wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تا حالا زیاد پیش اومده که گفته باشی دوست دارم .... به هر کسی مادر. پدر. خواهر .دوست و.... اما اگر یکی از همینا وقتی بشون گفتی دوست دارم پرسید که چقدر دوستش داری چه جوابی میدی؟ البته اینم بگم که جواب عامی نباشه یا لوس بازی اگه بخوای با تمام منطق وجودیت جواب بدی چی میگی؟ (منظورم اندازه آسمونا و درختو دریا و این شیرین کاریا نیست) اگر کسی مفهمید منظورم رو بگه که بیشتر توضیح بدم . :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من اگه به مادر و خانواده و شوهر و بچم میگم دوستون دارم و به زبون میارم حاضرم اعضای بدنم رو هم بهشون اهدا کنم و اگه زبونم لال اگه مشکلی برای هر کدومشون پیش بیاد بدون هیچ گونه تحملی صد در صد این کار و میکنم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اگه منظورت اینه که بگم چندتا (یه عدد) دوستت دارم،میگم صفر...... چون کافیه هی کنار یک وجودت،صفر اضافه کنم......... 7 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من اگه به مادر و خانواده و شوهر و بچم میگم دوستون دارم و به زبون میارم حاضرم اعضای بدنم رو هم بهشون اهدا کنم و اگه زبونم لال اگه مشکلی برای هر کدومشون پیش بیاد بدون هیچ گونه تحملی صد در صد این کار و میکنم منظورم این نبود... این در عمل ولی در بیان چی می گی که بتونی حست رو بشون بفهمونی؟ 1 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اگه منظورت اینه که بگم چندتا (یه عدد) دوستت دارم،میگم صفر...... چون کافیه هی کنار یک وجودت،صفر اضافه کنم......... نه نه الزاما عدد نه بیان حس درونت تصور کن به کسی بگی دوستش داری و بگه این دوست داشتن چقدره؟!!! غیر عدد چی می تونی بگی که همه حست رو توش جااا بدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نه نه الزاما عدد نه بیان حس درونت تصور کن به کسی بگی دوستش داری و بگه این دوست داشتن چقدره؟!!! غیر عدد چی می تونی بگی که همه حست رو توش جااا بدی؟ میتونم بگم،دوستت دارم به اندازه محل تقاطع دو خط موازی....... 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اگه بخوام عدد بگم میشه همون شیرین کاریایی که گفتی خب این شعرو براش میخونم: انقدر تورو دوست دارم که آب رودخونه ها دریاچه رو دوست دارن انقدر تورو دوست دارم که بچه های تنها بازیچه رو دوست دارن انقدر تورو دوست دارم که چوپونای غمگین وقتی که عاشق میشن بیابونو دوست دارن انقدر تورو دوست دارم که زیر حرم آفتاب مسافرای کویر سایبونو دوست دارن! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دوستت دارم بی کلک ، کوچولوی مارمولک..... دوستت دارم یه خرده، قد یه سوسک مرده...... 9 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ میگم انقدر دوستت دارم که حتی وسعت اسمونها و زمین و هر چی که هست و نیست نمیتونه اندازه ی دوست داشتن منو نشون بده... دوست داشتن من فراتر از اینه که بخوام با عدد و رقم نشونش بدم... 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تا حالا زیاد پیش اومده که گفته باشی دوست دارم ....به هر کسی مادر. پدر. خواهر .دوست و.... اما اگر یکی از همینا وقتی بشون گفتی دوست دارم پرسید که چقدر دوستش داری چه جوابی میدی؟ :icon_gol: من برام پیش نیومده که با زبان بگم. با رفتارم نشون میدم. کسی هم ازم سئوال نکرده مگه تو بچگی که مادرم سئوال میکرد و من دو تا دستامو تا آخر باز میکردم که بگم اینقد. مثل این شکلک.:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به نظر من دوست داشتنو نباید به زبون آورد در عمل باید ثابت کنی دوست داشتن زبان ٬ زمان ٬ راه ٬ دلیل٬ نشانه نمی خواهد که دل می خواهد . دوست داشتن یک "من" می خواهد و یک "تو" ٬ که برای دوست داشتن نه من بماند و نه تو ! با هر زبان ٬ بی زمان و بی دلیل ٬ در هر راهی که می روم و با هر نشانه ای دوستت دارم حتی اگر این دل برای دوست داشتن دل نباشد ! ... 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دوست داشتن یعنی گلی به دستت می دهم تا دروازه ای به گلستانی بگشائی 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من هميشه ميگم 2تا يكي اندازه دل خودم يكي اندازه دل تو:girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ بچه ها حرفاتون خیلی قشنگن البته من که این حسو دارم امید وارم همه خوششون بیاد و باعث شه که یه خورده راجه به دوست داشتن فک کنن که بفهمن دوست داشتن فرا تر از اون چیزیه که ما به سادگی به زبونش میاریم...:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دوستت دارم بی کلک ، کوچولوی مارمولک..... دوستت دارم یه خرده، قد یه سوسک مرده...... چشمامان خونین شد و دلامان به شعف امدعمق احساسات. واقعیتش من زیاد بلد نیستم به کسی بگم دوستت دارم!خلقیات فرق داره حتما!چون تا حالا سی از من نپرسیده چقدر دوستم داری 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تا حالا زیاد پیش اومده که گفته باشی دوست دارم ....به هر کسی مادر. پدر. خواهر .دوست و.... اما اگر یکی از همینا وقتی بشون گفتی دوست دارم پرسید که چقدر دوستش داری چه جوابی میدی؟ البته اینم بگم که جواب عامی نباشه یا لوس بازی اگه بخوای با تمام منطق وجودیت جواب بدی چی میگی؟ (منظورم اندازه آسمونا و درختو دریا و این شیرین کاریا نیست) اگر کسی مفهمید منظورم رو بگه که بیشتر توضیح بدم . :icon_gol: مرا فراموش میکنی - باشد عیبی ندارد اما حرمت جاده هایی را که به خاطر تو پیمودم از یاد مبر . فراموش نکن که فراموشی دلیل نبودن نیست من با تمام وجود عاشق توام و عاشق جاده . اینو بهش میگن معنی دوست داشتن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده