاهي زيادتره تو يكي از دايره ها ميوني.مخصوصا" تو همون دايره اي كه وحيد گفت...

اره ديگه وابسته به نيازشون اون قسمت فصل مشترك ها كمو زياد ميشه

رابطه ي معقولي بين سه دايره هست !

پايني بيس اون دو تاي ديگه ست ، در مجموع دوتاي بالايي بسيار شيرين اند و طاقت فرسا !

شايد نرمال اينه كه پاييني بيس باشه اما گاهي هم سمت راستي و چپي بيس ميشن

با این حرف موافقم

دوستی بیس رابطه ست که میتونه به یکی یا هردو دایرۀ بالا ختم بشه

نقش دوستی در ایجاد نقطۀ وسط پررنگ تر از دو دایرۀ بالاست.

اگر دوستی به درستی پایه گذاری بشه به بهترین شکل به دو دایرۀ دیگر میرسیم.

در دوستی ممکنه حتی در بدو شروع رابطه فقط یک احترام حاکم باشه که یواش یواش به سمت دو دایرۀ دیگر متمایل میشه.

:icon_gol::flowerysmile:

من فکر میکنم این نمودار یه ایراد داره!

چطور میشه با وجود عشق و رابطه ، Couple باشن ولی Friend نباشن!؟:ws52:

منظورم اینه که همون دو نمودار بالا شاید بتونه نقش perfect match رو ایفا کنه!

متوجه منظورم میشه کسی!!!؟ :ws52:

منم اول همين سوال پيش اومد برام هنوزم دليل منطقي ندارم اما فك كنم بعضيا هستن عاشق با همو اون دايره سمت راستي م دارن اما دوست نيستن خيلي حرفاي دوستانه رو از هم قايم ميكنند و ترجيح ميدن توي جمع دوستاشون درموردش صحبت كنند مثلا همين شوخي هاي دور همي ...يعني عاشق هم هستند اما خيلي رسمي

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...