Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. ایول......... همه شو این کارو بکن اضافه هاشم اضافه کن 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. حاجی بزار حالشو ببریم ................ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من عاشق اینم: :smiley (18): ولی نمیدونم چی میشه واسش نوشت؟ 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من عاشق اینم: :smiley (18): ولی نمیدونم چی میشه واسش نوشت؟ عاقبت اعتیاد ..یا رفیق ناباب. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ لازم نیست حالا برا همشونم یه چیزی بنویسید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ولی این :w00: حیفه جایگزین بشه. چون خودش 7،8 ده تا معنی مختلف داره. حالا جایگزین می کنیم سر فرصت. 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ولی این :w00: حیفه جایگزین بشه.چون خودش 7،8 ده تا معنی مختلف داره. حالا جایگزین می کنیم سر فرصت. خب جدا گونه بزار ... اون دفعه آخرت باشه و بی لیاقتا رو 2 لینک به دیدگاه
نصرکوثر 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود کارتون...دستتون درد نکنه... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ وااااااااااااای میسییییییییی...خیلی باحالن یه درخواست: حالا که دارین شکلکارو عوض میکنین...میشه این شکلکه رو به اونام اضافه کنین میسی میسی میسی 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ وای خیلی نازننننننننن خیلی زیاد دستت درد نکنه راستی اینم واسه پیمان بذار نیدونم چی! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ واقعا مرسی ...خیلی بامزهن.... اینم به نظر من اینو میگه.... :w14: آخ جون... آخ جون 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یه کم تعداد شکلکا رو افزایش بدیم ؟ یه چند تا شکلک مناسب دارم میذارم که اگه جای کار داشت اونم تغییر بدیم اگه نه که همین جوری بمونه اضافه شه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اولیه رو اگر بزنی خستم هم خوب میشه 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اولیه رو اگر بزنی خستم هم خوب میشه در اصل شکلک شرمندگیه ... ولی میشه .... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من اينو وقتي ميذاشتم يعني به طرف ميگفتم عشق مني!!!! من از خوشحالي ميذاشتم:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده