حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ کوفت بگیری الهی الان وقت خواب بعد دوهفته همین امشب باید کم خوابیتو جبران کنی الهی کوفت بره تو دماغت 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ مگه بيكارم كه بخاطر يو بيام يوني!!!! 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ نه اجی جون هنوز وقت نکردم اگه امشب شد رایت میکنم نشد فردا باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ فرا رسيدن ماه خون و قيام...ماه پيروزي ما بر مراقبان...ماه مشروطي و تعليق...ماه امتحانات تسليت باد 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ بيدارم ديگه......چرا اينقد زنگ ميزني لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ الان ساعت 12:17 ..خب چرا یه کاری که میگی انجام نمیدی؟؟؟ شب خوش... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ پ.ن پست بالایی یه پیام کوتاه بدون متن به ایرانسل بود 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ مامان زود برگرد گشنمه یعنی مامانت نباشه باید از گرسنگی هلاک شی؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ باید برم انقلاب . بریم انقلاب گردی ، خوب ؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سلام حمید جان . خوبی ؟ مهندس من هنوز منتظرما ... کتاب ترمو رو پیدا کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ فردا امتحان کنسل شد به همه بگو 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من همین الان ازاد شدم ... هییییییی هورااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Furnace 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شب مامان اینا خونه ما مهمونن زود بیا خونه سرراهت میوه هم بگیر نتیجه مستقیم تاهل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده