رفتن به مطلب

تتووووووووووووووووووووووو ووو

ارسال های توصیه شده

نه دیگه ذهنیت آنچنان منفی فکر نمیکنم وجود داشته باشه... سلیقه ایه بیشتر

یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد

من خودم خیلی بدم میاد... و به هیچ وجه حاضر نیستم این کارو بکنم و نه تنها زیبا نیست، خیلیم زشته...

ولی کسیکه خوشش میاد به خودش مربوطه

نمیشه هم گفت اراذله!! ولی به نظر من سطح تفکر بالایی نمیتونه داشته باشه، و به دنبال جلب توجهه

در حالیکه من حتی بین آدمای با تحصیلات بالا یا با موقعیت اجتماعی بالا هم دیدم

این یه بخش قضیه ست! اجراشم کلی شرط و شروط داره و مضرات خاص خودشو داره... حساسیت و عفونت و انتقال هپاتیت و ایدز و...

ولی در مورد تتوی ابرو فکر میکنم برای کسی که ابرو تقریبا میشه گفت نداره، و وقتی رو چهره ش تأثیر مثبت میذاره، میشه تمایز قائل شد (البته من همونم زیاد نمی پسندم)

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عرضم به حضورتون که مخالف نیستم و به نظرم دیگه مثل 100 سال قبل نیست که خالکوبی نشونه جاهلیت و اوباش بودن باشه......البته خوشم نمیاد شیر و پلنگ خالکوبی کنن... یه چیزی باشه که معنی داشته باشه برای صاحبش، نشونه یه احساس یا یه اتفاق مهم تو زندگی طرف باشه..یه طرح قشنگ باشه... انتخاب طرح و شکل مناسب برای تتو و همینطور محلش یه جور هنره از دید من ...هر کسی سلیقه شو نداره...مثلا من واقعا از ستاره های پشت گردن ریانا خوشم میاد ولی بقیه تتوهاش جاهای بدی هستن... البته خودم میترسم تتو کنم..از دردش نافرم میترسم :ws3:

و الان هم که میشه برش داشت.... پس دیگه مشکلی نیست..هرکی پشیمون شد میتونه بره برش داره :dancegirl2:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58::w58:

:ws28::ws28::ws28::persiana__hahaha::persiana__hahaha:

ایوووووووووول میگفتی بابا همه دور همی میخندیدین:ws3::w58:

آره خب...دوره هم میخندیدیم!:banel_smiley_4:مخصوصا استاد حتما از خنده ریسه میرفت!:banel_smiley_4::ws3:

منم بدم میاد ...

اولا دردش زیاد :ws3:

دوما دائمی پدر ادم در میاد

مخصوصا یه جاهای عمومی

بری تو استخر همه بت چپ چپ نیگا میکنند ...

اخه واقعا هم بعضی این خارجیا لوسش کردن

یارو رو صورتشم خال کوبی کرده :w74:

آخه میگن یکی که بزنی هی دوست داری بازم داشته باشی....:ws3: ویرش میگیرتت!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من بدم میاد از تتو کردن.....

از خال کوبی هم همینطور.........

با کمال پوزش از کسانیکه اینکارو میکنند،یاد خوک هایی میوفتم که صاحبانشان برای شناسایی آنها، داغ بهشون میزدند.....

یک نفر میخواست روی پیشونیش خال بزاره.

جالب هست که یکی از بزرگترین تبعیض های تاریخ جهان این بود که روی پیشونی برده ها یک چیزی میزاشتند تا شناساییشون کنند!!!

البته

من هم اصلا از خال خوشم نمیاد .ولی به کسانی که میزارند احترام میزارم .البته بستگی داره کجا باشه و چه خالی باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

البته بگم همه خالها بد نیست.

مثلا عموم که تو دانمارک هست.روی دست سمت چپش عکس پسرش و سمت راستش عکس دخترش را خالکوبی کرده.خیلی هم قشنگ باحال شده و هر کی دیده لذت برده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
یک نفر میخواست روی پیشونیش خال بزاره.

جالب هست که یکی از بزرگترین تبعیض های تاریخ جهان این بود که روی پیشونی برده ها یک چیزی میزاشتند تا شناساییشون کنند!!!

البته

من هم اصلا از خال خوشم نمیاد .ولی به کسانی که میزارند احترام میزارم .البته بستگی داره کجا باشه و چه خالی باشه.

رو پیشونی؟!!!!!:w58:

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اصلا از تاتو كردن خوشم نمياد كار فوق العاده مسخره ايه

حيف بدن به اين قشنگي نيست كه با 4تا خطو شكل زشتش كنيم؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصلا از تاتو كردن خوشم نمياد كار فوق العاده مسخره ايه

حيف بدن به اين قشنگي نيست كه با 4تا خطو شكل زشتش كنيم؟؟؟؟؟؟

حیف بدن نیس ...........

بعضیاش خیلی خوشگله آخه!:ws3: پروانه ...گل...ستاره

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستشو بخواي اصلا خوشم نمياد........اصلا هيچ دليل منطقي واسه انجامش پيدا نميكنم.و يه جورايي هركي خالكوبي كرده رو بدنش وقتي نگاه ميكنم حالم بد ميشه.چندش اوره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من که تتو کار جالبی نیست مخصوصا وقتی که میمیری موقع شستن مرده ان را با تیغ از پوست مرده میتراشند :ws46:

:banel_smiley_52::banel_smiley_52:این ومنم شنیدم!:banel_smiley_52:

لینک به دیدگاه
بعضیاش خیلی خوشگله آخه!:ws3: پروانه ...گل...ستاره

خوب یه پیرهن بپوش که ستاره داره و گل و پروانه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تن آدمی شریف است به جان آدمیت ...... نه همین تتوی زیباست که نشان آدمیت :ws3:

بابا حالا کی خواست تتو کنه!:ws3:همینجوری به ذهنم رسید گفتم از بچه ها بپرسم!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من که تتو کار جالبی نیست مخصوصا وقتی که میمیری موقع شستن مرده ان را با تیغ از پوست مرده میتراشند :ws46:

اینو از کجا شنیدی؟

واقعا درسته؟:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...