mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ با سلام . من به استاندارد تسمه ، پولی و زنجیر ها ؛ از مجموعه DIN و ISO نیاز فوری دارم . اگه کسی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره . اگه میدونید از کجا میشه تهیه کرد هم بهم بگین . ممنون . لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ یه میل به من برن دوست گرامی قرار دادن ادرس ایمیل چه برای درخواست وچه برای پاسخگویی ممنوع میباشد لطفا به این موضوع توجه داشته باشید اگر قصد شما کمک به بقیه دوستان هست درسرورهای مختلفی میتونید فایلتون رو اپلود کرده ولینک دانلود رو اینجا بزارید موفق باشیم لینک به دیدگاه
shapah 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام بنده این استاندارد ها رو لازم دارم. اگه کسی در اختیار داره متشکر میشم بزاره واسه دانلود BS EN 13451-10:2014 Swimming pool equipment. Additional specific safety requirements and test methods for diving platforms, diving springboards and associated equipment برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 13451-11:2014 Swimming pool equipment. Additional specific safety requirements and test methods for moveable pool floors and moveable bulkheads برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 13482- 2013 Rubber hoses and hose assemblies for asphalt and bitumen. Specification برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 12276:2013 Mountaineering equipment. Frictional anchors. Safety requirements and test methods برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BS EN 12270:2013 Mountaineering equipment. Chocks. Safety requirements and test methods برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده