رفتن به مطلب

غریزه جنسی در كشور ما سركوب شده!

ارسال های توصیه شده

وقتی میخونم یا میشنوم یکی میگه ازدواج موقت راه حله دلم میخواد ازش بپرسم اگر دختری خودت حاضری بری زن صیغه ای بشی؟

اگر پسری دوست داری خواهرت بره این کار رو بکنه؟ یا دخترت؟ چه حسی پیدا میکنی اگر بفهمی مادرت قبل از پدرت صیغه یکی دیگه بوده؟ یا همسر خودت قبل از ازدواج با تو؟

جواب این سوال هارو کاش یکیشون بده

عزیز دلم این صیغه رو گذاشتند برای هوسبازها که زیاد دچار قید و بند نشند برای دختر مجرد که نیست برای زنی که از شوهرش طلاق گرفته و بچه هاش بزرگند نمیتونه به طور واضح ازدواج کنه میره صیغه میشه که اسم طرف نره تو شناسنامش و هر وقت دلش خواست بتونه انکارش کنه برای کسانیه که شعور ندارند میرند سر زن و بچه مردم و باعث میشند محبت اون مرد نسبت به زن و بچه اش کم بشه مال زنایی که شوهراشون مرده روشون نمیشه واضح ازدواج کنند در یک کلام بگم مال هوسبازاست همین و بس اما هر زنی که میره صیغه میشه و زندگی یکی رو خراب میکنه ان شاالله که جلوی بچه هاش بیاد اگر این کار از نظرش خوبه خب این میشه براش دعا اگر بده این حرف من میشه براش نفرین و اینجاست که باید ازش پرسید اگر بده چرا خودت انجام میدی اما دوست نداری شوهر دخترت سر دخترت هوو بیاره

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عزیز دلم این صیغه رو گذاشتند برای هوسبازها که زیاد دچار قید و بند نشند برای دختر مجرد که نیست برای زنی که از شوهرش طلاق گرفته و بچه هاش بزرگند نمیتونه به طور واضح ازدواج کنه میره صیغه میشه که اسم طرف نره تو شناسنامش و هر وقت دلش خواست بتونه انکارش کنه برای کسانیه که شعور ندارند میرند سر زن و بچه مردم و باعث میشند محبت اون مرد نسبت به زن و بچه اش کم بشه مال زنایی که شوهراشون مرده روشون نمیشه واضح ازدواج کنند در یک کلام بگم مال هوسبازاست همین و بس اما هر زنی که میره صیغه میشه و زندگی یکی رو خراب میکنه ان شاالله که جلوی بچه هاش بیاد اگر این کار از نظرش خوبه خب این میشه براش دعا اگر بده این حرف من میشه براش نفرین و اینجاست که باید ازش پرسید اگر بده چرا خودت انجام میدی اما دوست نداری شوهر دخترت سر دخترت هوو بیاره

الان شما موافقی یا مخالف؟ من نگرفتم منظورتو

ولی به نظرم زنی که شوهرش مرده و میخواد ازدواج کنه رو نباید بهش گفت هوسباز... من خانومی رو میشناسم که الان35 ساله شوهرش مرده و ازدواج نکرده..زمان مرگ شوهرش 37 سالش بود..چرا باید این همه سال تنها میموند؟ ..اینکه هوسبازی نیست.... یه همچین زنی میره صیغه میکنه که بتونه بزنه زیرش؟؟؟ مگه به اونایی که صیغه میکنن مدرک و گواهی نمیدن؟ هیچکس نمیتونه از زیر یه همچین کارهایی در بره..

در ضمن هیچ جای قانون ننوشته که صیغه مال دختر نیست و مال زن بیوه است..

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان شما موافقی یا مخالف؟ من نگرفتم منظورتو

ولی به نظرم زنی که شوهرش مرده و میخواد ازدواج کنه رو نباید بهش گفت هوسباز... من خانومی رو میشناسم که الان35 ساله شوهرش مرده و ازدواج نکرده..زمان مرگ شوهرش 37 سالش بود..چرا باید این همه سال تنها میموند؟ ..اینکه هوسبازی نیست.... یه همچین زنی میره صیغه میکنه که بتونه بزنه زیرش؟؟؟ مگه به اونایی که صیغه میکنن مدرک و گواهی نمیدن؟ هیچکس نمیتونه از زیر یه همچین کارهایی در بره..

در ضمن هیچ جای قانون ننوشته که صیغه مال دختر نیست و مال زن بیوه است..

من مخالف صیغه هستم

چرا اون خانم باید صیغه کنه مگر تو 37 سالگی نمیتونسته ازدواج کنه اون قضیه که شما میگید فرق میکنه طرف تو جونی شوهرش میمیره و بعد ازدواج میکنه اما زنی که 54 سالش و صیغه مردی میشه که 18 سال ازش کوچکتره به نظرت قصدش چی بوده خودش با داشتن دو بچه بزرگ که دخترش ازدواج کرده ایا به نظرت از روی هوس نبوده بعد از 17-18 سال زندگی مشترک طلاق گرفته بعد صیغه کسی شده که زن و بچه داره

من یه سوال از شما دارم

آیا حاضری پدر بره و زن صیغه کنه و بعد برای دلیل کارش بگه خب یارو تو 25 سالگی شوهرش رو از دست داده خواستم که تنها نباشه

نه خواهر عزیز اشتباه نکن من منظورم با کسانی بود که با داشتن فرزندانی بزرگ باز هم صیغه میکنن و براشون مهم نیست که زندگی یکی دیگه خراب میشه و باعث میشند مرد از زن اولش و بچه اش دل بکنه و از خونه فراری بشه

اون دختری که صیغه میشه پی همه چیز رو به خودش میماله و تن به همه چیز میده چه فرقی میکنه طرف شب کنار خیابون وایمیسه و بد با یکی میره و پولش رو میگیره توی صیغه هم زنه به جای یه شب پول یه ماه -دو ماه حالا مدتش هر چی باشه رو از مرده میگیره متاسفم براشون

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر امکان نداره که این کارها انجام بشه پس چرا از ازدواج موقت حمایت میکنن؟

کسی نگفت حمایت میکنن .... چند وقت پیش صحبتش بود که از این به بعد ازدواج های موقت هم تو محضر ثبت بشه :confused::confused::confused: ... ( تلویزیون نگاه نمیکنم که بدونم تصویب شد یا نه )

اگه منظورت از حمایت ، حمایت از نظر اسلامه که .... اسلام کجا بود بابا .... تا ببینن چی به نفعشونه :icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه یه مدرکی میدن تو محضر.. همینجوری رو هوا نیست

کسی نگفت حمایت میکنن .... چند وقت پیش صحبتش بود که از این به بعد ازدواج های موقت هم تو محضر ثبت بشه :confused::confused::confused: ... ( تلویزیون نگاه نمیکنم که بدونم تصویب شد یا نه )

اگه منظورت از حمایت ، حمایت از نظر اسلامه که .... اسلام کجا بود بابا .... تا ببینن چی به نفعشونه :icon_razz:

پس تصویب شده !!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه اینکه تصویب شده باشه.. صحبتش هست که مثل عقد دائم تو شناسنامه هم بنویسن..صیغه الان تو شناسنامه ثبت نمیشه ولی یه مدرکی میدن دست طرفین..رو هوا نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اینکه تصویب شده باشه.. صحبتش هست که مثل عقد دائم تو شناسنامه هم بنویسن..صیغه الان تو شناسنامه ثبت نمیشه ولی یه مدرکی میدن دست طرفین..رو هوا نیست

خب همینش تصویب شده دیگه .... فبلنا نبود!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه میشه؟؟؟؟؟

بوده ها!!

آره بابا ....

از نظر اسلامی هر کسی میتونه بخونه !!!

حتی میگن (می گفتن) نیاز نیس عربی بگی ، فارسی هم کافیه !!!

آخه این کار رو گذاشتن واسه زیر آبی رفتن .......

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینو که آره.عقد دائمش هم همینطوره.. هرکی میتونه بخونه..ولی اگر ثبت نشه که زن حق و حقوقی نداره...

ای بابا ....

آخه کی صیغه میکنه واسه حق و حقوقش:ws38:

میگم بحث زیاد جالبی نیس ... بی خیال:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تاپیک رو نخوندم ولی همینقدر بدونید که دلیل این موضوع اسلام نیست

چون همونطور که می دونید سران اسلام هر کدام ده الی بیست تا زن داشتن

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...