pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم این برنامه بفرمائید شام از منو تو رو می بینن یا نه....؟ با وجود اینکه تایم ندارم سر بخارونم :w127: ولی دوست دارم این برنامه رو واسه شناختن شخصیت آدما ببینم یه چیزی رو دقت کردین... تو همه نه اما اکثرا چقدر ظاهر و باطن شون با هم فرق می کنه؟ تو روت یه چیز می گن و پشت سرت یه چیز دیگه ... نه اینکه منظورم فقط به این برنامه باشه ها چون اینجوری یه نماد عینی داشت مثالشو زدم اما خیلی دلم پره از این قضیه که چرا؟ چرا نمی تونیم ببینیم یکی از ما بهتره یا وقتی می بینیم بهتره سعی می کنیم چوب لای چرخش بذاریم تا برنده نباشه یا از ما بهتر نباشه؟ چرا عادت کردیم به اینکه فقط منتظر تعریف دیگران از خودمون باشیم و از کار خوب دیگران فقط چون بهتر از ما هستن تعریف نکنیم (هیچ)تازه زیرابی هم بریم!!:w00: چرا یه کاری می کنیم که همه بگن ایرانی ها ........ اینطوری اند؟ نمی دونم چقدر ارزش داشته که این تاپیک رو بزنم وقتی فردا امتحان دارم و تا صبح بیدارم! اما وقتی یه نگاهی به بحث های مجدد این تالار انداختم گفتم بپرسم چرا؟ راستی از دو راه می شه موفق شد یا از باهوشی خود یا از نادانی دیگران! اما چرا ما به جای موفق شدن خودمون دیگران رو از موفقیت باز می داریم؟ 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ غصه نخور پري فشار ت ميره بالا تازه به طور كلي مشكل از اون بالاياس تغيير ش سخته “پاککن” جان خود را بر سر اصلاح اشتباهات “مداد” مینهد؛ غافل از اینکه چندی است اینان “خودکار” شدهاند! 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ ای مرغ گرفتار! بمانی و ببینی... 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ و مهمتر از همه این که تو اون برنامه حق به حق دار نمیرسه!!! و کسی برنده میشه که حق دیگران رو ضایع کرده باشه.... چرا ؟؟ چون عادت کردیم اینطوری پیشرفت کنیم.... ... .. با این فرمول پیشرفت می کنیم: تو برو پائین...من پامو بذارم رو کله تو تا پیشرفت...کنم===>اینجاست قله موفقیتهای ما.... :viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من دیشب میدیدم یه خانمی که غذاش از همه بهتر بود گفتن مو تو غذاش پیدا کردند که بینوا رو اذیتش کنن این نشون میده ایرانی ها هر جا باشن بلدن چه مدلی حال گیری کنن 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم انگیزه آدما واسه این جور رفتارا چیه دقیقا پوله؟ حس برتری طلبیه؟ یا به قول آدلر یه نوعی از عقده ی حقارت؟ ولی خیلی دلم می خواد بدونم 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ منم دیشب دیدم طرف جلوی همه از بقیه گرمتر گرفته بود پشت سر 4 داد اونجا بود که آمپر چسبوندم که واقعا اینجور افراد ذات خودشون رو نشون میدن اما همه رو بد نام میکنند 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم این برنامه بفرمائید شام از منو تو رو می بینن یا نه....؟با وجود اینکه تایم ندارم سر بخارونم :w127: ولی دوست دارم این برنامه رو واسه شناختن شخصیت آدما ببینم یه چیزی رو دقت کردین... تو همه نه اما اکثرا چقدر ظاهر و باطن شون با هم فرق می کنه؟ تو روت یه چیز می گن و پشت سرت یه چیز دیگه ... نه اینکه منظورم فقط به این برنامه باشه ها چون اینجوری یه نماد عینی داشت مثالشو زدم اما خیلی دلم پره از این قضیه که چرا؟ چرا نمی تونیم ببینیم یکی از ما بهتره یا وقتی می بینیم بهتره سعی می کنیم چوب لای چرخش بذاریم تا برنده نباشه یا از ما بهتر نباشه؟ چرا عادت کردیم به اینکه فقط منتظر تعریف دیگران از خودمون باشیم و از کار خوب دیگران فقط چون بهتر از ما هستن تعریف نکنیم (هیچ)تازه زیرابی هم بریم!!:w00: چرا یه کاری می کنیم که همه بگن ایرانی ها ........ اینطوری اند؟ نمی دونم چقدر ارزش داشته که این تاپیک رو بزنم وقتی فردا امتحان دارم و تا صبح بیدارم! اما وقتی یه نگاهی به بحث های مجدد این تالار انداختم گفتم بپرسم چرا؟ راستی از دو راه می شه موفق شد یا از باهوشی خود یا از نادانی دیگران! اما چرا ما به جای موفق شدن خودمون دیگران رو از موفقیت باز می داریم؟ من که این برنامه رو نمیبینم ولی کلا ما ایرانیا خیلی تغییر کردیم،ارزشها تو وجودمون بی ارزش شده.خیلی نیکو ییها را تو خودمون کشتیم و پلیدی رو جایگزینش کردیم. احساساتمون سطحی شده.غم برامون عادی،دیگه از درون نمیخندیم زندگیمون پر از دروغ،چهره هامون با نقاب،ذاتمون خاکستری،پر بغض و فریاد 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ به به به می بینم همه در اینجا ماهواره دارن ما که نداریم چه کنیم و چه ببینیم؟ 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من ندیدم که... منم این برنامه رو ندیدم ولی از توضیحی که برادرم میداد متوجه شدم مشابه یه مسابقه ست که تو کانال zdf قدیما میدیدم. الان از این مطالبی که اینجا خوندم خیلی تعجب کردم چون تو اون مسابقه که میدیدم شرکت کننده ها بسیار با احترام با هم برخورد میکردن و به نظر من خیلی عادلانه قضاوت میشد. تازه هدف از این مسابقه فقط ایجاد لحظاتی متفاوت از کارهای روزمره بود نه کسب عنوان و مقام و شهرت جهانی. در اون لحظاتی که دیگر شرکت کننده ها میهمان منزل اون شخص بودن بسیار خوش میگذروندن و خوش مشرب بودن و سعی میکردن از غذاها لذت ببرن و تازه کلی هم از چینش میز و نوع پذیرایی طرف تعریف میکردن. متاسفانه ما ایرانیها به این فکر نمیکنیم که با این دوز و کلک که به کار میبریم به چی در نهایت میخوایم برسیم؟ فقط به یک خوشی لحظه ای و آنی فکر میکنیم. فکر میکنیم اگر زرنگ نباشیم پشت سرمون صدتا حرف میزنن. و متاسفانه چون اکثر جمعیت اینچنین می اندیشن اون قسمت که اینگونه نیستن بعد از چند بار ضربۀ روحی که میخورن سعی میکنن خودشون رو همرنگ جماعت کنن.... در واقع این طرز برخورد میشه هنجار در اجتماع. 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ منم این برنامه رو ندیدمولی از توضیحی که برادرم میداد متوجه شدم مشابه یه مسابقه ست که تو کانال zdf قدیما میدیدم. برنامه رو vox نشون میدادا... 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به به به می بینم همه در اینجا ماهواره دارن ما که نداریم چه کنیم و چه ببینیم؟ ماهم نداريم مهمون بوديم ديديم آيييييييييييييييييييييييييييييييييي من ماهواره ميخوام 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ منم این برنامه رو ندیدمولی از توضیحی که برادرم میداد متوجه شدم مشابه یه مسابقه ست که تو کانال zdf قدیما میدیدم. الان از این مطالبی که اینجا خوندم خیلی تعجب کردم چون تو اون مسابقه که میدیدم شرکت کننده ها بسیار با احترام با هم برخورد میکردن و به نظر من خیلی عادلانه قضاوت میشد. تازه هدف از این مسابقه فقط ایجاد لحظاتی متفاوت از کارهای روزمره بود نه کسب عنوان و مقام و شهرت جهانی. در اون لحظاتی که دیگر شرکت کننده ها میهمان منزل اون شخص بودن بسیار خوش میگذروندن و خوش مشرب بودن و سعی میکردن از غذاها لذت ببرن و تازه کلی هم از چینش میز و نوع پذیرایی طرف تعریف میکردن. متاسفانه ما ایرانیها به این فکر نمیکنیم که با این دوز و کلک که به کار میبریم به چی در نهایت میخوایم برسیم؟ فقط به یک خوشی لحظه ای و آنی فکر میکنیم. فکر میکنیم اگر زرنگ نباشیم پشت سرمون صدتا حرف میزنن. و متاسفانه چون اکثر جمعیت اینچنین می اندیشن اون قسمت که اینگونه نیستن بعد از چند بار ضربۀ روحی که میخورن سعی میکنن خودشون رو همرنگ جماعت کنن.... در واقع این طرز برخورد میشه هنجار در اجتماع. می دونی عزیزم چی از همه جالب تره اینکه فکر می کردم دیگه وقتی بدونیم دارن نگاهمون می کنن دیگه حداقل جلوی یه ملت از این کارا نمی کنیم یا جلوی یکی که یه حرفی می زنیم و می دونیم بعدا این فیلممون رو می بینه یه ذره آدمیت به خرج می دیم!! :jawdrop: ولی دقیقا گاهی قیافه ام همینجوریه!:jawdrop::jawdrop: تو کتم نمی ره که چه جوری؟ رو چه حسابی؟ با چه انگیزه ای؟؟ همش به خاطر پوله یعنی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده