شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ چلغوز میوه کاج مانندی است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئینی میباشد،و طبع آن گرم است. بارها از دوستان و اطرافیان این کلمه رو شنیده بودم و با خودم می گفتم خوب یعنی چی چلغـــوز؟!!!عجب کلمه مبهمیه ؟!!! تا این که تصمیم گرفتم رازشو برای خودم روشن کنم که در آخر معلوم شد که بابا اونقدر ها هم چلغوز بودن بد نیست :دی میوه باحالیه و خوشمزه هم هست چلغوز، میوه مغزدار سرشار از پروتئین، چربی و اسید آمینه است. چلغوز میوه کاج مانندی است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئینی میباشد،و طبع آن گرم است. از چلغوز در کشورهای مختلف در غذاهای متنوع استفاده می کنند. خصوصیات این میوه: ۱ - از اشتها جلوگیری می کند. این میوه منبع خوب چربی اشباع نشده به نام اسید پینولنیک (Pino lenic acid) است. ۲ - این میوه سرشار از فیبر، ویتامین k E و نیاسین است. از لحاظ ماده معدنی منبع عالی منگنز و پتاسیم است که در حفظ سلامت قلب و تعادل فشار خون ضروری است. ۳ - چلغوز سرشار از تک چربی اشباع نشده است که در روغن زیتون موجود است. این نوع چربی نه تنها کلسترول خون را کاهش می دهد، بلکه سرخرگ ها را از آسیب حفظ و سرانجام از حمله قلبی جلوگیری می کند. ۴ - چلغوز دارای میزان بالای آنتی اکسیدان است که سلول های بدن را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند. چلغوز معمولا" در کنار آجیل ها دیده میشود وبر خلاف اسمش میوه نسبتا" گرونیست 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عزيزم دقت كن تابلو كه كپي شده ممنون درست شد الان خب گلم از شکمم که نباید در بیارم باید سرچ کنم تا پیدا بشه لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عزيزم دقت كن تابلو كه كپي شده خب عزیزم دقت کن شقی که دکتر نیست دنبالش میگشته تو نت پیدا کره گفته بذارم اینجا تا بقیه کر برا هم استفاده کنن:ws27: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مثه گلابی هم میوس هم فحش اونجوری بخوای حساب کنی تقریبا اسم همه ی حیوونا دارای این خواصیت هستش لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اونجوری بخوای حساب کنی تقریبا اسم همه ی حیوونا دارای این خواصیت هستش چلغوز که حیوون نی، میوس:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ چلغوز که حیوون نی، میوس:4chsmu1: کلا گفتم ..........:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خب عزیزم دقت کن شقی که دکتر نیست دنبالش میگشته تو نت پیدا کره گفته بذارم اینجا تا بقیه کر برا هم استفاده کنن:ws27: شما هم دقت كن خدا نجار نيست اما در و تخته رو خوب بهم انداخته لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ ممنون درست شد الانخب گلم از شکمم که نباید در بیارم باید سرچ کنم تا پیدا بشه خب عزیزم دقت کن شقی که دکتر نیست دنبالش میگشته تو نت پیدا کره گفته بذارم اینجا تا بقیه کر برا هم استفاده کنن:ws27: مثه گلابی هم میوس هم فحش سیب زمینی اونجوری بخوای حساب کنی تقریبا اسم همه ی حیوونا دارای این خواصیت هستش شما هم دقت كن خدا نجار نيست اما در و تخته رو خوب بهم انداخته لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خب عزیزم دقت کن شقی که دکتر نیست دنبالش میگشته تو نت پیدا کره گفته بذارم اینجا تا بقیه کر برا هم استفاده کنن:ws27: منم نگفتم دکتره گفتم قبل از کپی کردن حداقل خودش یه دور بخونتش لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چلغوز میوه کاج مانندی است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئینی میباشد،و طبع آن گرم است. بارها از دوستان و اطرافیان این کلمه رو شنیده بودم و با خودم می گفتم خوب یعنی چی چلغـــوز؟!!!عجب کلمه مبهمیه ؟!!! تا این که تصمیم گرفتم رازشو برای خودم روشن کنم که در آخر معلوم شد که بابا اونقدر ها هم چلغوز بودن بد نیست :دی میوه باحالیه و خوشمزه هم هست چلغوز، میوه مغزدار سرشار از پروتئین، چربی و اسید آمینه است. چلغوز میوه کاج مانندی است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئینی میباشد،و طبع آن گرم است. از چلغوز در کشورهای مختلف در غذاهای متنوع استفاده می کنند. خصوصیات این میوه: ۱ - از اشتها جلوگیری می کند. این میوه منبع خوب چربی اشباع نشده به نام اسید پینولنیک (Pino lenic acid) است. ۲ - این میوه سرشار از فیبر، ویتامین k E و نیاسین است. از لحاظ ماده معدنی منبع عالی منگنز و پتاسیم است که در حفظ سلامت قلب و تعادل فشار خون ضروری است. ۳ - چلغوز سرشار از تک چربی اشباع نشده است که در روغن زیتون موجود است. این نوع چربی نه تنها کلسترول خون را کاهش می دهد، بلکه سرخرگ ها را از آسیب حفظ و سرانجام از حمله قلبی جلوگیری می کند. ۴ - چلغوز دارای میزان بالای آنتی اکسیدان است که سلول های بدن را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند. چلغوز معمولا" در کنار آجیل ها دیده میشود وبر خلاف اسمش میوه نسبتا" گرونیست اطلاعات مفیدی بود مرسی عکسش هم میذاشتی بد نبود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده