رفتن به مطلب

درس خوندن رو خودت انتخاب کردی؟

ارسال های توصیه شده

سلام

می خواستم نظر دوستان رو راجع به انتخاب مسیر زندگی بدونم

اینکه آیا برای خوشبخت شدن باید حتما درس خوند؟ اگر نخواهیم درس بخونیم کیو باید ببینیم؟ اونوقت برخورد جامعه و خانواده چیه؟

خود من ابتدا انگیزه زیادی برای درس خوندن داشتم اما حالا بعد از4 سال به اصرار خانواده و جامعه دارم مثلا برای ارشد می خونم و می دونم دارم وقتم رو تلف می کنم اما چاره دیگه ای ندارم.....

لطف کنین دلیل جوابتون رو هم بگید.

• Like 19
لینک به دیدگاه

من از بچگی خرخون بودم..........البته الان کم خون شدم ...........اما همچنان عاشق درس خوندنم!!!

اما متاسفانه الان جامعه جوری شده که همه مجبورن حداقل لیسانسو داشته باشن..........حتی کسایی که می خوان شغل آزاد داشته باشن هم باز میرن دنبال تحصیلات دانشگاهی تو رشته هایی که هیچ ربطی به شغلشون نداره!!!این اصلا خوب نیست!4 سال از جوونی این افراد تلف میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
من از بچگی خرخون بودم..........البته الان کم خون شدم ...........اما همچنان عاشق درس خوندنم!!!

اما متاسفانه الان جامعه جوری شده که همه مجبورن حداقل لیسانسو داشته باشن..........حتی کسایی که می خوان شغل آزاد داشته باشن هم باز میرن دنبال تحصیلات دانشگاهی تو رشته هایی که هیچ ربطی به شغلشون نداره!!!این اصلا خوب نیست!4 سال از جوونی این افراد تلف میشه

باز خوبه تو شما عشق به درس خوندن هنوز هست:ws48:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم یه زمانی نفر بیست کشور شدم... doh.gif

نفر دوم دانشگاه...با تراز 7300 قبول شدم واسه کارشناسی.... doh.gif

اما الان اصلا حوصله ندارم واسه ارشد بخونم... bored2.gif

خسته شدم ولی خانواده مخصوصا بابام اصرار میکنه...که باید ادامه بدی... bored2.gif

رشتمو خیلی دوست دارم...خیلی هم دوست دارم ادامه بدم... bokmal.gif

اما فقط دوست دارم قبول شم...کشش درس ندارم...

اگر درس نخونی هم از بیکاری اذیت میشی...

.

.

به نظر من ربطی به جامعه نداره همش به خودت مربوط میشه که دوست داری درس بخونی یا نه...

چون اگر علاقه نداشتی نمیتونی ادامه بدی...

نمیدونم الان خودتو با 4 سال پیش مقایسه کن ببین هیچ فرق کردی...

چیزی به اطلاعاتت اضافه شده....چیزی هست که باز هم دوست داشته باشی یاد بگیری...

.

.

این خیلی خوبه که حداقل جامعه سطح توقعش از سطح تحصیلات بالا بره...

به شرطی که مدرک گرایی صرف نباشه....

ناپلئون یه جمله معروف داره که میگه:

من از هیچ چیز تو زندگی نمی ترسم به جز درس خوندن؛ چون هر چی بیشتر می خونم میفهمم هیچی بلد نیستم...:icon_gol:

پس ادامه تحصیل به نوع دیدتون به تحصیل بستگی داره...

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم یه زمانی نفر بیست کشور شدم... doh.gif

نفر دوم دانشگاه...با تراز 7300 قبول شدم واسه کارشناسی.... doh.gif

اما الان اصلا حوصله ندارم واسه ارشد بخونم... bored2.gif

خسته شدم ولی خانواده مخصوصا بابام اصرار میکنه...که باید ادامه بدی... bored2.gif

رشتمو خیلی دوست دارم...خیلی هم دوست دارم ادامه بدم... bokmal.gif

اما فقط دوست دارم قبول شم...کشش درس ندارم...

اگر درس نخونی هم از بیکاری اذیت میشی...

.

.

به نظر من ربطی به جامعه نداره همش به خودت مربوط میشه که دوست داری درس بخونی یا نه...

چون اگر علاقه نداشتی نمیتونی ادامه بدی...

نمیدونم الان خودتو با 4 سال پیش مقایسه کن ببین هیچ فرق کردی...

چیزی به اطلاعاتت اضافه شده....چیزی هست که باز هم دوست داشته باشی یاد بگیری...

.

.

این خیلی خوبه که حداقل جامعه سطح توقعش از سطح تحصیلات بالا بره...

به شرطی که مدرک گرایی صرف نباشه....

ناپلئون یه جمله معروف داره که میگه:

من از هیچ چیز تو زندگی نمی ترسم به جز درس خوندن؛ چون هر چی بیشتر می خونم میفهمم هیچی بلد نیستم...:icon_gol:

پس ادامه تحصیل به نوع دیدتون به تحصیل بستگی داره...

من یکی دو سال پیش درسم تموم شد تا چندوقت پیش تو ی شرکت قدرتی کار می کردم. اما شرایط کاری تو شرکتهای خصوصی خیلی بده دوست دارن همه کار براشون انجام بدی دیگه دیدم وقتم داره تلف می شه به اصرار خونواده نشستم که بخونم برا ارشد اولش ذوق داشتم اما حالا که دیگه آخرراهه پشیمونم که اصلا چرا تصمیم به ارشد گرفتم کلا فکر می کنم زندگی اینجا انتخاب بین بدترو بدترینه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یکی دو سال پیش درسم تموم شد تا چندوقت پیش تو ی شرکت قدرتی کار می کردم. اما شرایط کاری تو شرکتهای خصوصی خیلی بده دوست دارن همه کار براشون انجام بدی دیگه دیدم وقتم داره تلف می شه به اصرار خونواده نشستم که بخونم برا ارشد اولش ذوق داشتم اما حالا که دیگه آخرراهه پشیمونم که اصلا چرا تصمیم به ارشد گرفتم کلا فکر می کنم زندگی اینجا انتخاب بین بدترو بدترینه.

خوب میگم همش به خودتون بستگی داره...

که چقدر علاقه داشته باشی واسه ادامه دادن...

مثلا من دوست دارم ادمه بدم ولی حوصله کنکور رو ندارم...

.

.

اگر به فکر رفتن هستید اون قضیش فرق داره...

ادامه تحصیل خارج از کشور خیلی بهتره...

اما اون هم بستگی به خود آدم داره که کشش دوری از خانواده و قرار گرفتن یه محیط کاملا جدید رو داره یا نه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهتره دوست عزیز بیشتر از اینکه به فکر راضی کردن خونوادت باشی تکلیفتو با خودت روشن کنی

ارشدو میتونی یه سال دیگه مثلا بخونی ولی به شرطی توش موفقی که با علاقه واردش بشی و گرنه مدرکش که یه کاغذ باطله دیگه میشه قاطی سایر مدارکت.:ws31:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

اینکه آیا برای خوشبخت شدن باید حتما درس خوند؟ اگر نخواهیم درس بخونیم کیو باید ببینیم؟ اونوقت برخورد جامعه و خانواده چیه؟

خود من ابتدا انگیزه زیادی برای درس خوندن داشتم اما حالا بعد از4 سال به اصرار خانواده و جامعه دارم مثلا برای ارشد می خونم و می دونم دارم وقتم رو تلف می کنم اما چاره دیگه ای ندارم.....

من که درس خوندن رو خودم انتخاب کردم

ولی حتی فکر ارشد رو هم نمیکنم چون فعلا نمیتونم ادامه بدم

درس خوندن و مطالعه رو خیلی دوست دارم اگه امکانشو داشتم فقط درس میخوندم

نمیخوام ارشدم رو تو ایران بخونم چون هیچ کشوری مدرک ارشد ایران رو قبول نداره

اما راه کار رو بقیه مسیر زندگیم رو به اجبار به دوشم گذاشته شد و مجبورم این راه رو با تمام سختیها و مشکلات طی کنم

امیدوارم موفق باشین:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

برای اینکه دچار استثمار و استعمار نشوی , بخوان و بخوان و بخوان. دکتر علی شریعتی

• Like 4
لینک به دیدگاه
برای اینکه دچار استثمار و استعمار نشوی , بخوان و بخوان و بخوان. دکتر علی شریعتی

این خوندنی که دکتر گفته با خوندنی که ما تو جامعه داریم فرق داره............اکثریت ما می خونیم اما برای امتحان،برای مدرک ،نه برای با سواد شدن و کسب علم واقعی

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز پیشنهاد میکنم که کتاب:

پدر پولدار و پدر بی پول

از رابرت تیوساکی

رو بخونین...

به جواب خیلی از این سوالاتون که اینجا مطرح کردین میرسین...

• Like 6
لینک به دیدگاه
این خوندنی که دکتر گفته با خوندنی که ما تو جامعه داریم فرق داره............اکثریت ما می خونیم اما برای امتحان،برای مدرک ،نه برای با سواد شدن و کسب علم واقعی

حتی اگر برای امتحان،برای مدرک ،نه برای با سواد شدن و کسب علم واقعی هم میخوانی بازم بخوان و بخوان و بخوان. غایب:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن:icon_gol:

می خواستم به چندتا موضوع اشاره کنم.

1-اونطور که من فهمیدم بیشتر دوستان دانشجوی کارشناسی هستن.می خواستم بگم از همین حالا فکر روزهای پس از فارغ التحصیلی باشید تا مثل من بعد از سه سال که عمرم تلف شد وهنوز حتی با خونواده ام مشکل دارم نشین. مگه چند سال جون میمونیم که همش عمرمون پشت کنکور تلف شه تازه پدرم پیش خودش فکر می کنه دخترم حتما رتبه خوبی هم میاره نمی دونه که من دارم ازدست میرم:ws44:

تازه بعد از کنکور اینو می فهمه وبه من می فهمونه:167:

2- اصلا قصد من از این تاپیک ناامیدی برای کسی نیست می دونم بین شماها هستن دوستانی که دارن برای ارشدمحکم می خونن

پس اگر عاشق درس هستین به تلاشتون ادامه بدین امیدوارم همگی نتیجه زحمات چند ماهتون رو بگیرین:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن:icon_gol:

می خواستم به چندتا موضوع اشاره کنم.

1-اونطور که من فهمیدم بیشتر دوستان دانشجوی کارشناسی هستن.می خواستم بگم از همین حالا فکر روزهای پس از فارغ التحصیلی باشید تا مثل من بعد از سه سال که عمرم تلف شد وهنوز حتی با خونواده ام مشکل دارم نشین. مگه چند سال جون میمونیم که همش عمرمون پشت کنکور تلف شه تازه پدرم پیش خودش فکر می کنه دخترم حتما رتبه خوبی هم میاره نمی دونه که من دارم ازدست میرم:ws44:

تازه بعد از کنکور اینو می فهمه وبه من می فهمونه:167:

2- اصلا قصد من از این تاپیک ناامیدی برای کسی نیست می دونم بین شماها هستن دوستانی که دارن برای ارشدمحکم می خونن

پس اگر عاشق درس هستین به تلاشتون ادامه بدین امیدوارم همگی نتیجه زحمات چند ماهتون رو بگیرین:icon_gol:

چشم. , من حس میکردم شما دنبال جواب هستید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

پدر پولدار و پدر بی پول

از رابرت تیوساکی

رو بخونین...

صبر کن ببینم

این جیمی از اون فعالای هرمیه ها

زود تلفنو بده من زنگ بزنم بیان بگیرنش:ws3:

البته ناگفته کتاب مفیدیه ولی تو ایران ازش به عنوان ابزاری در جهت اغفال افراد جهت عضویت در شرکتهای هرمی استفاده میشد.به همین جهت با وجود مطالب مفید بسیاری که تو این کتاب هست استفاده ابزاری بسیار کثیفی از اون شد :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چشم. , من حس میکردم شما دنبال جواب هستید.

همیشه بخندی عزیز:icon_gol:

به قول یکی از دوستان بایدبالاخره تکلیفم رو با خودم روشن کنم هرچند جند روزیه که با خودم درگیرم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
صبر کن ببینم

این جیمی از اون فعالای هرمیه ها

زود تلفنو بده من زنگ بزنم بیان بگیرنش:ws3:

البته ناگفته کتاب مفیدیه ولی تو ایران ازش به عنوان ابزاری در جهت اغفال افراد جهت عضویت در شرکتهای هرمی استفاده میشد.به همین جهت با وجود مطالب مفید بسیاری که تو این کتاب هست استفاده ابزاری بسیار کثیفی از اون شد :banel_smiley_4:

مهرداد جون این کتاب پیشنهاد دکتر گلکار بود... :smiley (18):

• Like 1
لینک به دیدگاه

پدر پولدار و پدر بی پول

از رابرت تیوساکی

رو بخونین...

داشتم قسمتهایی از این کتاب رو از اینترنت می خوندم به نظرم خیلی جالبه

مرسی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همیشه بخندی عزیز:icon_gol:

به قول یکی از دوستان بایدبالاخره تکلیفم رو با خودم روشن کنم هرچند جند روزیه که با خودم درگیرم.

امیدوارم به درسات خیلی اهمیت بدی. تا زمانی که میخونی مهم هستی. خیلی از دانشمندان بزرگ بودن که تا لحظه مرگ کتاب میخوندن. تا دم آخر. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
داشتم قسمتهایی از این کتاب رو از اینترنت می خوندم به نظرم خیلی جالبه

مرسی:icon_gol:

قربون شما... :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...