Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ Mohammad.A گفته است: اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. ایول......... همه شو این کارو بکن اضافه هاشم اضافه کن 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ Mohammad.A گفته است: اینکه میگم جایگزین میکنیم، یعنی مثلاً میاد جای دیگه 2تا جدا نمی کنیم. حاجی بزار حالشو ببریم ................ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ من عاشق اینم: :smiley (18): ولی نمیدونم چی میشه واسش نوشت؟ 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ Neutron گفته است: من عاشق اینم: :smiley (18): ولی نمیدونم چی میشه واسش نوشت؟ عاقبت اعتیاد ..یا رفیق ناباب. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ لازم نیست حالا برا همشونم یه چیزی بنویسید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ ولی این :w00: حیفه جایگزین بشه. چون خودش 7،8 ده تا معنی مختلف داره. حالا جایگزین می کنیم سر فرصت. 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ mohammad.a گفته است: ولی این :w00: حیفه جایگزین بشه.چون خودش 7،8 ده تا معنی مختلف داره. حالا جایگزین می کنیم سر فرصت. خب جدا گونه بزار ... اون دفعه آخرت باشه و بی لیاقتا رو 2 لینک به دیدگاه
نصرکوثر 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود کارتون...دستتون درد نکنه... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ وااااااااااااای میسییییییییی...خیلی باحالن یه درخواست: حالا که دارین شکلکارو عوض میکنین...میشه این شکلکه رو به اونام اضافه کنین میسی میسی میسی 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۸۹ وای خیلی نازننننننننن خیلی زیاد دستت درد نکنه راستی اینم واسه پیمان بذار نیدونم چی! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۸۹ واقعا مرسی ...خیلی بامزهن.... اینم به نظر من اینو میگه.... :w14: آخ جون... آخ جون 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۸۹ یه کم تعداد شکلکا رو افزایش بدیم ؟ یه چند تا شکلک مناسب دارم میذارم که اگه جای کار داشت اونم تغییر بدیم اگه نه که همین جوری بمونه اضافه شه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۸۹ اولیه رو اگر بزنی خستم هم خوب میشه 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۸۹ nightingale گفته است: اولیه رو اگر بزنی خستم هم خوب میشه در اصل شکلک شرمندگیه ... ولی میشه .... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۸۹ CodePlus گفته است: من اينو وقتي ميذاشتم يعني به طرف ميگفتم عشق مني!!!! من از خوشحالي ميذاشتم:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده