danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اولا نمیدونم درست نوشته باشم. ولی وقتی انسان مشکلی داره و کاری کرده که ازش ناراحت هست.تو بدنش یک احساسی میکنه که خیلی بد هست.فکر کنم بهش بغز گفته میشه. من زیاد برایم اتفاق افتاد در این چند وقت. میخواستم بدونم از نظر علمی چی هست و چه اتفاقی میوفته دربدن؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اولا نمیدونم درست نوشته باشم.ولی وقتی انسان مشکلی داره و کاری کرده که ازش ناراحت هست.تو بدنش یک احساسی میکنه که خیلی بد هست.فکر کنم بهش بغز گفته میشه. من زیاد برایم اتفاق افتاد در این چند وقت. میخواستم بدونم از نظر علمی چی هست و چه اتفاقی میوفته دربدن؟؟؟ منظورت بغضه!!! 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ منظورت بغضه!!! اره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اره :icon_pf (34): من از نظر علمی نمیدونم چیه! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ راست میگی . اصلش بغض هستش. بغض رو من دارم ولی نمیدونم چیه؟ فقط میدونم مسکن سکته است یعنی اگه نباشه انسان ممکنه سکته کنه. بغض باعث میشه که ذهن دشارژ میشه و به توسط اون خودشو راحت میکنه. مثه داد زدنه. سخته ولی بعدش راحتی میاره. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ راست میگی . اصلش بغض هستش. بغض رو من دارم ولی نمیدونم چیه؟ فقط میدونم مسکن سکته است یعنی اگه نباشه انسان ممکنه سکته کنه. بغض باعث میشه که ذهن دشارژ میشه و به توسط اون خودشو راحت میکنه. مثه داد زدنه. سخته ولی بعدش راحتی میاره. اینکه میگند با گریه در ارتباط هست پس چیه.؟؟؟ کلا دلم میخواد از نظر علمی بدونم چیه؟؟ ایا قرصی برایش نیست؟؟؟ مثلا من حاظرم 100 تا مشت بزنم به خودم ولی تحملش نکنم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ راست میگی . اصلش بغض هستش. بغض رو من دارم ولی نمیدونم چیه؟ فقط میدونم مسکن سکته است یعنی اگه نباشه انسان ممکنه سکته کنه. بغض باعث میشه که ذهن دشارژ میشه و به توسط اون خودشو راحت میکنه. مثه داد زدنه. سخته ولی بعدش راحتی میاره. البته غایب جان داد( جیغ ) یه راحتی دیگه ای داره ، وقتی داد ( جیغ ) میزنی کلا تخلیه میشی بغض اینو نداره ، مگه اینکه بعدش فرایند دیگه ای باشه . 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ البته غایب جان داد( جیغ ) یه راحتی دیگه ای داره ، وقتی داد ( جیغ ) میزنی کلا تخلیه میشی بغض اینو نداره ، مگه اینکه بعدش فرایند دیگه ای باشه . بغض همان غضب فرو خفته است. یعنی ما میتونیم مسئله ای رو تحمل کنیم ولی ذهنیتمون نمیتونه و بغض حاصل میشه. اگه ذهنمون رو خالی کنیم بغض هم نخواهیم داشت. 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بغض همان غضب فرو خفته است. یعنی ما میتونیم مسئله ای رو تحمل کنیم ولی ذهنیتمون نمیتونه و بغض حاصل میشه. اگه ذهنمون رو خالی کنیم بغض هم نخواهیم داشت. همیشه از غضبه ؟ به نظر من احساس فروخفته است حالا چه غضب چه دلتنگی یا ... با قسمت دومش موافقم ، ذهن درگیر نباشه ، پیش نمیاد . 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اخه میدونید درباره اون موضوع اصلا فکرم نمیکنم .ولی باز ولم نمیکنه. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اخه میدونید درباره اون موضوع اصلا فکرم نمیکنم .ولی باز ولم نمیکنه. شاید انقدر فکر کردی که الان کلا به قول کامپیوتریا تو کَش مغزت رفته لازم به لود شدن دوباره نیست . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده