Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ زمان شروع 10.07 پایان 10.10 :flowerysmile: دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از vahid2007 عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 28 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستانی که میخوان منو تحلیل کنن :w16: 21 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تو عقاید تندرو نیست و منطقی هست. زندگی خوبی داره و ازش راضی هست. بیشتر خبرهای جالب را برای تاپیک زدن انتخاب میکنه تا اینکه بخواد یک تاپیک با نظر خودش بزنه. ادم باهوشی هم هست به نظر من. سعی میکنه زندگیش روند اروم داشته باشه و زندگی پر استرس دوری میکنه 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام. وحید: منطقی مهربون شیطون اهل زندگی یه بابای خوووووووووووب یه همسر مهربون زنده باشی 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ می بینم که نوبت به آقا وحید رسیده. به نظرم یه آدم آروم و منطقی هستش. مهربونه شوخ طبعه. تو اسپم که تخصص داره. ولی مطالب جالبی هم میذاره. . 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام. وحید: منطقی مهربون شیطون اهل زندگی یه بابای خوووووووووووب یه همسر مهربون زنده باشی ممنون مهنازی بدی هاههم بگید من خودمو اصالح کنم :w16: 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ می بینم که نوبت به آقا وحید رسیده. به نظرم یه آدم آروم و منطقی هستش. مهربونه شوخ طبعه. تو اسپم که تخصص داره. ولی مطالب جالبی هم میذاره. . بخدا دست خودم نیست اسپم خودش میاد سراغم:icon_redface: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون مهنازی بدی هاههم بگید من خودمو اصالح کنم :w16: بیا خونه من بهت بگم 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام خوش اخلاق منطقی با مرام یه خورده زن ذلیل... خانومش هم ابجی خودمه 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلامخوش اخلاق منطقی با مرام یه خورده زن ذلیل... خانومش هم ابجی خودمه زن ذلیل نه متفاهم:w16: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مهربون و اروم و اسپمررررررررر:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وحید آقا به نظر من و تا اونجایی که من تونستم شناخت پیدا کنم، یه مرد مهربون ،خوش برخورد و در عین حال به موقعش جدی و محکم،منطقی و آگاه خیلی همسر و کوچولوهای نازشونو دوست دارن وخدا رو شکر از زندگیشون راضین،اصلا مگه میشه با وجود شقایق جون از زندگیشون راضی نباشن:girl_yes2: و اینکه تمام تلاششونم واسه زندگیشون میکنن 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ زن ذلیل نه متفاهم:w16: بله 60 درصد... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون مهنازی بدی هاههم بگید من خودمو اصالح کنم :w16: راستش من بدی ندیدم ازت 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون وحید عزیز بابت دعوتتون والا شناخت زیادی که ندارم ولی میدونم دو تا بشّه گل گلاب داره:icon_gol: انشالا خدا براشون حفظشون کنه پس در نتیجه پدری مهربونه و بشدت قابل احترام هست برای من در آخر هم برای وحید عزیز ، همسر خوبشون شقایق جون و دو تا گلشون آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم. 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خونگرم و مهربون و غيرتيييييييييييييييي خوشبخت باشين هميشه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون از دعوتت همونطور که بقیه هم گفتن مهربون و خوش اخلاق...به نظر صبور و منطقی و مسئولیت پذیر هم میاد... البته اینا رو باید شقایق بیاد تایید یا تاکذیب کنه یکی از کاربرهای فعال تالار عکس هم هستن 2 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سه تا جیجملا رو دوس داره همیشه جواباش اماده ن کوشولو بوده بیش فعال بوده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده