pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ راستی 3d فیلمsaW هم تو همی یزد موزیک هست........................ 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ راستش من زیاد شناخت ندارم ولی تو این چند وقته فعلا که ذهنیت خوبی نسبت بشون دارم ... 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ زیاد ازش نمی دونم ولی تحلیل های خوبی تو بخشهای سیاسی راه میندازه همینجور پسر خیلی مودبیه تا حالا بدی ازش ندیدم در کل 20 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یه نظر من وحید اصلا ادم زن ذلیلی نیست بهتره بگیم خانواده دوستهمن که خلی واسش احترام قایلم تازه کهنه شستن مگه عاره:w00:بچشه خو:w00:الانم که مای ببی هست 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یه نظر من وحید اصلا ادم زن ذلیلی نیست بهتره بگیم خانواده دوستهمن که خلی واسش احترام قایلم تازه کهنه شستن مگه عاره:w00:بچشه خو:w00:الانم که مای ببی هست وحید از خواهر زنشم میترسه 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه بخصوص اقاوحيد هرچي بگم از خوبياش كم گفتم،البته نظر شقايق جون مهمتره...اونكه هم ابريشو ديده هم افتابيشو:girl_yes2: خدا به خانمشو كوچولوهاش ببخشدش:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ وحید از خواهر زنشم میترسه اخرش شما منخرفش میکنید :w00:بیاد عین این مردای بی فرهنگ عربده بکشه روزی دو بار بزنه اونو قت شما میگید خوبه:w00: همینا جوونه مردمو اغفال میکنن دیگه تازه این مهسا ترس نداره اینقد مظلومه اما این شقی خیلی شیطونه همشم میگه گذاشت 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اخرش شما منخرفش میکنید :w00:بیاد عین این مردای بی فرهنگ عربده بکشه روزی دو بار بزنه اونو قت شما میگید خوبه:w00: همینا جوونه مردمو اغفال میکنن دیگه تازه این مهسا ترس نداره اینقد مظلومه اما این شقی خیلی شیطونه همشم میگه گذاشت این دفعه دیدمت میترسونمت تا ببینی مسی کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه بخصوص اقاوحيد هرچي بگم از خوبياش كم گفتم،البته نظر شقايق جون مهمتره...اونكه هم ابريشو ديده هم افتابيشو:girl_yes2: خدا به خانمشو كوچولوهاش ببخشدش:dancegirl2: وحید کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار مه الود اساجون مگه هواشناسیه؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ این دفعه دیدمت میترسونمت تا ببینی مسی کیه؟ الان وحید اومد انداختمون بیرون میبینیم کی باید بترسونتمون اما جدا حتما خیلی خوفه که شقی اینقد دوسش داره دیگه 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ وحید کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار مه الوداساجون مگه هواشناسیه؟ اينجوري بهتر ميشه توصيف كرد به هيچكيم برنميخوره 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ الان وحید اومد انداختمون بیرونمیبینیم کی باید بترسونتمون اما جدا حتما خیلی خوفه که شقی اینقد دوسش داره دیگه :w16: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اينجوري بهتر ميشه توصيف كرد به هيچكيم برنميخوره داریم تحلیلش میکنیم چرا بر بخوره؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ الان وحید اومد انداختمون بیرونمیبینیم کی باید بترسونتمون اما جدا حتما خیلی خوفه که شقی اینقد دوسش داره دیگه :icon_redface: آره مینا جون عاچقشم حالا بیاد ببینه پررو میشه البته بقول وحید قحطی شووره به زن دارا هم رحم نمیکنن اگه نپره خوبه 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ داریم تحلیلش میکنیم چرا بر بخوره؟ نميدونم ديگه..........اينجوري تحليل كردن بهتره متفاوته:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نميدونم ديگه..........اينجوري تحليل كردن بهتره متفاوته:persiana__hahaha: حالا یه ذره بگو من قول میدم به وحید برنخوره 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حالا یه ذره بگو من قول میدم به وحید برنخوره خب افتابياشو كه بقيه گفتن ابرياشم شقايق بگه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خب افتابياشو كه بقيه گفتن ابرياشم شقايق بگه من و شقایق که وحیدو میشناسیم میخوایم بدونیم از نظر بقیه چطوره 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من و شقایق که وحیدو میشناسیم میخوایم بدونیم از نظر بقیه چطوره همه اينجا امام زاده ايم.:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ همه اينجا امام زاده ايم.:girl_yes2: امامزاده وحید نداشتیم که اونم پیدا شد شقی چشمت روشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده