شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه ممنون محسن جان نقل قولا زیاد بود و منم وقتم کمه امروز نتونستم نقل قول بگیرم شرمنده و ممنون از همه که اظهار لطف کردن البته همون جور گه سجاد عزیز گفت یه هفته بصورت آزمایشی هستش اگه دو طرف راضی بودیم انشالله کار و شروع میکنیم ممنون غایب جان از نظرت متاسفانه همینی هست که میگی ولی بالاخره یکی باید باشه یکم بخواد رسیدگی کنه و اگر من کنار بکشم تو کنار بکشی وهمه همین فکر و کنن این تالار میشه مثل تالار گفتگوی باشگاه مهندسان که هرج و مرج و همه جور تاپیکی زده میشه از سیاسی و خانوادگی و زنگ تفریح و مهندسی و..... البته من فکر میکنم اگه خود دوستان دقت تو ارسال تاپیک داشته باشن و تو تالار مخصوص ارسال کنن و یه کم هم حساسیتشون رو کم کنن و از انتقال تاپیکها ناراحت و غمگین و درخور نشن همه چیز حل میشه و مشکلی پیش نخواهد اومد:JC_thinking: از لطف تک تک تون متشکرم و البته قابل توجه شاهین بیمخ من همون شقایقم و تغییری نکردم:167: 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ممد جون خو منم ادمین کن خو فقط واسه یه روز دلم میخواد اسمم بولد شه فقط واسه یه روز انقد ظالم نباش مگه چی میشه مگه تو دل نداری مگه خودت جوون نبودی مگه نمی دونی عاشق چی میکشه چطور میتونی منو تو این حال و روز ببینی اگه فردا مُردم چی اگه دیگه منو ندیدی چی میخوای جواب بچه هامو چی بدی به کامبیزم میگی چی به سر مامانش اوردی کبری رو کی میبره مدرسه چطور میتونی انقد سنگدل باشی خدارو خوش میاد واسه یه روز چی میشد مگه ها چی! :ws28: 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام به همهممنون محسن جان نقل قولا زیاد بود و منم وقتم کمه امروز نتونستم نقل قول بگیرم شرمنده و ممنون از همه که اظهار لطف کردن البته همون جور گه سجاد عزیز گفت یه هفته بصورت آزمایشی هستش اگه دو طرف راضی بودیم انشالله کار و شروع میکنیم ممنون غایب جان از نظرت متاسفانه همینی هست که میگی ولی بالاخره یکی باید باشه یکم بخواد رسیدگی کنه وگرنه این تالار میشه مثل تالار گفتگوی باشگاه مهندسان که هرج و مرج و همه جور تاپیکی زده میشه از سیاسی و خانوادگی و زنگ تفریح و مهندسی و..... البته من فکر میکنم اگه خود دوستان دقت تو ارسال تاپیک داشته باشن و تو تالار مخصوص ارسال کنن و یه کم هم حساسیتشون رو کم کنن و از انتقال تاپیکها ناراحت و غمگین و درخور نشن همه چیز حل میشه و مشکلی پیش نخواهد اومد:jc_thinking: از لطف تک تک تون متشکرم و البته قابل توجه شاهین بیمخ من همون شقایقم و تغییری نکردم:167: آزمايشي چيه شقايق...ما كاربراي فهيم و هميشه در صحنه نوانديشان حمايت خود را از مديريت عدالت گستر شقايق ابراز مي نماييم ادمين يادت باشه شقايق بايد باشه 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مدیریت شقایق هم خوش خالی داره ایششششششششششششش :w589: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آزمايشي چيه شقايق...ما كاربراي فهيم و هميشه در صحنه نوانديشان حمايت خود را از مديريت عدالت گستر شقايق ابراز مي نماييم ادمين يادت باشه شقايق بايد باشه مرسی محسن جون ولی اینجوری هم من راحت ترم هم ادمین و مدیران ارشد یه تستی میکنن که صلاحیت دارم یا نه 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آزمايشي چيه شقايق...ما كاربراي فهيم و هميشه در صحنه نوانديشان حمايت خود را از مديريت عدالت گستر شقايق ابراز مي نماييم ادمين يادت باشه شقايق بايد باشه چرا منو نگفتی؟ همش گفتی کاربران فهیم و در صحنه. مگه ما دل نداریم؟ 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مرسی محسن جون ولی اینجوری هم من راحت ترم هم ادمین و مدیران ارشد یه تستی میکنن که صلاحیت دارم یا نه یاد این نامه افتادم نامه رییس کار گزینی یک اداره به یک کارمند خانم از همان اداره به: ژولیت شماره نامه: 1238765 موضوع : درخواست عشق خانم ژولیت عزیز، بسیار خرسندم که به آگاهی شما برسانم که اینجانب از تاریخ شنبه 14 اکتبر به عشق شما گرفتار شده ام پیرو ملاقاتی که با هم در تاریخ 13 اکتبر در ساعت 3 بعد از ظهر داشتیم... من خودم را به عنوان یک عاشق سینه چاک به شما تقدیم می نمایم. این علاقه نخست به مدت سه ماه به طور آزمایشی خواهد بود و به شرط سازش و تفاهم به صورت عشق دائم در خواهد آمد. البته پس از تکمیل دوره آزمایشی،. به صورت کارآموزی قابل ادامه خواهد بود و انجام و ارائه ارزیابی این طرح منوط به ترفیع مقام از عاشق بودن به همسر بودن می باشد. تمامی هزینه های متحمل شده برای خوردن قهوه و رفتن به گردش از ابتدا به طور مساوی به عهده هر دو طرف می باشد . لهذا بسته به حسن خلق شما، شاید من سهم بیشتری از هزینه ها را به عهده بگیرم و مسلما من به اندازه کافی بلند نظر خواهم بود که بخشی از مخارجی که به حساب شما است را تامین کنم. بدین وسیله تقاضا می کنم ظرف مدت 30 روز از دریافت این نامه نسبت به ارسال پاسخ مقتضی اقدام فرمایید. در غیر این صورت این درخواست خود به خود و بدون اخطار لغو خواهد گردید و اینجانب شخص دیگری را مد نظر قرار خواهم داد. بسیار مشعوف خواهم شد در صورتی که خود مایل به قبول این پیشنهاد نیستید این نامه را برای خواهر خود ارسال نمایید. با بهترین آرزوها برای شما پیشاپیش از شما سپاسگزارم ارادتمند :ws28: 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ چرا منو نگفتی؟ همش گفتی کاربران فهیم و در صحنه. مگه ما دل نداریم؟ شوخي نكن غايب جان.تمامي كاربراي انجمن فهيم و هميشه در صحنه هستند:gol cheshmak: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یاد این نامه افتادم نامه رییس کار گزینی یک اداره به یک کارمند خانم از همان اداره به: ژولیت شماره نامه: 1238765 موضوع : درخواست عشق خانم ژولیت عزیز، بسیار خرسندم که به آگاهی شما برسانم که اینجانب از تاریخ شنبه 14 اکتبر به عشق شما گرفتار شده ام پیرو ملاقاتی که با هم در تاریخ 13 اکتبر در ساعت 3 بعد از ظهر داشتیم... من خودم را به عنوان یک عاشق سینه چاک به شما تقدیم می نمایم. این علاقه نخست به مدت سه ماه به طور آزمایشی خواهد بود و به شرط سازش و تفاهم به صورت عشق دائم در خواهد آمد. البته پس از تکمیل دوره آزمایشی،. به صورت کارآموزی قابل ادامه خواهد بود و انجام و ارائه ارزیابی این طرح منوط به ترفیع مقام از عاشق بودن به همسر بودن می باشد. تمامی هزینه های متحمل شده برای خوردن قهوه و رفتن به گردش از ابتدا به طور مساوی به عهده هر دو طرف می باشد . لهذا بسته به حسن خلق شما، شاید من سهم بیشتری از هزینه ها را به عهده بگیرم و مسلما من به اندازه کافی بلند نظر خواهم بود که بخشی از مخارجی که به حساب شما است را تامین کنم. بدین وسیله تقاضا می کنم ظرف مدت 30 روز از دریافت این نامه نسبت به ارسال پاسخ مقتضی اقدام فرمایید. در غیر این صورت این درخواست خود به خود و بدون اخطار لغو خواهد گردید و اینجانب شخص دیگری را مد نظر قرار خواهم داد. بسیار مشعوف خواهم شد در صورتی که خود مایل به قبول این پیشنهاد نیستید این نامه را برای خواهر خود ارسال نمایید. با بهترین آرزوها برای شما پیشاپیش از شما سپاسگزارم ارادتمند :ws28: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خوب منم بسیار بسیار تبریک میگم دیگه من خواهر مدیرم دیگه کلاس بالا رفته در حد تیم ملی 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خوب منم بسیار بسیار تبریک میگمدیگه من خواهر مدیرم دیگه کلاس بالا رفته در حد تیم ملی اره دیگه ببه زودی همکار مدیر هم میشی شقایق... :viannen_38:من کاربرای عادی و تحویل نمیگیرم برو آبجی:viannen_38: ای فدای توووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو بزار من مدیر بشم بعد تو رو میکنم همکار خودم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اره دیگه ببه زودی همکار مدیر هم میشی :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خیلی خوبه یه مدیر از خود بچه ها باه و مردمی باشه :icon_gol: من زود تر رفته بودم پاچه خواری 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اره دیگه ببه زودی همکار مدیر هم میشی :ws28: ای شاهین نامرد چرا حرف میذاری تو دهنم:167::167: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این انتصاب بسیار حرکت هوشمندانه ای بود تبریک میگم آبجی شقی :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این انتصاب بسیار حرکت هوشمندانه ای بود تبریک میگم آبجی شقی :flowerysmile: مرسی حامد جون فدای تو 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شقي نه يوقت اخلاقت عوض شه مدير شدي تحويل نگيري :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده