mohammad.ef 690 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 با سلام . من به استاندارد تسمه ، پولی و زنجیر ها ؛ از مجموعه DIN و ISO نیاز فوری دارم . اگه کسی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره . اگه میدونید از کجا میشه تهیه کرد هم بهم بگین . ممنون .
spow 44198 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 یه میل به من برن دوست گرامی قرار دادن ادرس ایمیل چه برای درخواست وچه برای پاسخگویی ممنوع میباشد لطفا به این موضوع توجه داشته باشید اگر قصد شما کمک به بقیه دوستان هست درسرورهای مختلفی میتونید فایلتون رو اپلود کرده ولینک دانلود رو اینجا بزارید موفق باشیم
shapah 11 ارسال شده در 27 آبان، 2014 با سلام بنده این استاندارد ها رو لازم دارم. اگه کسی در اختیار داره متشکر میشم بزاره واسه دانلود BS EN 13451-10:2014 Swimming pool equipment. Additional specific safety requirements and test methods for diving platforms, diving springboards and associated equipment برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 13451-11:2014 Swimming pool equipment. Additional specific safety requirements and test methods for moveable pool floors and moveable bulkheads برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 13482- 2013 Rubber hoses and hose assemblies for asphalt and bitumen. Specification برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 12276:2013 Mountaineering equipment. Frictional anchors. Safety requirements and test methods برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 12270:2013 Mountaineering equipment. Chocks. Safety requirements and test methods برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده