شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه اصلا من اصلا به مادیات فکر نمی کنم البته دختر نیستم همین وجه مشترکتونه. :banel_smiley_4: ظاهرا تو رو باید ففه کنم فایده نداره نمیشه ساکت نشست:167: 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ اگه تو انسانیتت بیشتر از اون باشه تو ارجحیت داری 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اگه تو انسانیتت بیشتر از اون باشه تو ارجحیت داری افرین شقایق جونم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . آخه دختر خوب آزارا خوشبختی میاره دوست داری شوهرت آزارا داشته باشه ولی با چند تا خانوم دیگه رابطه داشته باشه و یا بد دهن و پر خاشگر باشه یا هیچ ماشینی نداشته باشه وواقعا از ته دل عاشقت باشه و وفادار باشه بهت؟ خداییش کدوم و میپسندی؟ 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خوب من که دارم میلرزم تو این گیرو دار انسانیت؟!به قول ادیب فراغت با فاقه نپیوندد و جمعیت در تنگدستی صورت نبندد.گذشته از شوخی قبول کنیم گمان کی برد دختر مردم که در سرگرانی است قدر بلند 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . اخه میاد منو بگیره؟البته من پسرم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخه دختر خوب آزارا خوشبختی میارهدوست داری شوهرت آزارا داشته باشه ولی با چند تا خانوم دیگه رابطه داشته باشه و یا بد دهن و پر خاشگر باشه یا هیچ ماشینی نداشته باشه وواقعا از ته دل عاشقت باشه و وفادار باشه بهت؟ خداییش کدوم و میپسندی؟ نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسه ولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اخه میاد منو بگیره؟البته من پسرم نمیتونه بگیره ، تلاش نکن 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسهولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسهولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: خیلی وقتا باید صبر کرد تا همه چیزو بخوای بدست بیاری ولی اگر ملاک اولت انسانیت طرف باشه موفق تری تا پول ایشالله خیلی زود شووری پیدا میکنی که همش و داشته باشه:pichak: 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نمیتونه بگیره ، تلاش نکن اشاره به جایی بود:w00: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خیلی وقتا باید صبر کرد تا همه چیزو بخوای بدست بیاری ولی اگر ملاک اولت انسانیت طرف باشه موفق تری تا پولایشالله خیلی زود شووری پیدا میکنی که همش و داشته باشه:pichak: حرفت کاملا درسته.شوخی بود . من موتور و ازارا خیلی میدوستم( ارتباطشون برای خودمم سواله، نپرسین ) برای همین اسم این دوتا رو زیاد میارم. :icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله :w00: خوب پسرا فقط پولشون بدرد می خوره 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خوب پسرا فقط پولشون بدرد می خوره آره با پولمون دخترا رو میخریم. :w00: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آره با پولمون دخترا رو میخریم. :w00: پست های منو دنبال می کنی آره دیگه با ازدواج دخترا خودشون می فروشن اونم به پول نه به پسرا چون پسرا که بدون پول ارزشی ندارن لینک به دیدگاه
انتظار 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ والا ما كه ايراني هستيم يكيش هم نتونستيم بگيريم .نديديم چنتا چنتا مگر نزد آخوندها 4 لینک به دیدگاه
انتظار 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ پست های منو دنبال می کنیآره دیگه با ازدواج دخترا خودشون می فروشن اونم به پول نه به پسرا چون پسرا که بدون پول ارزشی ندارن ببينم مامانت هم در مورد بابات اينطوري فكر ميكنه؟ خيلي بد حرف زدي:w00: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ پست های منو دنبال می کنی مثل تو بیکار نیستم... ولی نمیدونم چرا از اظهار نظرهای گهربارت تو هر پستی بی بهره نمیمونم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده