partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ این شکلک را برام درست میکنی یا نه؟ :JC_thinking: آری ... اینجوری می خواستین دیگه؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آری ... اینجوری می خواستین دیگه؟ :JC_thinking: یک بگو : هم اولش بذار بی زحمت. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ یک بگو : هم اولش بذار بی زحمت. میشه 100 امتیاز ... :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ میشه 100 امتیاز ... :biggrin: فونتش چرا ریز شد؟ چطوری میتونم از این شکلک تو نوشته هام استفاده کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ فونتش چرا ریز شد؟ چطوری میتونم از این شکلک تو نوشته هام استفاده کنم؟ خب یه جا آپلود کن هر موقع خواستی ازش استفاده کن مثل این 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ فونتش چرا ریز شد؟ چطوری میتونم از این شکلک تو نوشته هام استفاده کنم؟ چون متن طولانی تر شد ... دیگه بزرگتر از این جالب نمیشه ... مثل بقیه شکلک ها ، کپیش می کنی ... یا لینکش رو کپی می کنی و در " تصویر" میزاری ... شد 150 امتیاز ... :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خب یه جا آپلود کن هر موقع خواستی ازش استفاده کن مثل این بابااااااااااااااااااااا تایتن ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بابااااااااااااااااااااا تایتن ... قربانت لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ درود گرافیستای عزیز من یه درخواستی داشتم ... میشه این :aghosh:به جای اینکه بگه بیا تو بخلم بگه: پدسوختــــــــــــــــــه باید بشه ینی 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ ای ول به اون کله خلاقت,:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ یکی هم برا منم درست کنید خو 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ من عاشق این شکلکم===>> ببین چجوری چنگول میزنن همو:hapydancsmil: این شکلکم حرف واسه گفتن زیاد داره... 4 لینک به دیدگاه
sorena3 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ [FLASH][/FLASH] این نرم افزاره خیلی پر حجمه 1 لینک به دیدگاه
eblism 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خیلی جالبه میشه رو این شکلک بزاری ابلیس کچل 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بابا دمت گرم کد پلاس چه خدمتی به مردم کردی ولی این مونده لینک به دیدگاه
eblism 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خیلی جالبه میشه رو این شکلک بزاری ابلیس کچل کسی نیست جواب مارو بده 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ کسی نیست جواب مارو بده این روش نوشته برو بینیم بابا من ترجمش کردم اون بالا آبی نوشته ها 1 لینک به دیدگاه
eblism 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خیلی جالبه میشه رو این شکلک بزاری ابلیس کچل لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده