رفتن به مطلب

***** مغزی

ارسال های توصیه شده

کسانی که حرفای آنها حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم است

کسانی که احساسات آنها تنها در کشش به جنس مخالف خلاصه میشود

احساساتی که دردناک ترین دردشان خدافظی از دوست دختر( یا پسر) بوده است

دوستی که به آخرین چیزی که ارزش میداد اندیشه بود

اندیشه ای که تمام مدت در انحصار دیگران بود و هیچ وقت ناب نبود

(تحت تاثیر نیچه باشی یا بقال سرکوچه فرقی ندارد)

دیگرانی که هیچ وقت درگیر گیر و دار دیگران نبودند

گیر و داری که هیچ وقت به چیزی جز منافع خود گیر نداد

منافعی که شاید منجر به نابودی انسانیت شود

انسانی که به تنها چیزی که نمی اندیشد انسانیت است

و تو٬ تو یک ****** مغزی هستی چون هرکسی به راحتی در اندیشه ات فرو کرده است٬ از آنچه خواسته و ناخواسته بدان تن دادی...

از تجاوزی که در دوران کودکی پدر مادر خواهر برادر بزرگ جامعه به اندیشه ات کرده اند بی خبری و از دادن لذت میبری٬ از دادن بینایی٬ لامسه٬ ادراک٬ شنوایی٬ و ازهمه مهم تر از دادن اندیشه ات لذت میبری...

تنها برداشتت از نوشته ام تنفر است ولی تو به دادن عادت کردی و تنفرت را به حرفی که حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم است میدهی.

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 13
لینک به دیدگاه

وقتی دنیا را از بین دو پا نگاه کنید،این میشه عاقبتش.......

سرتون را همیشه بالا بگیرید........

• Like 10
لینک به دیدگاه

البته میشد خیلی بهتر و دلپذیز تر بیانش کرد ولی به هر حال اگر از کلماتی مانند "فرو کردن" و اینگونه گفته ها چشم پوشی کنیم میشه گفت حرفتون کاملا درست هست... البته بنده بهش نمیگم "فاحشه ی مغزی" یا شاید بهتر بود میگفتید "فحشای منطقی"... بنده بهش میگم mental originality یا originality of thought یا همون "تفکر مستقل"...

متاسفانه خیلی ها این توان رو ندارند... دلیلی هم نداره که خیلی ها بتونند به این حد برسند... در این جامعه ی "فرهنگ" گستر و "دین" زده ای که ما توش زندگی میکنیم دیگه نیازی به تفکر مستقل نیست... این تفکر حتی در مواردی میتونه خطرناک و مشکل ساز هم باشه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
کسانی که حرفای آنها حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم است

کسانی که احساسات آنها تنها در کشش به جنس مخالف خلاصه میشود

احساساتی که دردناک ترین دردشان خدافظی از دوست دختر( یا پسر) بوده است

دوستی که به آخرین چیزی که ارزش میداد اندیشه بود

اندیشه ای که تمام مدت در انحصار دیگران بود و هیچ وقت ناب نبود

(تحت تاثیر نیچه باشی یا بقال سرکوچه فرقی ندارد)

دیگرانی که هیچ وقت درگیر گیر و دار دیگران نبودند

گیر و داری که هیچ وقت به چیزی جز منافع خود گیر نداد

منافعی که شاید منجر به نابودی انسانیت شود

انسانی که به تنها چیزی که نمی اندیشد انسانیت است

و تو٬ تو یک فاحشه ی مغزی هستی چون هرکسی به راحتی در اندیشه ات فرو کرده است٬ از آنچه خواسته و ناخواسته بدان تن دادی...

از تجاوزی که در دوران کودکی پدر مادر خواهر برادر بزرگ جامعه به اندیشه ات کرده اند بی خبری و از دادن لذت میبری٬ از دادن بینایی٬ لامسه٬ ادراک٬ شنوایی٬ و ازهمه مهم تر از دادن اندیشه ات لذت میبری...

تنها برداشتت از نوشته ام تنفر است ولی تو به دادن عادت کردی و تنفرت را حرفی که حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم است میدهی.

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

یعنی میگی من ولایتمدار هم آره:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی دنیا را از بین دو پا نگاه کنید،این میشه عاقبتش.......

سرتون را همیش بالا بگیرید........

بله ...

ولی بعضی مواقع تغییر دادن زاویه ی دید هم نیاز...

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته میشد خیلی بهتر و دلپذیز تر بیانش کرد ولی به هر حال اگر از کلماتی مانند "فرو کردن" و اینگونه گفته ها چشم پوشی کنیم میشه گفت حرفتون کاملا درست هست... البته بنده بهش نمیگم "فاحشه ی مغزی" یا شاید بهتر بود میگفتید "فحشای منطقی"... بنده بهش میگم mental originality یا originality of thought یا همون "تفکر مستقل"...

متاسفانه خیلی ها این توان رو ندارند... دلیلی هم نداره که خیلی ها بتونند به این حد برسند... در این جامعه ی "فرهنگ" گستر و "دین" زده ای که ما توش زندگی میکنیم دیگه نیازی به تفکر مستقل نیست... این تفکر حتی در مواردی میتونه خطرناک و مشکل ساز هم باشه...

نمیدونم باید نظرات شما رو ار دید فاشیتی نگا کنم یا نه؟!

شما هم به وجود ابر مرد نیچه اعتقد دارید یقین ( از اوتار آدلف این حدس را میزنم)...

ابر مرد برای این ابر مرد است که نگذاشته کسی در اندیشه اش چیزی را فرو کند و هرچه دارد اندیشه ناب وبدون تاثیر از دیگران است٬ چون انسان اولیه ولی فوق العاده پیشرفته!

دوست خوب در دنیایی که انواع و اقسام فرو رفتگی و دادن داریم نباید از ادبیات من ایراد بگیرید ولی زنده باد مخالف من...

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 6
لینک به دیدگاه

با عرض پوزش : از رفتار وافن عزیز تعجب میکنم که اینهمه تاپیک میزنیم تو هیچکدومش شرکت نمیکنه ولی تو اکثر تاپیکهای این استاتر شرکت میکنه. خیلی متعجبم میکنه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w16::w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیدونم باید نظرات شما رو ار دید فاشیتی نگا کنم یا نه؟!

شما هم به وجود ابر مرد نیچه اعتقد دارید یقین ( از اوتار آدلف این حدس را میزنم)...

ابر مرد برای این ابر مرد است که نگذاشته کسی در اندیشه اش چیزی را فرو کند و هرچه دارد اندیشه ناب وبدون تاثیر از دیگران است٬ چون انسان اولیه ولی فوق العاده پیشرفته!

دوست خوب در دنیایی که انواع و اقسام فرو رفتگی و دادن داریم نباید از ادبیات من ایراد بگیرید ولی زنده باد مخالف من...

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

بنده متوجه نشدم به چه دلیلی ممکنه فردی بخواد به این عرایض بنده به دید فاشیستی نگاه کنه...

بله من از تفکرات نیتچه لذت میبرم...

فکر میکنم شما منظور بنده رو درست متوجه نشدید... من با حرف های شما موافقم نه مخالف...

بنده از ادبیات شما ایراد نگرفتم ولی عرضم این بود که میشه بهتر بیان کرد مسئله رو... همین...

با عرض پوزش : از رفتار وافن عزیز تعجب میکنم که اینهمه تاپیک میزنیم تو هیچکدومش شرکت نمیکنه ولی تو اکثر تاپیکهای این استاتر شرکت میکنه. خیلی متعجبم میکنه.

غایب عزیز دل برادر... من تا حالا چند بار خواستم توی تاپیک های شما مطلب بزارم ولی باور کنید موضوعاتی که شما انتخاب میکنید تا حدی پیچیده هست که مثل این تاپیک ها نمیشه با یک پست چند خطی مثلا توشون شرکت کرد... بعد از اون هم من گاها منظور دقیق شما رو متوجه نمیشم چون معمولا نحوه ی نگاه شما و نحوه ی بیان شما با من متفاوت هست...

من همیشه از تاپیک های شما لذت میبرم... امروز فقط به شکل کاملا اتفاقی بود که همزمان با تاپیک های این دوست عزیز اومدم اینجا و شرکت کردم... همین...

:w16::w16::w16:

:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بنده متوجه نشدم به چه دلیلی ممکنه فردی بخواد به این عرایض بنده به دید فاشیستی نگاه کنه...

بله من از تفکرات نیتچه لذت میبرم...

فکر میکنم شما منظور بنده رو درست متوجه نشدید... من با حرف های شما موافقم نه مخالف...

بنده از ادبیات شما ایراد نگرفتم ولی عرضم این بود که میشه بهتر بیان کرد مسئله رو... همین...

غایب عزیز دل برادر... من تا حالا چند بار خواستم توی تاپیک های شما مطلب بزارم ولی باور کنید موضوعاتی که شما انتخاب میکنید تا حدی پیچیده هست که مثل این تاپیک ها نمیشه با یک پست چند خطی مثلا توشون شرکت کرد... بعد از اون هم من گاها منظور دقیق شما رو متوجه نمیشم چون معمولا نحوه ی نگاه شما و نحوه ی بیان شما با من متفاوت هست...

من همیشه از تاپیک های شما لذت میبرم... امروز فقط به شکل کاملا اتفاقی بود که همزمان با تاپیک های این دوست عزیز اومدم اینجا و شرکت کردم... همین...

:icon_redface:

images?q=tbn:ANd9GcSBe2beA_EEbzlGCOfIZtblR0GSHd49w9rnTwPwLkgGcYgPX_oOTEV_kLre

این عکس بچگی های منه. اینو بخاطر مهربونی هات به شما هدیه میدم. آنقدر خوب و عالی جواب میدی و انسان رو شرمنده میکنی که زبان از گفتن عاجز میشه. بنابر این بهتر دیدم که عکس بچگی هامو تقدیم کن. شما همیشه به من و همه لطف داری. ممنونم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
images?q=tbn:ANd9GcSBe2beA_EEbzlGCOfIZtblR0GSHd49w9rnTwPwLkgGcYgPX_oOTEV_kLre

این عکس بچگی های منه. اینو بخاطر مهربونی هات به شما هدیه میدم. آنقدر خوب و عالی جواب میدی و انسان رو شرمنده میکنی که زبان از گفتن عاجز میشه. بنابر این بهتر دیدم که عکس بچگی هامو تقدیم کن. شما همیشه به من و همه لطف داری. ممنونم.

غایب جان خیلی بانمک و تپل بودی ها... :ws3:

خیلی ممنونم عزیز دل... بهم لطف داری واقعا... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این فاروم خیلی به زندگی شبیه است٬ تا لحظه ای غافل میشوی مهر اسپم بر پیشانیت میخورد!

(خواهشمندم از اسپم بپرهیزید ولی هرطور که مایلید رفتار کنید!)

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 1
لینک به دیدگاه

گروه قبل فحاش مغزی ( جمع **** مغزی!)کسانی بودند که دیگران به جبر روزگار در اندیشه ی آنها فرو کرده بودند و آنها طبق صفت انسانی که به همه چیز عادت میکند٬ تجاوز به ذهنشان را چیزی روزمره میدانند!

و تمام ما دوره ای از زندگی (اکثرا کودکی و نوجوانی) را جز فحاش مغزی بودیم!

اما گروه دیگری هستند که خود آگاه از دادن لذت میبرند:

کسانی که در جامعه به حزب باد معروف هستند٬ بدون ابا ذهن و فکر خود را به فرد دیگری میسپارند و چون سگی که در مقابل صاحبش دم تکان میدهد تا نگاه رضایت بخش اورا ببیند اندیشه ی خود را میفروشد....

کسانی که آرامش را به حقیقت ترجیح میدهند

کسانی که تنها خواسته هاش جلب رضایت دیگران است٬ به هر قیمتی

کسانی که خود را دلقک جمع میسازند بلکه نیم نگاهی هم به آنها شود

هنرمندی که هنرش دست مال و دست مالی کردن است

و تمام انسان هایی که به شرایط اطراف خود بی توجه هستند و میگویند به ما چه!

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخرین پست فا** ی مغزی:

(جامع و کامل اندر احوالات تمام جوانان و هم سن های عزیزم)

فضای سیاسی ایران بوی دکه های کتابفروشی های کتب دست دوم می دهد با فروشنده های دلقکی به رنگ سبز و سفید و گاهی سرخ

این عالی جنابان شکم گنده حرفه ای جز ساختن قهرمان چیز دیگری بلد نیستند

دوستان بی نوای من ! شما دشمنان خود را گل چین و دوستان خود را دست چین می کنید و دلیل ورود شما به فضای سیاسی فقط روحیه مخالفت جویی شماست و بس . و انتهای آرزوهایتان یک سوپر وسترن بودن است (یک آدم کش برای خود نیز قهرمان است ) و حماقت های احمقانه خود رو شجاعت می نامید و شعار ((یا مرگ یا آزادی )) سر می دهید و چه شعار زیبایی برای قاتل و مقتول . پز سیاسیتان استفراغ حرف های رفقای گل چین شده تان است.

وقتی شما ها رو می بینم یاد تماشاچی های فیلم های تراژدی می افتم که دلشون می خواد دهن آدم بده رو خورد کنن و آرزو دارن قهرمان قصه مظلوم این تراژدی باشد.

نزدیک بین های کوچولو ! امروز روباه های پیر به کار نمی آید ، گرگ های جوان به درد می خورند و تا یادم نرفته به محضر انورتان برسانم که شما جز مانکن های توی ویترین بیش نیستین

عروسک های کوکی روزگار ما ! شما در حال اجرای نمایش (( وطن در خطر است )) هستین . نمایشی که توی کافه ای دارد اجرا می شود که وقتی وارد این کافه می شوی بوی ادرار و عرق سگی آدم رو خفه می کنه البته دود سیگار هم چاشنی کار آن هاست

من سنگ برابر تو هستم !این هم افکار زنانی که فضایی برای ابراز وجود می خواهند . فقط فضا . بدون اینکه بدانند سنگ چه ویژگی دارد به جرات می گویم لیاقت انسان همان چیزی است که دارد. خوب از کوچیکی یاد گرفتیم با زن ها بد حرف نزنیم چون به غبغب سه طبقه شون بر می خوره به همین دلیل ارزشی نمی بینم که با این خودکار قرمز اندیشه های آن ها را اصلاح کنم

حالا می فهمم که سیاست چه قدر نفرت انگیزه ! چون این بچه روسپی گرها چشم دیدن هیچ فکری غیر از افکار خودشون رو ندارن و نفرت انگیز ترین نگاه رو بهش می کنن ، تو به اون ، اون به تو ، شما هر دو به آنها و آنها به همه ما . اندیشه شما حاصل نامشروع احساسات زیاد و کمی آگاهیه ، و این زنا زاده قراره فردای ایران رو بسازه ؟ می بینین من هم ندای (( ایران در خطر است )) سر می دهم. من هم یه فا** ی مغزیم.

فالانژهای دائمی ! خیلی دوست دارم جای شما باشم تا این بازی های بچه گانه ارضام کنه همایش بهم بزنیم تا عقده های شخصی مون و سر یکی خالی کنیم مثل دعواهای بچه گانه که کتک هایی که پدرمون بهمون زده سر یه بیچاره خالی کنیم . نمایش گاه عکسی برگزار کنیم تا آرزو هامون رو قاب قشنگ بگیریم و به در و دیوار دانشگاه بچسبونیم و آمالمون رو جار بزنیم . باز هم حکایت قدیمی ویترین سیاسی !

بچه سیاست مدار ها ! شما مطمئناً سیاستمدارهای فردا خواهید شد چون از حالا برای فردا تربیتتان می کنن مثل همان گرگ هایی که گفتم . چون از حالا دارین تمرین کاغذ بازی می کنین ( روشنفکر ها بهش می گنن : ب-ر-و-ک-ر-ا-س-ی) زیاد کتاب نخونین چون فردا احتیاج ندارین همین زیرکی احمقانه رو یاد بگیرین کافیه ( ما بهش می گیم : د-و-ر_ ز-د-ن)

شما گمان می کنین دو جور نوع بشر وجود دارد : خوب ها و بد ها ، مثل آنچه در قصه های بچه ها تعریف می کنن ! ولی شما بچه اید همه سرمایه دار ها و چپ ها ، همگی از یک قماشن ، خمیرمایه تان یکی است : کمی خیال پردازی ، عدم گذشت فراوان و خشونت تا دلتان بخواهد

با در نظر گرفتن همه این ها ، به علت ساده دلی تان جالب توجه ترین تا به دلیل کج خلقی تان ...

نفرت حداکثر برداشت شما از این نوشته ها است.

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
گروه قبل فحاش مغزی ( جمع **** مغزی!)کسانی بودند که دیگران به جبر روزگار در اندیشه ی آنها فرو کرده بودند و آنها طبق صفت انسانی که به همه چیز عادت میکند٬ تجاوز به ذهنشان را چیزی روزمره میدانند!

و تمام ما دوره ای از زندگی (اکثرا کودکی و نوجوانی) را جز فحاش مغزی بودیم!

اما گروه دیگری هستند که خود آگاه از دادن لذت میبرند:

کسانی که در جامعه به حزب باد معروف هستند٬ بدون ابا ذهن و فکر خود را به فرد دیگری میسپارند و چون سگی که در مقابل صاحبش دم تکان میدهد تا نگاه رضایت بخش اورا ببیند اندیشه ی خود را میفروشد....

کسانی که آرامش را به حقیقت ترجیح میدهند

کسانی که تنها خواسته هاش جلب رضایت دیگران است٬ به هر قیمتی

کسانی که خود را دلقک جمع میسازند بلکه نیم نگاهی هم به آنها شود

هنرمندی که هنرش دست مال و دست مالی کردن است

و تمام انسان هایی که به شرایط اطراف خود بی توجه هستند و میگویند به ما چه!

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

+ جوونی ، معتقدم توی جوونی هنوز عقیده و باور کامل شکل نگرفته ، آماده ی تغییر هست ، در هر جهت ! و سهم زیادی توی این تجاوز ایفا می کنه ، حتی ..

اما در مورد لذت، لذت حذب باد ، نظری ندارم چون همه رو با یه دید نمیشه نگاه کرد ، نمیشه به نتیجه رسید و

اما متاسفانه از به باد دادن پاکی دیگران لذت می بره و این به اندازه کافی جای شرمساری داره ،

لینک به دیدگاه
رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم

قسمتی از مغز تاپیک ، و من و ما و رابطه :hanghead:

و شرف داشته یا نداشته ام برای قبول داشتن با نداشتن همان شرف .

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...