رفتن به مطلب

چند درصد پست ها رو میخونید ؟

چند درصد ...؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چند درصد ...؟

• 12
    • 5
    • 5
    • 4
    • 1

ارسال های توصیه شده

درود ...

فقط یه سوال داشتم و ... :ws3:

چند درصد پست هایی رو که تشکر میکنید ازش رو میخونید و تشکر میکنید ؟؟؟:JC_thinking:

حالا اگه موقعیت جور بودم خودم میگم چند درصد :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من جدی میگم......

پست های بالای 5 خط را به هیچ وجه نمیخونم،مگر اینکه طرف را کامل بشناسم،یا او اول تاپیکش اصرار به خوندن کنه و من هم بیکار باشم.......

از مطلب کپی پیست فوق العاده بدم میاد،حتی اگر خیلی جالب هم باشه زیاد علاقه ای به خوندنش ندارم.

اما 63 درصد پست هایی که تشکر میکنم را کامل میخونم.

• Like 9
لینک به دیدگاه
تمام پستهایی که ازش تشکر میکنم رو میخونم...

خوب اگه نخونده باشم و خوشم نیومده باشه چرا باید تشکر کنم :banel_smiley_4:

بعضی وقتا ادم خب وقت نداره یا حال خوندن اصلا نداره و خوابش ماد...:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من جدی میگم......

پست های بالای 5 خط را به هیچ وجه نمیخونم،مگر اینکه طرف را کامل بشناسم،یا او اول تاپیکش اصرار به خوندن کنه و من هم بیکار باشم.......

از مطلب کپی پیست فوق العاده بدم میاد،حتی اگر خیلی جالب هم باشه زیاد علاقه ای به خوندنش ندارم.

اما 63 درصد پست هایی که تشکر میکنم را کامل میخونم.

:ws50:

به این میگن ادم راست گو ...

من اگه شب نباشه و از خواب نمیرم میخونم ...

در کل بین 75 85 درصدش رو میخونم ...( البته اگه از اون طولانیا نباشه :ws3:)

ولی بعضی وقتا ادم محتوا ی حرف رو طرف رو میدونه ... و ....

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب یه دسته از پستها که مربوط به شروع و استارته که اگه خوب باشه یا بدک نباشه تشکر میزنم...اگه دو خط اول مطلب و بخونم ببینم خوبه تا آخر میخونم هرچند طولانی....

یه دسته هم وقتی تو بحثی با نظر کسی موافقم

و دیگه وقتی که با کسی مکالمه دارم تو تایپیک واسه اینکه نشون بده جواب رو خوندم

البته گمونم منظور شما همون مورد اولی بود

• Like 7
لینک به دیدگاه

مرتا جون اين از اون سوالا بودا.نخونده كه تشكر نميزنن.بازم نميدونم.شايد باشن عده اي.اما خودم امكان نداره كه پستي رو تشكر زده باشم اما نخونده باشمش.از تشكرهايي كه صرفا" بابت خوش اومدن طرف باشه خوشم نمياد.معمولا" اگه تاپيكي زده باشم از تمام كسايي كه توش پست زده باشن تشكر ميكنم.اما قبلش حتما" ميخونمش

• Like 7
لینک به دیدگاه
خوب یه دسته از پستها که مربوط به شروع و استارته که اگه خوب باشه یا بدک نباشه تشکر میزنم...اگه دو خط اول مطلب و بخونم ببینم خوبه تا آخر میخونم هرچند طولانی....

یه دسته هم وقتی تو بحثی با نظر کسی موافقم

و دیگه وقتی که با کسی مکالمه دارم تو تایپیک واسه اینکه نشون بده جواب رو خوندم

البته گمونم منظور شما همون مورد اولی بود

نه بیشتر در کل بود ...

تحلیل خوبی بود ...:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مرتا جون اين از اون سوالا بودا.نخونده كه تشكر نميزنن.بازم نميدونم.شايد باشن عده اي.اما خودم امكان نداره كه پستي رو تشكر زده باشم اما نخونده باشمش.از تشكرهايي كه صرفا" بابت خوش اومدن طرف باشه خوشم نمياد.معمولا" اگه تاپيكي زده باشم از تمام كسايي كه توش پست زده باشن تشكر ميكنم.اما قبلش حتما" ميخونمش

:ws3:

حتی اگه طولانی باشه ؟

( دارم کم کم به تنبلی خودم پی میبرم :ws3: )

• Like 5
لینک به دیدگاه

من اکثر پستای گفتگوی آزاد رو فعلاً مجبورم بخونم. :imoksmiley:

ولی تشکرام معمولآً تو تالارای علمی هستش که خیلی وقتام نخونده میزنم. چون سر در نمیارم از مباحث علمی مکانیک یا برق یا ... :ws3:

ولی تالار شهرسازی خب کامل میخونم، معماری و بعضی تالارای دیگه هم تقریباً. :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من تا حالا نشده نخونده تشکر کنم!!

پستای طولانی رو معمولا نمیخونم و طبیعتا تشکرم نمیکنم :ws3: ولی اگه مجبور باشم (یعنی وسط بحث و مکالمه باشه یا موضوع مهم یا جذابی داشته باشه) میخونم

پستای فینگیلیشو به هیچ وجه نمیخونم :banel_smiley_4:

پستای بعضیارم که نمیفهمم چی میگن، نمیخونم معمولا ازشون میگذرم (اسم نبرم)

پستای بعضیارم حتما باید بخونم (مثلا اسی یا اسپاو یا ...) حتی اگه طولانی باشه

دیگه چیزی یادم نمیاد :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

این و یادم رفت....به لیست بالا اضافه بشه که معمولا صاحب تایپیک واسه همه تشکر میزنه که تو بحثی که شروع کرده یا مطلبی که گذاشته شرکت کردنsmileluva.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

ولی تشکرام معمولآً تو تالارای علمی هستش که خیلی وقتام نخونده میزنم. چون سر در نمیارم از مباحث علمی مکانیک یا برق یا ... :ws3:

مهرم حلال،جونم آزاد..........

چه تشکرهای بیخودی پس تو تالار مکانیک ازم میشد....:w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من همه تاپیکها رو میخونم.حتی اگه طولانی هم باشه.فقط تو اونایی شرکت میکنم که باب دلم باشه. خیلی وقتا هم میام انتقاد کنم که بعدش پشیمون میشم و از خیرش میگذرم. ولی اونجا که انتقاد کردم یعنی جایی است که واقعا جوش آورده باشم. ولی سعی میکنم کمتر انتقاد کنم. ذاتا انسان بسیار منتقدی هستم ولی از بس کاربران اینجا رو دوست دارم سعی میکنم کمتر انتقاد میکنم. اینجا همه گلند.:icon_gol:در ضمن من عادت ندارم اولش بنام استاتر نگاه کنم. بیشتر موضوع رو نگاه میکنم ولی وقتی برام جالب بود و یا ناپسند بود اونوقت به نام استاتر نگاه میکنم. خیلی از کاربران رو هم که زیاد دوستشون دارم هر چی بزنند با شوق میخونم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...