setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ این شوخی با گوگل کروم بصورت ۱۰۰٪ جواب داده اما در برخی از ویرایشهای فایرفاکس نشان داده نمیشود. اینترنت اکسپلورر هم که ماشالا حرفی برای گفتن ندارد! ابتدا وارد صفحه Google.comشوید. در نوار جستجو عبارت Google gravity را تایپ کنید. بر روی «یا بخت و یا اقبال» (همان I’m feeling lucky) کلیک کنید. چندثانیه صبر کنید. منبع: مترجم اینترنتی نودایران 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خیلی با حال بود ستی...نمردیم و گوگلم نابود کردیم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خیلی با حال بود ستی...نمردیم و گوگلم نابود کردیم نمرديم و من پست مفيد دادم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ پست مفید. مفيدِ خب گوگل رو خراب ميكني 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ مفيدِ خبگوگل رو خراب ميكني من خراب این تالارم. با گوگل چیکار دارم. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ نمرديم و من پست مفيد دادم ..جای رها خالی...اون علاقه داره به نابودی.....خوبه خانواده ما غیر از پروفایل بچه ها به نابودی گوگلم رو آورده پست مفید. زود تند سریع منظورتو بگو ببینم....با خواهر من یه جورایی صحبت کردیا....:167: 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خیلی با حال بود ستی...نمردیم و گوگلم نابود کردیم ببین چی که گوگل مردم و عاسی( همین طوره ؟) کرده لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ زود تند سریع منظورتو بگو ببینم....با خواهر من یه جورایی صحبت کردیا....:167: میدونی هر چی فک کردم نتونستم این معمای 21 رو حل کنم. 21 بار . 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها دیدین تاپیک من قفلش کردن 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ببین چی که گوگل مردم و عاسی( همین طوره ؟) کرده نه بیچاره تقصیر از گوگل نیست ما یه خونواده مجازی هستیم کلا از خرابکاری و اسپم و ترکوندن تاپیکای مختلف و پروفایل گرفته تا بگیر برو تا آدم کشی و فلک کردن و استفاده از ابزارهای خشانت آمیز سرد و گرم و اینا در تخصصمونه! دیدیم کلسکیونمون یه چیزی کم داره گفتیم چه کنیم چه نکنیم این دفه یه بلایی سره گوگل بیاریم جهانی شیم میدونی هر چی فک کردم نتونستم این معمای 21 رو حل کنم. 21 بار . اون تاپیک مامانمهتلافیشو چرا سره خواهرم در میاری؟! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ..جای رها خالی...اون علاقه داره به نابودی.....خوبه خانواده ما غیر از پروفایل بچه ها به نابودی گوگلم رو آورده زود تند سریع منظورتو بگو ببینم....با خواهر من یه جورایی صحبت کردیا....:167: الان ميرم خبرش ميكنم بياد آبجي تو هم داري خشن ميشي آفلين 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها دیدین تاپیک من قفلش کردن من نديدم كدوم تاپيك؟ چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها دیدین تاپیک من قفلش کردن نههههههههه...چرا؟....کار داشت به جاهای باریک میکشید؟ :ws28: الان ميرم خبرش ميكنم بياد آبجي تو هم داري خشن ميشي آفلين من که خشن بودم عزیزم!آرپی جی زنتون منما! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها دیدین تاپیک من قفلش کردن تاپیک من؟ اون تاپیک که مال یکی دیگه بود. مگه ندیدی شقایق چی گفت؟ تاپیک مال یکی دیگه بود جانم. نزدی نزدی حالام که زدی , کپی در کپی بود. 21+21 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ میدونی هر چی فک کردم نتونستم این معمای 21 رو حل کنم. 21 بار . از نظر علمی ثابت شده بود دیگه من نديدمكدوم تاپيك؟ چرا؟ همین که میگفت همیدیگرو بغل کنین 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ نههههههههه...چرا؟....کار داشت به جاهای باریک میکشید؟:ws28: بچه ها رو باید اخراج میکردن چرا تاپیک منو قفلش کردن :viannen_38: تاپیک من؟ اون تاپیک که مال یکی دیگه بود. مگه ندیدی شقایق چی گفت؟ تاپیک من. نزدی نزدی حالام که زدی , کپی در کپی بود. 21+21 به من چه شقایق میخواست تاپیک شبیه من نزنه :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ از نظر علمی ثابت شده بود دیگه همین که میگفت همیدیگرو بغل کنین مثه اینکه کل تاپیکتو نخوندی . برو ببین چی نوشتن. راستی داریم این تاپیکو از مسیر خارج میکنیم. با پوزش از استاتر من دیگه چیزی نمیگم. ببخشید لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ از نظر علمی ثابت شده بود دیگه همین که میگفت همیدیگرو بغل کنین نديدم تاپیک من؟ اون تاپیک که مال یکی دیگه بود. مگه ندیدی شقایق چی گفت؟ تاپیک مال یکی دیگه بود جانم. نزدی نزدی حالام که زدی , کپی در کپی بود. 21+21 مامان من هيشوقت تاپيك تكراري نميزنه:167: نههههههههه...چرا؟....کار داشت به جاهای باریک میکشید؟:ws28: من که خشن بودم عزیزم!آرپی جی زنتون منما! يادم نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده