VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اره یه برادر مجرد دارم که دنبال زن میگرده اسمشم سیعده ایشالا سر سامون بگیره مجردشو میدونستمحالا علی رضا داداش کی بید 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یه چی یادم اومد بزار بگم این تو باشگاه هی میومد به زنای فوتبالیست میگفت نارگیل دارن با اون مهرشاد:w00: هی یه تیکه مینداخت ما در بشت سیستم عرق شرم میریختیم همشم فک میکردیم 19 یا 20 شالشه بعد دیدیم نه 30 سالشهونوسم دوستش بود اره ونوس وقتی فهمید متاهلم کپ کرد البته خیلیا کپ کردن 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ایشالا سر سامون بگیره مجردشو میدونستمحالا علی رضا داداش کی بید پسر مهساس اشتب گرفتی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اره ونوس وقتی فهمید متاهلم کپ کردالبته خیلیا کپ کردن من فک میکردم 19 سالتهاخه شیطون بودیاون تابیکت واسه من خیلی خاطرس پسر مهساس اشتب گرفتی اااا راست میگی 13 سالش بود 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به به هم شهری خیلی رو شهرش تعصب داره یه فروشنده موفق یه فرد روشن فکر ( به تمام معنا) یه خورده ز ز زیاد نه حدود 99% 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به به هم شهری خیلی رو شهرش تعصب داره یه فروشنده موفق یه فرد روشن فکر ( به تمام معنا) یه خورده ز ز زیاد نه حدود 99% یهو میگفتی صد در صد خلاص دیگه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وحييييييييييييييييييييد هم رشته اي شيطووووووووووووون منحررررررررررف خوشتيپ منحررررررررررف اهل زندگي منحررررررررررف خانواده دوست و شقّي دوست منحررررررررررف شطرنج باز نامبر وان منحررررررررررف علاقه مند به نارگيل و البته درخت نارگيل ! منحرررررررررف نميدونم چرا شايعه شده زن زليل هستش؟ من شنيدم روزي 3 وعده با كمربند شقّي رو سياهو كبود ميكنه ! 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وحید که عزیز دله خیلی با مرام و باحال تا حالا نشده باهاش صحبت کنم ناراحت شم از دستش یا خسته بشم البته شیطونه مقداری هم کتک می خواد که از شقایق می خوام زحمتشو بکشه شوخی هم سرش میشه (منظورم خط بالا بود گفتم که فحش نده ) 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یهو میگفتی صد در صد خلاص دیگه 100% خلاص 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وحييييييييييييييييييييد هم رشته اي شيطووووووووووووون منحررررررررررف خوشتيپ منحررررررررررف اهل زندگي منحررررررررررف خانواده دوست و شقّي دوست منحررررررررررف شطرنج باز نامبر وان منحررررررررررف علاقه مند به نارگيل و البته درخت نارگيل ! منحرررررررررف نميدونم چرا شايعه شده زن زليل هستش؟ من شنيدم روزي 3 وعده با كمربند شقّي رو سياهو كبود ميكنه ! ای تو بترکی من راحت بشم! میمردی آبرومون و نبری ! این نارگیل و شطرنج چیه نوشتی ؟ بزنم تو مخت؟ 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ انجمن نواندیشان > علوم انسانی و علوم پایه > تالار پزشکی تحلیل شخصیت شماره 24..vahid2007عزیز وحید دهنتو باز کن الان بیماری؟ 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ای تو بترکی من راحت بشم! میمردی آبرومون و نبری ! این نارگیل و شطرنج چیه نوشتی ؟ بزنم تو مخت؟ نارگیل ورژن جدیده؟ :imoksmiley: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نارگیل ورژن جدیده؟ :imoksmiley: هان من منحرف نیستم از اون دوتا بپرس! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اما خدایش روشن فکریت منو کشته حالا یه سوال تا حالا کهنه شستی :w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ببخشید نارگیل به شیشه نوشابه ربط هم داره راستی 9 دی روز بصیرت و این چیزا مبارک 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلاااااااااام به نظرم اقا وحید باید نمونه یه مرد زندگی باشهمهربون و خانواده دوست...به نظرم بیزنس من خوبی هم هست...در کل خوش اخلاق و شوخ طبع هستش و به همه احترم میذاره...ندیدم تا حالا با کسی بحث و جدلی داشته باشه... البته شناختهای مجازی نمیتونه کاملا صحیح و دقیق باشه اما خب براشون ارزو میکنم همیشه در کنار شقی جون و پسرهاشون زندگی خوبی داشته باشن و همیشه تو نت با هم ببینیمشون 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ هان من منحرف نیستم از اون دوتا بپرس! بگو بیان بگن 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به به هم شهری خیلی رو شهرش تعصب داره یه فروشنده موفق یه فرد روشن فکر ( به تمام معنا) یه خورده ز ز زیاد نه حدود 99% اما خدایش روشن فکریت منو کشته حالا یه سوال تا حالا کهنه شستی :w00: مگه اومدی اتاق شیشه ای که سوال میپرسی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ این اهنگ هم تقدیم ییی خودم گوش ندادم اما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مگه اومدی اتاق شیشه ای که سوال میپرسی __________________ نه اما تحلیل مرد هاییی که کهنه می شورن زمین تا اسمون با کسانی که نمی شورن فرق داره خواستم بزنم تو خال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده