shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به نام عشق چه بازیها بر سرمان نیامد گفتند عشق صدای زنده بودن یک نبض است گفتند عشق احساسی پاک است مثل یک کودک بیگناه یکی گفت اگر عشق نباشد حتی زنده نیستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما کس ندید به نام عشق چه ها که نکردند اما کس ندید به نام عشق چه دلها که نشکست ندیدند چه انسانها شکستند خورد شدند راست گفته شاعر قرن فاجعه است این قرن:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالم بده:ws44: چراااااااااااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چه غریبه این روزا آخه این تاپیک ادبیاتیه،چه ربطی به گفتگوی آزاد داره؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چراااااااااااااااااا؟ هیچی...یه بغضه یه سال و نیمه س...شعر جدید نیما دهقانی رو گوش کردی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منم اومدم اینجا حالم خراب شد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخه این تاپیک ادبیاتیه،چه ربطی به گفتگوی آزاد داره؟:w00: چرا میزنی؟ تو آزاد بهتر استقبال میشه قرار نیست شعر بگن دارن از عشق میگن:w00: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منم اومدم اینجا حالم خراب شد زنگ بزنم اورژانس؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ هیچی...یه بغضه یه سال و نیمه س...شعر جدید نیما دهقانی رو گوش کردی؟؟ نه گوش ندادم 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید من عاشق چشمت شدم نه عقل بود ونه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ زنگ بزنم اورژانس؟ تو تاپیکت خدمات پزشکی هم داری؟؟؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تو تاپیکت خدمات پزشکی هم داری؟؟؟؟؟:w58: وقتی حالت بد میشه مجبورم داشته باشم دیگه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نه گوش ندادم همه گوش بدید بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! سر تو هم گول ماليدن؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ همه گوش بدید بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فروغ جون گریه دار نباشه من قلبم ضعیفه ها 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!سر تو هم گول ماليدن؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ فروغ جون گریه دار نباشه من قلبم ضعیفه ها شعر طنز تلخه.....گاهی تلنگرات لازمن مهسا جون...حتی اگه به قیمت اشکای قشنگت تموم بشه..به عمر ما که نمیرسه حداقل بچه های گلت رو آگاه بار بیار 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وقتی حالت بد میشه مجبورم داشته باشم دیگه تاپیکت مشکل داشت من حالم بد شد :w00: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: :banel_smiley_52: چي شد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده