رفتن به مطلب

چه کسي به معنا اهميت ميدهد!؟

ارسال های توصیه شده

چه کسي به معنا اهميت ميدهد!؟ وقتي شما زيبايي يک گل را ميبيني آيا ميپرسي اين چه معني دارد!؟ خود گل کافي است، وقتي شعله آتش را ميبيني آيا ميپرسي اين چه معني دارد؟! آتش کافي است، قشنگي معني آن است. اين خيلي بي معني است اگر بخواهیم همچين چيزي رو معني کنيم؛ همین ريتم که داراي وزن و زيبايي است كافي است. با این حال من نمیدونم چرا بعضی از کاربران محترم گاها در تاپیکهایی که میزنند این موضوع مهم رو رعایت نمیکنند. به نظر شما ارزش این کار براشون در چیه؟اینو به این جهت سئوال کردم که یکی دو تا تاپیک بد دیدم که یکیش راجع به مادر بود و به بهانه ای به مادر بی حرمتی کرده بود و اون یکی هم تو تالار دیگه ای بود.

• Like 5
لینک به دیدگاه

چی واسمون مونده که بخوایم به معنا اهمیت بدیم؟

خیلی چیزا دیگه واسمون ارزش واقعی ندارن

خیلی چیزا واسمون بی معنا شدن

کی دیگه به معنا اهمیت میده

دیگه تموم شد غایب عزیز

میشه بگی الان تفریح ما چیه؟

اینکه الان داریم چیکار میکنیم؟

خودمونو خفه کردیم

نمیدونم چی میخواد در آینده سرمون بیاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
چی واسمون مونده که بخوایم به معنا اهمیت بدیم؟

خیلی چیزا دیگه واسمون ارزش واقعی ندارن

خیلی چیزا واسمون بی معنا شدن

کی دیه به معنا اهمیت میده

دیگه تموم شد غایب عزیز

میشه بگی الان تفریح ما چیه؟

اینکه الان داریم چیکار میکنیم؟

خودمونو خفه کردیم

نمیدونمچی میخواد در آینده سرمون بیاد

با شما در این مورد خاص موافقم . ولی میگن : انسان از اسب می افتد ولی از اصل نمی افتد. من خیلی لذت میبرم وقتی میبینم یک انسان در همه شرایط انسانه و شرافت و ادب و پاکی و معصومیتش رو همچنان حفظ میکنه. این خاصیت انسان خیلی ارزشمنده. فرض کنیم که همه چیزمونو ازمون بگیرند. خوب انسانیت رو که نمیتونن از ما بگیرند. و انسانیت تنها گوهر ارزشمند هر انسانه که باید در همه شرایط حفظ بشه. بقول امام حسین (ع) : اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.

اینه که مهمه دوست عزیز و مهربون من. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمی دونم چی بگم حرف حساب جواب نداره منم خیلی به این نتیجه رسیدم وقتی بعضی از تاپیکارو می خونم که توش به هیچی ارزش نمی ذارن

گاه باید چشم را بست با چشم دل نگریست تا معنا را دید

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمی دونم چی بگم حرف حساب جواب نداره منم خیلی به این نتیجه رسیدم وقتی بعضی از تاپیکارو می خونم که توش به هیچی ارزش نمی ذارن

گاه باید چشم را بست با چشم دل نگریست تا معنا را دید

دوست من , همه چیز ها معنای قشنگی ندارند. مثلا بد و بیراه گفتن را با هر چشمی ببینیم معنیش بده. ما همه مون میتونیم قشنگ ببینیم و درک کنیم ولی باید این قشنگی ها در ذات اون معنی باشه تا ما بتونیم ببینیمش.من میتوانم جسمم را تماشا کنم- مطمئنا من بدن نیستم. من میتوانم دستانم را مشاهده کنم: ممکن است آسیب ببیند اما من آسیب نمیبینم- من یک مشاهده گر هستم. میتوانم افکارم را نیز ببینم ولی من افکار نیستم. من مشاهده گر هستم و میتوانم هر چیزی را مشاهده کنم. لحظه ای که ما در آنسوی ماورا قرار بگیریم جای دیگری برای رفتن نیست و روشن بینی میاید.

روشن بینی به سادگی یعنی ما باید سعی کنیم , هشیار و آگاه شویم، پر از نور آگاهی و این تمام زندگی ما را به یک جریان الهی تبدیل میکند ،شما وجود پیدا میکنید، میتوانیم بخشی از هر چیز باشید. با تشکر از پیام زیبای شما

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما میتوانیم بهشت واقعی را در همین سایت بسازیم. آدم و حوا نمی خواهد که دوباره به آن باغ عدن برگردند!

:ws28: و یک روز شما صدای در را میشنوی که خدا میخواهد وارد شود! برای اینکه شما بهشت بسیار بهتر و زیباتری نسبت به نوع قدیمی و اولیه آن ساخته اید! اما باید در حفظ این بسیار کوشا باشیم، مثل یک موزه با ارزش. این سایت میتونه همان بهشت با ارزش و همان موزه زیبایی باشه که ما میتونیم با دست خودمون بسازیمش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...