pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من از این به بعد یه صندلی بر میدارم میرم اونجا سر قبرا کاسبی میکنم و قرآن میخونم نه بابا نمی ارزه رو هم 100 تا قبر اونجا نیست فکر کنم :w00: برو سید اسحاق اونجا بیشتر کاسبی فقط خوندی بدون یارانه بخون سرت کلاه نره اخونده اومد یه نماز خونده 20 تومان گرفت و رفت اونم همش عربی می گفت :icon_pf (34): برو نماز میت بخون بیشتر از قران کاسبی :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ فکر کردم شوخی میکنی تسلیت میگم خدا رحمتش کنه خواهش می کنم الان هم اومدم اینجا فقط یه نمه روحیم تغیر کنه بتونم درس بخونم اصلا حسش نیست :icon_pf (34): مداح نمیخواین؟ مداح نه اما بزار فاکتور بدم ببین کدومش به درد می خوره نماز میت 20 تومان شست و شو میت بدون کفن + نماز 30 تومان با کفن + نماز 35 تومان امبولانس 10 تومان چیزای دیگه هم بود که به دردت نمی خوره مثل اماده سازی قبر 10 تومان انداختن سنگ قبر 10 تومان بی وجدان ها روی فاکتور پول نماز رو گرفتن :w00: باز اخونده جدا 20 تومان هم گرفت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خواهش می کنم الان هم اومدم اینجا فقط یه نمه روحیم تغیر کنه بتونم درس بخونم اصلا حسش نیست :icon_pf (34): مداح نه اما بزار فاکتور بدم ببین کدومش به درد می خوره نماز میت 20 تومان شست و شو میت بدون کفن + نماز 30 تومان با کفن + نماز 35 تومان امبولانس 10 تومان چیزای دیگه هم بود که به دردت نمی خوره مثل اماده سازی قبر 10 تومان انداختن سنگ قبر 10 تومان بی وجدان ها روی فاکتور پول نماز رو گرفتن :w00: باز اخونده جدا 20 تومان هم گرفت :icon_pf (34): :w127::w127: همون صندلی بر میدارم پامم مثل چلاغا میکنم میرم سید اسحاق به وحید هم میگم قبر بکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اییییییییییییییی اسپم نکنید اسپم نیست داریم برات شغل پیدا می کنیییم :w00: اصلا به من چه من برم درس بخونم تو همون مغازه داریت رو به چسب :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ همون صندلی بر میدارم پامم مثل چلاغا میکنم میرم سید اسحاق به وحید هم میگم قبر بکنه اما روی نماز فکر کن 3 تا الصلات میگی + یه مشت عربی 5 تا هم الله اکبر 20 تومان 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اینجا اسپم...اونجا اسپم..همه جا اسپم:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اینجا اسپم...اونجا اسپم..همه جا اسپم:banel_smiley_4: خواهر اشتباه نکن اینجا امید اونجا امید همه جا امید لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آروم و خونسرد خوش برخورد (اگه جایی هم قات بزنه شکلک میزاره) مرد زندگی ..... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خب نوبت منه که بگم و تحلیلت کنم:167: بیاد شوهری فدا کار و پدری مهربان اینقدرا هم که میگن خونسرد نیستی یکم زود جوش میاری زود هم آروم میشی اصلا تحمل قهر و نداری همش میگی بیا اینجا پیشم بشین معمولا با کسی لج نمی افتی خدا نکنه با یکی لج بیفتی فحشای خوشکلی بهش میدی عشق و علاقت اینه که جن ببینی:4chsmu1: حوصله شلوخی و زیاد نداری و برعکس اینجا کاملا آروم و کیجالتی هستی 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خب نوبت منه که بگم و تحلیلت کنم:167:بیاد شوهری فدا کار و پدری مهربان اینقدرا هم که میگن خونسرد نیستی یکم زود جوش میاری زود هم آروم میشی اصلا تحمل قهر و نداری همش میگی بیا اینجا پیشم بشین معمولا با کسی لج نمی افتی خدا نکنه با یکی لج بیفتی فحشای خوشکلی بهش میدی عشق و علاقت اینه که جن ببینی:4chsmu1: حوصله شلوخی و زیاد نداری و برعکس اینجا کاملا آروم و کیجالتی هستی اين تاييد ميشود:ws28: شقايقو هميشه شكل جن ميبينه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اين تاييد ميشود:ws28:شقايقو هميشه شكل جن ميبينه :banel_smiley_4: عزیزم من حوری ام براش:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آرام و مهربان سعی می کنه همیشه منطقی باشه و در گیر احساسات نشه شوخ طبعه ..................... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستانی که میخوان منو تحلیل کنن :w16: سهلام دوستان خوفید ... :icon_gol: خب وحید جون : منطقی مهربون شهتون :ws2: اهل زندگی یه بابای خوف خوف ... 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سهلام دوستان خوفید ... :icon_gol: خب وحید جون : منطقی مهربون شهتون :ws2: اهل زندگی یه بابای خوف خوف ... اغراق كردي داداش مهدي :banel_smiley_4:عزیزم من حوری ام براش:icon_redface: ايششششششش:w00: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اغراق كردي داداش مهدي ايششششششش:w00: من فک میکردم که خواهر مهدیه کی شد داداش مهدی ناقلا رفتی عمل کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من توی این تاپیک متوجه شدم زن ذلیل یعنی چه! مرسی از استارتر این تاپیک 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من توی این تاپیک متوجه شدم زن ذلیل یعنی چه! مرسی از استارتر این تاپیک ایییششششششششش:viannen_38: نمکدون تو تا وقتی فرق دوست داشتن و احتراو با زن ذلیلی تشخیص ندادی دختر مردم و بد بخت نکن:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ایییششششششششش:viannen_38: نمکدون تو تا وقتی فرق دوست داشتن و احتراو با زن ذلیلی تشخیص ندادی دختر مردم و بد بخت نکن:viannen_38: منظورت اینکه خودمو بدبخت نکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده