Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خواهرم داره درس میخوووونه سوت بزنم شوتم میکنه بیرون از خونه باشه گفتم اینجا هم سوت نزن صاحبش ممد میاد (لولو میاد) 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ باشه گفتم اینجا هم سوت نزن صاحبش ممد میاد (لولو میاد) اسپمر تو میری من میمونم و آقا محمد ترسنااااااااااااااک 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اسپمر تو میری من میمونم و آقا محمد ترسنااااااااااااااک این طفلکی که ترسناک نیست فقط وحشتناکه جرات نداره کاری کنه بهت ، اگه کاری کرد بگو بزنم ناک اوتش کنم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ این طفلکی که ترسناک نیست فقط وحشتناکه جرات نداره کاری کنه بهت ، اگه کاری کرد بگو بزنم ناک اوتش کنم:vahidrk: نه بابا مهرباااااااااااااااااانه فقط ترسناکه با اون جذبشون آره میگم میای...حتمااااااا کل انجمن گذاشتی رو سرت نمیدونم کجا جوابتو بدم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ نه بابا مهرباااااااااااااااااانه فقط ترسناکه با اون جذبشون آره میگم میای...حتمااااااا کل انجمن گذاشتی رو سرت نمیدونم کجا جوابتو بدم جذبه ای من ازش ندیدم لامصب رو چوب خشک جذبش بیشتر از ممد ما اینیم دیگه چند لحظه یاد قدیما افتادم که تو چند تا گفتگو با بروبچ کَل کَل میکردیم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ جذبه ای من ازش ندیدم لامصب رو چوب خشک جذبش بیشتر از ممد ما اینیم دیگه چند لحظه یاد قدیما افتادم که تو چند تا گفتگو با بروبچ کَل کَل میکردیم یادش بخیر تو هفت تا تاپیک همزمان کل کل میکردیم تو چهارتا گروه یاهو هم میزدیم تو سرو کله هم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ جذبه ای من ازش ندیدم لامصب رو چوب خشک جذبش بیشتر از ممد ما اینیم دیگه چند لحظه یاد قدیما افتادم که تو چند تا گفتگو با بروبچ کَل کَل میکردیم دستم درد کرد لامصب... 3 جا جواب تو ناصر پ.خ سهیل پ.خ مهدی پروفم اس میدم ب یکی از بچه های انجمن... انگشتممممممممممممم:4564: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ دستم درد کرد لامصب...3 جا جواب تو ناصر پ.خ سهیل پ.خ مهدی پروفم اس میدم ب یکی از بچه های انجمن... انگشتممممممممممممم:4564: عجب سکوت میکنم دوستان بیان قضاوت کنن 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ عجب سکوت میکنم دوستان بیان قضاوت کنن بی ادب سوال درسی دارم:ws28: ناااااصر بیا ب این یه چی بگو:vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ بی ادب سوال درسی دارم:ws28: ناااااصر بیا ب این یه چی بگو:vahidrk::vahidrk: همه انجمن هم بیان نمیتونن:vahidrk: من درگیر این سوال درسی هستم خداوکیلی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ همه انجمن هم بیان نمیتونن:vahidrk: من درگیر این سوال درسی هستم خداوکیلی:ws28: از اون سوالایی که از تو میپرسم نیست نترس 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ از اون سوالایی که از تو میپرسم نیست نترس ترسیدم رفتم پیش دعا نویس یه دعا داده که اجنه رو ازم دور کنه،ولی نمیدونم چرا تاثیر نداره:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ بی ادب سوال درسی دارم:ws28: ناااااصر بیا ب این یه چی بگو:vahidrk::vahidrk: برو مجله تو کامل کن 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ از اون سوالایی که از تو میپرسم نیست نترس چه سوالایی ازش میپرسی؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ برو مجله تو کامل کن این پیره مرده نمیزاره که انگشتم درد کرد انقد تایپ کردم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ چه سوالایی ازش میپرسی؟ اون داره میپرسه درمورده معماری میخواد تغییر رشته بده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ترسیدم رفتم پیش دعا نویس یه دعا داده که اجنه رو ازم دور کنه،ولی نمیدونم چرا تاثیر نداره:ws28: برو پیش فالگیر بهتره....:ws28::ws28: ببینه زن میتونی بگیری یا نه میخوای بترشی توام:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ این پیره مرده نمیزاره کهانگشتم درد کرد انقد تایپ کردم جون هم جونای قدیم:| من تو یاهو مسنجر تو استاتوسم میدم 12 میگفتن یعنی چی میگفتم یعنی همزمان با 12 نفر میچتم:| 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ این پیره مرده نمیزاره کهانگشتم درد کرد انقد تایپ کردم پیر مرد عمته ، البته اون میشه پیر زن همیشه از تغییر رشته شروع میشه بعد یهو میبنی طرف تغییر مسیر میده از زندگیش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده