شقایق31 40377 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 نه اصلا من اصلا به مادیات فکر نمی کنم البته دختر نیستم همین وجه مشترکتونه. :banel_smiley_4: ظاهرا تو رو باید ففه کنم فایده نداره نمیشه ساکت نشست:167: 1
terajedi21 2134 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ اگه تو انسانیتت بیشتر از اون باشه تو ارجحیت داری 2
masoume 5751 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 پول هم مسئله مهمیه یعنی پولدار ارجحیت داره(خودم رو میزارم جای انسان واقع بین)منی که تو این زمستون با یه کاپشن دروو داغون بینی قرمز روزگار میگذرانم کی میاد به من رو کنه اونی که باباش براش مزدا 3 میخره از من برتر نیست!ای واقع نگر؟ ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . 4
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اگه تو انسانیتت بیشتر از اون باشه تو ارجحیت داری افرین شقایق جونم:icon_gol: 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . آخه دختر خوب آزارا خوشبختی میاره دوست داری شوهرت آزارا داشته باشه ولی با چند تا خانوم دیگه رابطه داشته باشه و یا بد دهن و پر خاشگر باشه یا هیچ ماشینی نداشته باشه وواقعا از ته دل عاشقت باشه و وفادار باشه بهت؟ خداییش کدوم و میپسندی؟ 2
terajedi21 2134 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 خوب من که دارم میلرزم تو این گیرو دار انسانیت؟!به قول ادیب فراغت با فاقه نپیوندد و جمعیت در تنگدستی صورت نبندد.گذشته از شوخی قبول کنیم گمان کی برد دختر مردم که در سرگرانی است قدر بلند 2
terajedi21 2134 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 ازارا داشته باشه خیلی برتر تر میشه . اخه میاد منو بگیره؟البته من پسرم 2
masoume 5751 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 آخه دختر خوب آزارا خوشبختی میارهدوست داری شوهرت آزارا داشته باشه ولی با چند تا خانوم دیگه رابطه داشته باشه و یا بد دهن و پر خاشگر باشه یا هیچ ماشینی نداشته باشه وواقعا از ته دل عاشقت باشه و وفادار باشه بهت؟ خداییش کدوم و میپسندی؟ نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسه ولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: 2
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسهولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: :persiana__hahaha: 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 نه نمیاره ، من تنهایی تاج سرش باشم بسهولی کنار وفاداری و عاشق بودن ازارا باشه خوبه دیگه . :ws2: خیلی وقتا باید صبر کرد تا همه چیزو بخوای بدست بیاری ولی اگر ملاک اولت انسانیت طرف باشه موفق تری تا پول ایشالله خیلی زود شووری پیدا میکنی که همش و داشته باشه:pichak: 4
masoume 5751 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 خیلی وقتا باید صبر کرد تا همه چیزو بخوای بدست بیاری ولی اگر ملاک اولت انسانیت طرف باشه موفق تری تا پولایشالله خیلی زود شووری پیدا میکنی که همش و داشته باشه:pichak: حرفت کاملا درسته.شوخی بود . من موتور و ازارا خیلی میدوستم( ارتباطشون برای خودمم سواله، نپرسین ) برای همین اسم این دوتا رو زیاد میارم. :icon_redface: 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 تنها شرط دخترا واسه ازدواج پوله :w00: خوب پسرا فقط پولشون بدرد می خوره 1
Neutron 60966 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خوب پسرا فقط پولشون بدرد می خوره آره با پولمون دخترا رو میخریم. :w00: 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 آره با پولمون دخترا رو میخریم. :w00: پست های منو دنبال می کنی آره دیگه با ازدواج دخترا خودشون می فروشن اونم به پول نه به پسرا چون پسرا که بدون پول ارزشی ندارن
انتظار 49 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 والا ما كه ايراني هستيم يكيش هم نتونستيم بگيريم .نديديم چنتا چنتا مگر نزد آخوندها 4
انتظار 49 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 پست های منو دنبال می کنیآره دیگه با ازدواج دخترا خودشون می فروشن اونم به پول نه به پسرا چون پسرا که بدون پول ارزشی ندارن ببينم مامانت هم در مورد بابات اينطوري فكر ميكنه؟ خيلي بد حرف زدي:w00: 5
Neutron 60966 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 پست های منو دنبال می کنی مثل تو بیکار نیستم... ولی نمیدونم چرا از اظهار نظرهای گهربارت تو هر پستی بی بهره نمیمونم. 2
ارسال های توصیه شده