پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ يه جايي بودم يكي ميگفت اگر امسال اينجوري شد مال اينه كه دخترا رفتند ورزش و مدال اوردن يكي ميگفت مال گناهمونه منم از ته دل :ws28::ws28:اينجوري شدم حالا نظر شما چيه ؟علتش چيه ؟ خدایا آسمان قهر است با ما نه می بارد نه می خواند ترانه خدایا روز و شب ها مان سیاه است کجا رفت آن هوای شاعرانه به جای آسمان، این خواهر من دلش ابری نگاهش اشکبار است ببین قلب مریض آن یکی را گلوی بی بی من سرفه دار است هوا سرد است اما کو زمستان؟ زمستان برف دارد، حرف دارد نه این که آسمان او نبارد خدایا این درختان را بریدیم به جای دل بریدن از خیابان خیابان ها پر از ماشین و دود است گرفته دود غم در شهر ما جان خدایا آسمان نامهربان است بگو لطفا” ببارد بر سر شهر بیا لطفی کن و باران بیاور نکن ای آسمان با شهر ما قهر 8 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این چرندیات خرافیه مردم وارونگی جوی بحثی است مربوط به هواشناسی که به صورت دوره ای در بازه های چند ساله در مناطق مختلف دنیا رخ میدهد و هم اکنون این وضعیت بر روی ایران و چند کشور همسایه مستقر است. حتی این وضعیت از زمانهای قدیم نیز بوده است و در داستان حضرت یوسف این وارونگی را که مدت 7 سال مصری طول کشید بیان شده است. 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این چرندیات خرافیه مردموارونگی جوی بحثی است مربوط به هواشناسی که به صورت دوره ای در بازه های چند ساله در مناطق مختلف دنیا رخ میدهد و هم اکنون این وضعیت بر روی ایران و چند کشور همسایه مستقر است. حتی این وضعیت از زمانهای قدیم نیز بوده است و در داستان حضرت یوسف این وارونگی را که مدت 7 سال مصری طول کشید بیان شده است. اینا مربوط به قانون جذب هست. چرا این وارونگی چند دهه است که همش اینجا ادامه داره؟ چرا تو ترکیه که بیخ گوشمونه وارونگی نداریم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده