Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به این میگن خود اندرز دهی افرین :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چه زندگی شیرینی!!!! به این میگن مسلمون واقعی!:banel_smiley_4: :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ از اسلام فقط همينو ياد ميگيرن:icon_razz: به خاطر اینکه اسلام به غیر این دیگه چیزی نداره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به خاطر اینکه اسلام به غیر این دیگه چیزی نداره تو نظر دینی هم میدی؟:jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ این که اروپا و عربستان بود ! فقط به ظاهرشون(چادراشون)توجه نكن....منظور يه چيز ديگه بود:girl_yes2: چقدر مرد ذلیل پیدا میشه:viannen_38::femenist: مرد ذليلي و زن ذليلي خوب نيست.ارامش بين اين دو مهمه.:girl_yes2: چه زندگی شیرینی!!!!به این میگن مسلمون واقعی!:banel_smiley_4: :icon_razz: اگه اينا مسلمونن منم كافرم:persiana__hahaha: به خاطر اینکه اسلام به غیر این دیگه چیزی نداره ما ادميم و هرچي به نفعمونه توجه ميكنيم.:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تو نظر دینی هم میدی؟:jawdrop: بعضی وقتا اونم وقتی با سیاست قاطی میشه 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ما ادميم و هرچي به نفعمونه توجه ميكنيم.:girl_yes2: کی میگه به نفعه مرداس که برن 4 تا زن بگیرن یکیشونم مایه بدبختیه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یکمی توهمی بودش ... تا قبل از طرح یارانه ها همه تو مخارج زندگیشون مونده بودن بعد اجراش کمتر کسی پیدا میشه که مرد باشه بره همون اولیشو بگیره 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ کی میگه به نفعه مرداس که برن 4 تا زن بگیرنیکیشونم مایه بدبختیه:icon_pf (34): بله....الان هرکی میبینی میگه سنت پیغمبر....:w00: یکمی توهمی بودش ... تا قبل از طرح یارانه ها همه تو مخارج زندگیشون مونده بودن بعد اجراش کمتر کسی پیدا میشه که مرد باشه بره همون اولیشو بگیره همه که مثل دانشجو جماعت نیستن که یکیشم با صدتا غصه میگیرن....اون پیرای پولدارو میگم:w00: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بله....الان هرکی میبینی میگه سنت پیغمبر....:w00: همه که مثل دانشجو جماعت نیستن که یکیشم با صدتا غصه میگیرن....اون پیرای پولدارو میگم:w00: آخه شما دخترا پولدارا رو دوس دارین کاری ندارین پیرمرده ، زشته ، فکرش معیوبه و .................... تنها ملاکتون پوله 2 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ایششششش مملکت اسلامیه دیگه کاریش نمیشه کرد دمت گرم شقایق. واقعا که گل گفتی. به امید روزی که همه چیز درست بشه.:pichak: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخه شما دخترا پولدارا رو دوس دارینکاری ندارین پیرمرده ، زشته ، فکرش معیوبه و .................... تنها ملاکتون پوله اون واسه دختریه که وقتیم ازدواج میکنه با یه پیرمرد میتونه با 100 جوون رابطه داشته باشه.... 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اون واسه دختریه که وقتیم ازدواج میکنه با یه پیرمرد میتونه با 100 جوون رابطه داشته باشه.... ماشالا آخه شما دخترا اشتهاتونم زیاده 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ماشالا آخه شما دخترا اشتهاتونم زیاده به شرطیکه شوهرش پیرمرد نباشه اونم بی اشتها میشه....اونم مجبور نیست دنبال عقده هاش بره 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به شرطیکه شوهرش پیرمرد نباشه اونم بی اشتها میشه....اونم مجبور نیست دنبال عقده هاش بره تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله :w00: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله :w00: چقدر بدبین:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخه شما دخترا پولدارا رو دوس دارینکاری ندارین پیرمرده ، زشته ، فکرش معیوبه و .................... تنها ملاکتون پوله :167::167: دمت گرم شقایق. واقعا که گل گفتی. به امید روزی که همه چیز درست بشه.:pichak: :icon_redface: تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله :w00: تو چرا حرف الکی میزنی همه که مثل هم نیستن:167: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من با دیدن عکسا سوالی برام پیش امد : یعنی مردای ایرانی این همه پول دارن که 4 تا ساپورت مالی کنن ؟؟ جواب خودم : زیر بار مسئولیت سکته قلبی میکنن بعد انا لله و انا اله راجعون میشن 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله نه اصلا من اصلا به مادیات فکر نمی کنم البته دختر نیستم تو چرا حرف الکی میزنی همه که مثل هم نیستن همین وجه مشترکتونه. 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من با دیدن عکسا سوالی برام پیش امد :یعنی مردای ایرانی این همه پول دارن که 4 تا ساپورت مالی کنن ؟؟ جواب خودم : زیر بار مسئولیت سکته قلبی میکنن بعد انا لله و انا اله راجعون میشن عزیزم بستگی داره به ساپورتت!!!!دیروز یکی از اشناهای ما میگه الان شمالم با هردو زنم!!!!دو روزه اینجام هرکدوم تا حالا یه تومنی خرج کردن....هستن ادمایی که بتونن خرج 40 تاشم بدن نه اصلا من اصلا به مادیات فکر نمی کنم البته دختر نیستم همین وجه مشترکتونه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده