shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یه سیب زمینی داغ .... یه قاشق داغ کار همون تتو رو می کنه دیججججججججججججهبخصوص رو پیشونی کلی ثواب هم داره سارا مهر داغ یادت رفت 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به خدا الان میشه برش داشت... بعضی متخصصهای پوست این کار رو میکنن... لزومی نداره با تیغ بکنن :banel_smiley_52:بعدشم مرده که نمیفهمه پوستش رو کندن 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چرا کار بدی باشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w127:یکی دوست داره یکی نداره دیگه . یعنی هرکی خال کوبی میکنه ارازل هست؟:w127: کلا خوشم اومد حرفشم منطقیه یکی حال می کنه خالکوبی کنه.دوست داره. وقتی نگاه میکنه لذت میبره. کی به بقیه این حق رو میده بیان جوری حرف بزنن که مخالف لذت های یکی دیگه باشه. دوست داره به ما چه؟ البته من خودم دوس ندارما.از این کارا هم نکردم تا حالا :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ الان که تو شهر ما بین زیر 18 ساله ها مد شده. خوشبختانه هنوز یک چیز باکلاس نشده و به خاطر کلاسش ملت برند خال بزارند. یک پیشنهاد بیایید یک گروه مافیایی تشکیل بدیم.همگی یک جای بدنمون هم کلمه نوانیشان را خالکوبی کنم. البته به ژاپنی که مثل یاکوزا بشیم چطوره ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ الان که تو شهر ما بین زیر 18 ساله ها مد شده.خوشبختانه هنوز یک چیز باکلاس نشده و به خاطر کلاسش ملت برند خال بزارند. یک پیشنهاد بیایید یک گروه مافیایی تشکیل بدیم.همگی یک جای بدنمون هم کلمه نوانیشان را خالکوبی کنم. البته به ژاپنی که مثل یاکوزا بشیم چطوره ؟؟؟ مثلا کجا 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مثلا کجا پشت گردن مثل شیطان پرست ها :ws2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده