baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ امروز روز وحدت و همبستگی آذربایجانی های جهان است بمناسبت این روز در آذربایجان و در بسیاری از نقاط جهان که آذربایجانی ها در این نقاط زندگی می کنند، با شور و شادی جشن گرفته می شود امروز روز وحدت و همبستگی آذربایجانی های جهان است. بمناسبت این روز، در آذربایجان و در بسیاری از نقاط جهان که آذربایجانیها در این نقاط زندگی می کنند، با شور و شادی جشن گرفته می شود. آذربایجان حدود ۹ میلیون نفر جمعیت داشته، فقط در ۷۰ کشور جهان قریب ٥۰ میلیون ترک آذربایجانی زندگی می کنند. ۳۱ ام دسامبر که عید ملی آذربایجان می باشد، از ۱۹ سال پیش بدین طرف با هدف تقویت وحدت و همیاری بین اذربایجانی ها، بعنوان روز وحدت آذربایجانیها جشن گرفته می شود. بمناسبت این روز هم در اذربایجان و هم در نقاطی که ترکهای آذربایجانی در این نقاط زندگی می کنند، مراسمی ترتیب داده شد. الهام علیف رئیس جمهور آذربایجان با انتشار پیامی بمناسبت این روز، روز وحدت و همیاری را به تمامی آذربایجانیها تبریک گفت. علیف در پیام خود چنین گفت: ما برای جلوگیری از خونریزی، ویرانی ها، فاجعه ها و همچنین حل مسئله قره باغ از طرق صلح آمیز تلاش بخرج می دهیم. قره باغ جزء لاینفک آذربایجان بوده و این مسئله بایستی در چهارچوب تمامیت ارضی اذربایجان حل و فصل گرد 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ آذربایجان شمالی و قره باغ و کلیه سرزمین های آران جز لاینفک ایران هستند و امیدوارم به زودی شاهد بازگشت این سرزمین ها به دامان مادر همیشگی خویش باشیم بر اساس قرار های منعقد فیمابین روسیه و ایران در زمان ناصرالدین شاه این سرزمین ها بصورت 150 ساله به روسیه واگذار گردید و می بایست پس از پایان این تاریخ به ایران بازگردانده شوند و اکنون این تاریخ سرامده و می بایست از طریق مراجع حقوقی و با توجه به خواست اکثریت مردمان این خطی برای پیوستن مجدد به ایران بزرگ اقدام نمود البته واضح است که اعطای خودمختاری به این مناطق شرط لازم برای این مهم است 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ آذربایجان شمالی و قره باغ و کلیه سرزمین های آران جز لاینفک ایران هستند و امیدوارم به زودی شاهد بازگشت این سرزمین ها به دامان مادر همیشگی خویش باشیمبر اساس قرار های منعقد فیمابین روسیه و ایران در زمان ناصرالدین شاه این سرزمین ها بصورت 150 ساله به روسیه واگذار گردید و می بایست پس از پایان این تاریخ به ایران بازگردانده شوند و اکنون این تاریخ سرامده و می بایست از طریق مراجع حقوقی و با توجه به خواست اکثریت مردمان این خطی برای پیوستن مجدد به ایران بزرگ اقدام نمود البته واضح است که اعطای خودمختاری به این مناطق شرط لازم برای این مهم است امیرجان شما که مطالعاتتون خوبه تاریخ اون قرارداد خیلی وقت پیش سراومده بود ثانیا بازگردن که چی بشن مثل کل این ملت از شادی بترکن؟ والا باید بری خارج از ایران تا میزان علاقه مندی غیرایرانیهارو به ایرانی جماعت درک کنی! 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ امیرجان شما که مطالعاتتون خوبه تاریخ اون قرارداد خیلی وقت پیش سراومده بودثانیا بازگردن که چی بشن مثل کل این ملت از شادی بترکن؟ والا باید بری خارج از ایران تا میزان علاقه مندی غیرایرانیهارو به ایرانی جماعت درک کنی! درود مطلبی را باید اینجا اعتراف کنم وحدت آذری ها بسیار ستودنی است و من غصه می خورم می بینم که مرزی سیاسی این قوم دلاور و پیش رو و فرهنگ دوست را به دو نیم کرده وقتی می توان با دستاویز قرار دادن یک قرار داد این مرز را برداشت چرا این کار را نکنیم؟ من در پایان گفتارم تاکید کردم که این مهم نمی شود مگر با اعلام حکومت خودمختار آذربایجان در زیر پرچم مام میهن در کل من اعقاد به حکومت فدرال قومی دارم معنی ندارد سرزمین های ترک زبان ما چند پاره باشند این ها از یک نژادند از یک فرهنگند از یک ریشه اند باید در کنار هم باشند باید هم دوش هم باشند همانگونه که اعتقاد به کردستان بزرگ دارم اعتقاد به لرستان و بختیاری بزرگ دارم(بیش از 5 میلیون لر در کشور عراق زیست می کنند) اعتقاد به بلوچستان بزرگ دارم و در کل اعتقاد به ایران بزرگ دارم اما می دانم که این آرزو هر روز دست نیافتنی تر می شود و دلیلش کم شدن جذابیت های کشور مرکزی است در زمان فروپاشی شوروی مردمان جمهوری های جنوبی تمایل شدید به پیوستن به ایران را داشتند اما دولت ایران از آن ترسید که با اضافه شدن این کشور ها توازن قومی به هم بخورد و از طرفی به علت نداشتن زیر ساخت های اقتصادی مناسب باری بر اقتصاد مریض ایران شوند به همین دلیل جزو اولین کشور هایی که اتقلال این جمهوری ها را به رسمیت شناخت ما بودیم حتی در پارلمان آذربایجان زمزمه هایی مبنی بر اتحاد ملت اذبایجان مطرح شد که نمایندگان وقت آذربایجان اذعان داشتند ایران کل است و ما جز و اگر بنا بر اتحاد هم باشد ما می بایست بهایشان بپیوندیم و نه ایشان با ما(منظور مناطق آذری نشین ایران بود) دوست من من افتخار می کنم در سرزمینی زیست می کنم که هموطنان اذری در آن زیست می کنند ایشان اسوه ی تلاش و زحمت هستند اسوه ی غیرت و پایداری هستند اسوه ی حفظ ارزش های مادری هستند حتی بعد از 50 سال زندگی در کشور های غیر اما از طرفی می سوزم و شعله می کشم وقتی می بینم که جفا های بسیار بر حق این عزیزان می شود(و تمام قومی های غیر فارس) و بد تر از آن می بینم که عده ای فرصت طلب با بیان اندیشه های استقلال طلبانه و جدایی خواهانه در پی تکه تکه کردن پیکر نیمه جان وطمن هستند در میانه ای عجیب گرفتار می آیم از سویی می بینم خدمات پدران این نسل را به ایران و از طرفی جفای ایشان را نمی دانم دفاع کنم و یا ستیز متاسفانه آنقدر این سیستم تبلیغاتی قوی عمل می کند که هر برهان و ادله ای که می آوریم ابدا شنیده نمی شود چه برسد به اندیشه به هر حال از صمیم قلب می گویم امیدوارم روزی را به چشم ببینم که تمام اقوام ایرانی در حکومتی فدرالی با حفظ تمام حقوق قومی خویش پرچم ایران را با افتخار به احتزار در آورند 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ااااااااااااااااااا بس این جواب من کوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ببین دوست من وقتی صحبت از جمهوری فدرال قومی می شود و یا هر فدرال دیگری , در هر ایالی یک پرچم .زبان. و فرهنگ محلی و به عبارت بهتر ایالتی وجود دارد و در مقابل یک پرچم .زبان.و فرهنگ ملی لذا من به عنوان یک ایرانی معتقد به فدرالیزم وقتی می گویم در یک حکومت فدرالی شاهد احتزار پرچم ایران باشیم مطمینا می دانم که در کنار این پرچم پرچم های ایالت ها نیز می بایست در احتزار باشد امروزه جهان به سمت یکپارچه سازی پیش می رود و همه به دنبال برداشتن مرز های سیاسی هستند اوقوام و کشور های متخاصم در حال از بین بردن مرزهای فیزیکی هستند اما ما در این قسمت دنیا علارغم داشتن سابقه ی همزیستی بالا و قدمت اتحاد به دنبال جدایی و پررنگ کردن مرز ها می رویم گمان نمی کنی این خلاف مسیر شنا کردن یک دلیل داشته باشد؟و ان دست های پنهان کشور هایی هستند که نگران این اتحاد هستند با یک حساب سر انگشتی به شما می گویم اگر ایران بزرگ تحقق پیدا کند کل جهان وابسته ی بی چون و چرای این کشور خواهد بود زیرا نفت ایران کنونی +آذربایجان شوروی+ترکمنستان +عراق =کل ذخایر نفت دنیا در سایر نقاط گاز ایران کنونی+قزاقستان+ترکمنستان+تاجیکستان+عراق=بیشتر از ذخایر گاز سایر نقاط دنیا معدن کانی های ارزشمند ایران فعلی+آذربایجان شوروی+گرجستان+ارمنستان+ افغانستان=با ذخایر دنیا مسیر ترانزیتی شمال به جنوب نسبت زمین های کشاورزی به تعداد نفوس نسبت تعداد احسام به تعداد نفوس .... همه ی اینها باعث می شود که این ملت چند پاره در کنار هم به سرعت معادلات جهان را دگرگون کنند لذا در تمام این مناطق درگیری های قومی مذهبی ایجاد کرده اند و بطور پنهانی بر آتش آن می دمند تا مبادا حتی 2 قسمت از این پازل با هم متحد شوند که درآن هم خطر می بینند 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بابک جان لطفاً تاپیک زیر را مطالعه کنید: موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای 6. اخلال در وحدت ملی و ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه به ویژه ازطریق طرح مسائل نژادی وقومی (بند 4 ماده6 ق.م) 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ببین دوست منوقتی صحبت از جمهوری فدرال قومی می شود و یا هر فدرال دیگری , در هر ایالی یک پرچم .زبان. و فرهنگ محلی و به عبارت بهتر ایالتی وجود دارد و در مقابل یک پرچم .زبان.و فرهنگ ملی لذا من به عنوان یک ایرانی معتقد به فدرالیزم وقتی می گویم در یک حکومت فدرالی شاهد احتزار پرچم ایران باشیم مطمینا می دانم که در کنار این پرچم پرچم های ایالت ها نیز می بایست در احتزار باشد امروزه جهان به سمت یکپارچه سازی پیش می رود و همه به دنبال برداشتن مرز های سیاسی هستند اوقوام و کشور های متخاصم در حال از بین بردن مرزهای فیزیکی هستند اما ما در این قسمت دنیا علارغم داشتن سابقه ی همزیستی بالا و قدمت اتحاد به دنبال جدایی و پررنگ کردن مرز ها می رویم گمان نمی کنی این خلاف مسیر شنا کردن یک دلیل داشته باشد؟و ان دست های پنهان کشور هایی هستند که نگران این اتحاد هستند با یک حساب سر انگشتی به شما می گویم اگر ایران بزرگ تحقق پیدا کند کل جهان وابسته ی بی چون و چرای این کشور خواهد بود زیرا نفت ایران کنونی +آذربایجان شوروی+ترکمنستان +عراق =کل ذخایر نفت دنیا در سایر نقاط گاز ایران کنونی+قزاقستان+ترکمنستان+تاجیکستان+عراق=بیشتر از ذخایر گاز سایر نقاط دنیا معدن کانی های ارزشمند ایران فعلی+آذربایجان شوروی+گرجستان+ارمنستان+ افغانستان=با ذخایر دنیا مسیر ترانزیتی شمال به جنوب نسبت زمین های کشاورزی به تعداد نفوس نسبت تعداد احسام به تعداد نفوس .... همه ی اینها باعث می شود که این ملت چند پاره در کنار هم به سرعت معادلات جهان را دگرگون کنند لذا در تمام این مناطق درگیری های قومی مذهبی ایجاد کرده اند و بطور پنهانی بر آتش آن می دمند تا مبادا حتی 2 قسمت از این پازل با هم متحد شوند که درآن هم خطر می بینند دوست عزیز شما که کل کشورها رو واسه ایران دونستید شاید حالاا یه زمانی این کشور هاا زیر مجموعه از ایران بودند ولی برای خود ملتی هستند و شما حق ندارید استقلال این ممالک رو زیره پا بزارید....... ولی اگر اقوام آزربایجان و ترک های منطقه زیر یک پرچم واحد به نام آزربایجاان باشند بهتر نیست ((آدمین محترم مردونه دیگه اینو حذف نکن)) لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز شما که کل کشورها رو واسه ایران دونستید شاید حالاا یه زمانی این کشور هاا زیر مجموعه از ایران بودند ولی برای خود ملتی هستند و شما حق ندارید استقلال این ممالک رو زیره پا بزارید.......ولی اگر اقوام آزربایجان و ترک های منطقه زیر یک پرچم واحد به نام آزربایجاان باشند بهتر نیست ((آدمین محترم مردونه دیگه اینو حذف نکن)) درود دوست من بر خلاف تصور شما ایران یک مرز سیاسی نیست بلکه یک مرز فرهنگی است کشور هایی را هم که نام برده شد از نظر فرهنگی زیر مجموعه ایران بزرگ هستند و نمی توان آنها را از هم جدا دانست کل این مجموعه یک واحد است که متاسفانه به جز تبدیل گشته اند اگر دقت کرده باشید من از ترکیه نامی نبردم و دلیلش این است که مردمان این دیار دارای اشتراکات فرهنگی و نژادی نیستند من در این تاپیک قصد ندارم بحث نژاد شناسی کنم .فقط اشاره ای کوچک می کنم و اگر تمایل داشتید در جای دگر مفصل به بحث می نشینم نژاد مردمان آذربایجان با نژاد مردمان ترکیه متفاوت است و اشتراک زبان صرفا نمی تواند عامل یکپارچگی باشد من خواهان یکپارچگی و به هم پیوستن و پیشرفت هستم و نه جدایی و خرد تر شدن و پس رفت دوست من مملکت هرچه کوچکتر گردد منابع آن محدود تر می شود در نتیجه قدرت ان کمتر می شود شما گمان می کنید چرا تمام دنیا بسیج گشت تا شوروری از هم بپاشد و یا چرا بسیاری امروز در تلاشند تا ایالات متحد امریکا را دچار تنش کنند و به سرنوشت شوروی مبدل سازند؟ و یا چرا در تلاشند تا تجربه ی جدید اتحاد در اروپا با شکست مواجه شود؟ اینها به دلیل معادلات قدرت و وابستگی قدرت به منابع اولیه و ثروت های اجتماعی است ای کاش به جای سودای جودایی در سر داشتن در فکر راهی برای احقاق حقوق بودیم و راهی برای ایجاد اتحاد بیشتر و همدلی گسترده تر من نام این سرزمین های یکپارچه را ایران می گذارم اما این وحی نیست می تواند نام دیگری داشته باشدمی تواند نام یکی از کشور های عضو باشد و یا به کل نامی نوین باشد نفس کار و مزایای آن را بنگرید نه حواشی و پیرایه های آن را 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دروددوست من بر خلاف تصور شما ایران یک مرز سیاسی نیست بلکه یک مرز فرهنگی است کشور هایی را هم که نام برده شد از نظر فرهنگی زیر مجموعه ایران بزرگ هستند و نمی توان آنها را از هم جدا دانست کل این مجموعه یک واحد است که متاسفانه به جز تبدیل گشته اند اگر دقت کرده باشید من از ترکیه نامی نبردم و دلیلش این است که مردمان این دیار دارای اشتراکات فرهنگی و نژادی نیستند من در این تاپیک قصد ندارم بحث نژاد شناسی کنم .فقط اشاره ای کوچک می کنم و اگر تمایل داشتید در جای دگر مفصل به بحث می نشینم نژاد مردمان آذربایجان با نژاد مردمان ترکیه متفاوت است و اشتراک زبان صرفا نمی تواند عامل یکپارچگی باشد من خواهان یکپارچگی و به هم پیوستن و پیشرفت هستم و نه جدایی و خرد تر شدن و پس رفت دوست من مملکت هرچه کوچکتر گردد منابع آن محدود تر می شود در نتیجه قدرت ان کمتر می شود شما گمان می کنید چرا تمام دنیا بسیج گشت تا شوروری از هم بپاشد و یا چرا بسیاری امروز در تلاشند تا ایالات متحد امریکا را دچار تنش کنند و به سرنوشت شوروی مبدل سازند؟ و یا چرا در تلاشند تا تجربه ی جدید اتحاد در اروپا با شکست مواجه شود؟ اینها به دلیل معادلات قدرت و وابستگی قدرت به منابع اولیه و ثروت های اجتماعی است ای کاش به جای سودای جودایی در سر داشتن در فکر راهی برای احقاق حقوق بودیم و راهی برای ایجاد اتحاد بیشتر و همدلی گسترده تر من نام این سرزمین های یکپارچه را ایران می گذارم اما این وحی نیست می تواند نام دیگری داشته باشدمی تواند نام یکی از کشور های عضو باشد و یا به کل نامی نوین باشد نفس کار و مزایای آن را بنگرید نه حواشی و پیرایه های آن را آزربایجان با ترکیه غیر زبان مشترکات زیادی هم دارد با این حساب ایرانیان با ازبکها و ترکمنها ...اصلا تناسبی در فرهنگ و ...ندارند.... شوروی چون در کمبرند سبز بود و نصف بیشتر درآمد جهان از خاورمیانه بود شوروی خطر بزرگی حساب میشد و باید از بین می رفت و بجزیه می شد.. ما آزریهاا هم چندین سال هست که به حق حقوق خود نرسیدیم و متاسفانه همیشه پایتخت چوب بالاسر بوده ما حق نداریم به زبان خود بنویسیم و مدرسه ای به این ملاک داشته بااشیم من در این مرحله ترجیح می دهم هیچ اتحادی با شما نداشته باشم و پرچم جدایی را بالا ببرم.. لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ آزربایجان با ترکیه غیر زبان مشترکات زیادی هم دارد با این حساب ایرانیان با ازبکها و ترکمنها ...اصلا تناسبی در فرهنگ و ...ندارند....شوروی چون در کمبرند سبز بود و نصف بیشتر درآمد جهان از خاورمیانه بود شوروی خطر بزرگی حساب میشد و باید از بین می رفت و بجزیه می شد.. ما آزریهاا هم چندین سال هست که به حق حقوق خود نرسیدیم و متاسفانه همیشه پایتخت چوب بالاسر بوده ما حق نداریم به زبان خود بنویسیم و مدرسه ای به این ملاک داشته بااشیم من در این مرحله ترجیح می دهم هیچ اتحادی با شما نداشته باشم و پرچم جدایی را بالا ببرم.. درود لپ مطلبی را که می خواستم بیان کردید دوست من امروزه نژاد شناسی یک علم ژنتیک محسوب می شود و بر پایه ی همین علم نژاد ترک های ترکیه با مردمان ساکن آذربایجان مجزا می باشد و جالب اینکه نژاد هر دو با ترک های مناطق ترکستان چین مجزا است از طرفی مشترکات فرهنگی و رفتاری این دو خطه نیز محدود است اما بر پایه ی همین علم نزاد مردمان آذربایجان با سایر مردمان ایران بزرگ(تاکید می کنم تنها ایران امروزی مد نظر نیست) نزدیکی بسیار دارد نتایج این بررسی را مشترکات فرهنگی و رفتاری نیز تایید می کند اما مطلبی که در باره ی ازبک ها فرمودید صحیح است و به همین دلیل من نامی از ایشان نبردم در مورد ترکمن ها نیز همین است با این تفاوت که همنشینی چند صد ساله ی این مردمان با مردمان شمال شرق ایران امروز باعث گردیده که نوعی تداخل فرهنگی داشته باشند و نکات مثبت فرهنگی هم را تقویت کنند و نکات منفی را بزدایند برای همین امر است که امروزه یکی از فرهنگی ترین مناطق ایران منطقه ی ترکمنستان است از طرفی کشور ترکمنستان دارای جمعیت بسیار زیادی تاجیک می باشد که همین مورد نیز کمک به تبادل فرهنگی در سال های اخیر نموده اما حق و حقوق این مسله را پند سال پیش با یک دوست آذری در دانشگاه مفصل به بحث نشستم اگر نگویم بیشتر از شما حد اقل به تندی شما می بود دوست من امروزه هیچ یک از اقوام در ایران از حقوق خود بهره ای ندارد و این مختص منطقه ی آذربایجان نیست من اگر می گویم تحت کشوری واحد قرار بگیریم این به معنی تایید روند فعلی و بسط آن به سایر مناطق نیست حتی به معنی تایید پرچم امروزی ایران نیست زیرا یک پرچم می بایست تامین کننده ی احساس ملی تمام مردم باشد و نه یک عده ی خاص بلکه بر عکس به دنبال بسط بسیاری از نکات مثبت موجود در سایر کشور های این حوزه ی تمدنی به داخل مرز های ایران امروز هستم به عنوان مثال امروز در کشور آذربایجان شمالی خطی مناسب با ساختار های زبانی آذری موجود است که نگارش و آموزش با آن سالهاست که جواب داده است لذا چه ایرادی دارد که این خط و سیستم آموزشی را در مناطق آذری نشین ایران امروز نیز بسط دهیم؟ و همچنین در مورد کرد ها در مورد بلوچ ها در مورد ترکمن ها ما می بایست برای احقاق حقوق تمام اقوام بصورت متحد و یکپارچه عمل کنیم با کمی دقت در احوال ایران امروز می بینیم که در حق تقریبا 75% مردم ایران مستقیم ظلم می شود و در حق 25 % باقی هم بطور غیر مستقیم هیچ یک از اقوام در شرایط فعلی نمی توانند ارزش های قومی خویش را به نسل آینده انتقال دهند زبان اقوام در حال از بین رفتن است آیین اقوام در حال فراموشی است باورهای اقوام در حال رنگ باختن است و اینها همه همه به خاطر نگاه شبه کمونیستی و یکرنگ کردن کل جامعه است امروزه شما در هیچ شهری لباس محلی مردم را نمی بینی(بجز مناطق کرد و بلوچ) و همه تبدیل شده اند به جامه های سیاه و کدر امروزه شما در اکثر شهر ها زبان محلی را نمی شنوی(بجز مناطق آذری و کرد ) شما گمان می کنی چون نام فارسی را بر این زبان من در آوردی گذاشته اند در حق فارس ها لطف می شود؟ زبان مردم شیراز که مدعی هستیم فارس ترین هستند در حال نابودی است امروزه با سیاست کوچ های اجباری تحت عنوان کار (کارمندان شرکت نفت.وزارت خانه ها.سپاه . ارتش .دانشگاه ها و......) توازن های قومی را به هم می زنند و در صد نابودی فرهنگ ها و دستوارد های هزاران ساله ی اقوام هستند دوست من من ناسیونالیسم ایرانی هستم اما ایران را مختص به چیزی که امروز فارسی می گویند نمی بینم زبان فارسی می تواند نقش هماهنگ کننده داشته باشد اما با نگاه به تاریخ 200 سال اخیر می بینیم که نمی تواند زبان تاریخ ساز و فرهنگ ساز باشد از نظر من نه تنها اشکال ندارد بلکه الزام دارد که فرزندان ما در نخس زبان مادری را بیاموزند و سپس زبان فارسی را چه اشکالی دارد که فرزندان ما چندین زبان را به یاد داشته باشند؟ زبان مادری در کنار زبان فارسی در کنار زبان انگلیسی و یا هر زبانی این ها موجب رشد است و باید به این سمت رفت اما این را هم می دانم برای رهایی از انگ جدایی طلبی و تلاش برای عناد می بایست همه ی اقوا با هم این را بخواهند و در تلاش برای احقاق آن باشند ترک و لر و کرد و بلوچ و تالشی و مازنی و عرب و ترکمن و ... همه و همه ما می بایست تلاش کنیم که نخست ضرورت این امر بر همگان مشخص شود و سپس به یک خواست عمومی تبدیل شود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ این تذکر رو برای بار آخر میدم که بعدش نگین چرا تاپیک حذف شد. لطفاً رعایت کنید. موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای 6. اخلال در وحدت ملی و ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه به ویژه ازطریق طرح مسائل نژادی وقومی (بند 4 ماده6 ق.م) لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ درود ادمین محترم این تاپیک با وحدت قومی شروع شد و با بحث تیوریک پیرامون نحوه ی دست یابی به حقوق و حکومت ایده آل به پیش می رود حال کجای این تاپیک را اخلال تشخیص دادید الله اعلم دوست ما اعتقاد به تشکیل به حکومت های قومی با حداکثر هم اندیشی و اشتراکات دارند و من اعتقاد به حکومت نژادی با حداکثر جذب و حد اقل اشتراکات نه من و نه بابک جان قصد اهانت و توهین نداریم 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ درودادمین محترم این تاپیک با وحدت قومی شروع شد و با بحث تیوریک پیرامون نحوه ی دست یابی به حقوق و حکومت ایده آل به پیش می رود حال کجای این تاپیک را اخلال تشخیص دادید الله اعلم دوست ما اعتقاد به تشکیل به حکومت های قومی با حداکثر هم اندیشی و اشتراکات دارند و من اعتقاد به حکومت نژادی با حداکثر جذب و حد اقل اشتراکات نه من و نه بابک جان قصد اهانت و توهین نداریم خوب گفتی..چی میشد همه قشنگ حرف همدیگرو درک می کردند..:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ شروع بحث که خوبه. ولی صحبت درباره تشکیل حکومت قومی یا نژادی خلاف قوانین هستش. :w139: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ شروع بحث که خوبه. ولی صحبت درباره تشکیل حکومت قومی یا نژادی خلاف قوانین هستش. :w139: حکومت قومی با حکومت نژادی متفاوت هست بحث ما هم تیوریک هست و هسچ توصیه ی عملی ندارد تمام تلاش ما این خواهد بود که اهانت صورت نگیرد و فقط بر پایه ی استدلال به پیش برویم 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بابک جان من منتظر ادامه ی مبحث از جانب شما هستم 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بابک جان من منتظر ادامه ی مبحث از جانب شما هستم امیر جاان شما بگید ...من شروع کنم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده