partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عجب !!! خانومه چیزه بدی نگفته بوده که !!!! واسه این جمله بوده دیگه ... پاسخ می دھد که حضرت فاطمه مال ۱۴۰۰ سالپيش بود، ما به الگوی امروزی احتياج داريم. بهتر بود یه تاپیک میزدی ... "الگوی امروزی یعنی چه؟" یکی از بچه ها نوشته بود این انجمن واسه اهداف علمی ایجاد شده ... ولی مثل اینکه مسایل غیر علمی هم طرفدار زیاد داره ... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ به گزارش فردا، محمد هاشمی در خصوص جنجال یک برنامه راديويي در خصوص اوشين هم ميگويد: رادیو به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) یک مصاحبهای داشت. زمانی بود که ما اوشین را پخش میکردیم. از دختر خانمی میپرسند الگوی شما کیست؟ میگوید اوشین. گوینده میگوید الگوی شما باید حضرت زهرا(س) باشد چرا اوشین؟ میگوید: حضرت زهرا(س) مال 1400 سال پیش است. ما یک الگوی امروزی میخواهیم... برنامه زنده بود و آقای جعفری جلوه که در رادیو بود آن را پخش کرده بود. وي در همین زمينه ادامه میدهد: امام به آقای میرعماد دادستان عمومی دستور دادند که موضوع را بررسی کنند و اگر این برنامه با قصد پخش شده، افراد را اعدام کنند. چون توهین به حضرت زهرا(س) بود. آقای میرعماد احکامی صادر کرد. شش هفت نفر محکوم شدند. از 5سال انفصال تا شلاق. اما حکم اعدام به کسی ندادند. من به میرعماد زنگ زدم سراغ بچهها را گرفتم. گفت دفتر من هستند و میخواهم بفرستم زندان قصر. گفتم نفرست تا من خبر دهم. نامهای نوشتم به امام و... میرعماد زنگ زد و گفت دیگر نمیتوانم نگهشان دارم. فرستادشان زندان قصر. من زنگ زدم به مدير زندان و گفتم داخل بند نفرستنشان و سرشان را هم نتراشند. رفتم خدمت امام و گفتم من مقصرم. من مسئول صداوسيما هستم اگر اينها را مجازات كنيد ديگر در صداوسيما سنگ روي سنگ بند نميشود و من نميتوانم آنجا را اداره كنم. خواهش ميكنم شما مرا مجازات كنيد. امام گفت بنويس، من آنها را عفو ميكنم. گفتم نوشتم. نامه را خدمت امام دادم. همانجا به آقاي موسوي اردبيلي نوشتند كه من اينها را عفو كردم. شما آنها را رها كنيد. خودم غذا گرفتم و رفتم زندان... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بله ... یکم مردم کشورمون بی جنبه هستن ... دیروز اوشین و یانگوم ... امروز جومونگ ... تا ببینیم سریال بعدی چیه ... موهیول 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ موهیول نه موهیول هنوز همون جومونگه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده